![]() |
5 Eklenti(ler)
Güler hanım mesajınızı yeni gördüm çok teşekkür ederim. Vişneleri biraz geç topladım. Toplaması gerçekten çok eziyetliydi ama kış gelince buna değdiğini anladım :)
|
Sayın intibah, sayfanız gözümden kaçmış sanırım:) Ne güzel bahçeniz ve yetiştirdikleriniz, hepsine maaşallah. Sağlıklı huzurlu günler dilerim bahçenizde:)
Bir de son resimdekiler de hoşuma gitti, isimlerini sorabilir miyim şayet biliyorsanız? |
teşekkür ederim sayın Cymbelina
Çiçekleri zengardenden karışık kır çiçekleri paketi olarak aldım.47 çeşit çiçekten çıkanlar sadece bunlar. Seviyor sevmiyor papatya, sarı papatya, clarkia, silene, yer açelyası... |
Gerçekten özellikle meyveleriniz gözalıcı. Yıllarca, ağız tadıyla yersiniz inşallah.
Bu arada bahçeniz hayırlı olsun. |
Alıntı:
Bilimsel adını falan bulursam yazarım size :D ________________________________________ Düzeltme: Çiçeğin adı Aynisefa (Calendula officinalis). |
sn.intibah bahçeniz ve meyve ağaçlarınız çok güzeller bol meyvelerini görmeniz dileğiyle
sevginin toprağa yansıdığı yerdir bahçe :) |
Sayın intibah, hoş geldiniz. Bol çiçekli bir bahçe diliyorum.:p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selam verdik borçlu çıktık!
Şaka, şaka:p istediğiniz tohum olsun. Becerebilirseniz yollarım tabiiki:rolleyes: |
Ben de şaka yaptım. Ama fazlalıklar varsa da hayır demem;)
|
Hem göze, hem de damağa hitap bahçenizle hoş geldiniz.
|
Bu arada birden yazmışım hiç selam vermeden. :)
Geç de olsa... Selamlaaar :) Bahçeniz çok hoş ve çok güzel gerçekten. Maşallah, nazar değmesin. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sebze meyvenin yanında çiçeklerle de uğraşıyorum. Değişik çiçek tohumları her zaman kabülümdür elimdekileri de paylaşmaya hazırım her zaman;)
|
Alıntı:
|
bahçeniz hayırlı olsun sayın intibah, epey ara vermişsiniz sayfayada, ama artık ayrılmayında bizde o bilgilerden faydalanalım.
|
Sayın dilek aydemir teşekkür ederim. Buralardayım faydalı olabilecek herşeyi kendimi geliştirdikçe eklemeye çalışacağım.
|
Maşallahınız var Sn. intibah. Meyveleriniz iştah açıcı, yemekten kesilenleri sizin bahçeye transfer ederiz hem bol oksijen hem de iştah açıcı meyveleri yedikleri zaman bir şeyleri kalmaz. Elinize sağlık güzel günlerde oturun bahçenizde. ;)
|
Sn. Intibah; bahçeniz ve yetiştirdikleriniz çok güzel olmuş. Heleki vişneler çok lezzetli gözüküyorlar. Vişne zamanı yardıma gelebilirim:D ama çokta yerim.
Bol verimli, bol çiçekli günler dilerim. Sağlıcakla ve hoşçakalın.:p |
Sevgli Meslektaşım,Hemşerim intibah,
Bahçende gezindim,çok güzel.Meyveler.sebzeler harika.. Hayırlı olsun. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. Selam ve sevgiler.. |
Sn intibah,merhabalar.bol çiçekli bahçe dileğiyle hoş geldiniz...Sevgi ve Saygılar
|
Sayin intibah,merhaba.
Sayfanizdaki fotograflari yutkuna,yutkuna seyrettim :D cok sanslisiniz,meyva agaclariniz cok güzel. Bahceniz bereketli olsun insallah. saygilar... |
Sayın İntibah bahçeniz özellikle de meyve ağaçlarınız çok bakımlı ve verimli Maşallah.Bende bahçemi yaza böyle yeşertip canlandırabilirmiyim acaba.Ellerinize yüreğinize sağlık......
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025