![]() |
15 sayfa ne çabuk bitti... Elinize, emeğinize sağlık, her şey çok güzel görünüyor.
|
5 Eklenti(ler)
|
@attar, uğraşlarınız pek güzel elinize sağlık. Çilekleri yer değiştirip durduğumuz için meyvesini yiyemedik demişsiniz. Ben de kimilerinin yerini değiştireceğim, özellikle yavrularının bağlantılarını kesip daha düzgün yerlerine almak istiyorum. Bu işlemi şu sıralar yapsam daha mantıklı olmaz mı, sezona da yetişmiş olur, siz nasıl yapmıştınız?
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bahçe kış ayına girişte böyle
Eklenti 527833 Eklenti 527834 Eklenti 527835 Eklenti 527836 Eklenti 527837 |
valla bugünümü sizin bahçenizi gezmekle geçirdim sayılır :) emeklerinize sağlık toprak insanoğlu için çok önemli topraktan gelip topraga gideceğimizde bir aşikar :) bahçenizde fidelerinizi şaşırtma yaptıktan sonra dönem dönem hangi gübreleri verdiniz uygulamsını nasıl yaptınız biz amatörler için biraz bilgi verirmisiniz...
|
Alıntı:
|
cok emek vermissiniz
|
3 Eklenti(ler)
geçen sene istanbul kış görmedi bu sene de kış öyle bir uzun sürdü ki nisan ayında bile kış devam etti gözümüzü açıp da bahçeye gidemedik soğuktan yağmurdan, bu pazar ilk defa baharı hissettik fakat toprak yaş bir işlem yapamadık kışın fırtınadan hasar görmüş servileri budayıp düzettik
Eklenti 546545 Eklenti 546546 Eklenti 546547 |
5 Eklenti(ler)
bahar bu sene geç geldi işler de geç kaldı, ortalık şenlenmeye başladı
Eklenti 551178 Eklenti 551179 Eklenti 551180 Eklenti 551181 Eklenti 551182 |
1 Eklenti(ler)
arılarım ilkbaharda yeni yuvalarına kavuştu
Eklenti 551356 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın attar, sizdeki heyecan ve gayreti hayranlıkla takip ediyorum. Maşallah elinizden her iş geliyor. Bahçe, inşaat, arıcılık.... Baklalarınız da çok güzel görünüyor.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bahçenin yarısını ancak sürdüreceğim ağaçların olduğu yeri ancak ekime hazır hale getiriyoruz
Eklenti 553036 Eklenti 553037 Eklenti 553038 Eklenti 553039 Eklenti 553040 |
1 Eklenti(ler)
arılarımın analarını ıslah için karniyol cinsi arılarla değişim yapmak için kovanları böldük
Eklenti 553144 |
2 Eklenti(ler)
|
Ah şu traktörler
Alıntı:
Tabi kusur traktörde mi yoksa onu kullananda mı onu siz daha iyi bilirsiniz. |
traktörü soktuğumuz yere ağaç dikmiyoruz sebze alanı olarak kullanıyoruz, ağaçlık alanı çapa makinesi ile hallediyoruz başka çare yok
|
Sayın attar nerelerdesiniz? İnşallah iş yoğunluğundan başka bir problem yoktur. Bahçenizdeki gelişmeleri merakla bekliyoruz.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
kışın hasar görüp yatan tel örgü yenilendi
Eklenti 557822 arı bakımları devam ediyor Eklenti 557823 kenarda biten papatyalar Eklenti 557824 |
5 Eklenti(ler)
traktör sürünce yerin hazırlaması biraz zaman alıyor
Eklenti 557829 çapa makinesi aldık ilk denememizi yapıyoruz Eklenti 557830 yer biraz sert zorlanıyoruz Eklenti 557831 ama bitireceğiz başka çare yok zaman kalmadı Eklenti 557832 iş bitti güzel oldu ama makina mı yaptı ben mi yaptım anlamadım turşum çıktı Eklenti 557833 |
Maşallah iyi iş çıkarmışsınız. Ramazan başlamadan bahçeyi ekeceksiniz galiba.
|
evet Dutlubahçe, bu sefer de yağmura yakalandık dikim yapamadık, geç kaldıkça daha da geç kaldık bu sene de böyle oldu
|
5 Eklenti(ler)
sarmaşık gül coşmuş
Eklenti 560967 isabelle kokulu laz üzümü bu sene ilk meyveye yattı Eklenti 560968 erken dikilen sebze fideleri yol almaya başladı Eklenti 560969 geç kalınan sebze bahçesi ancak dikim faaliyeti başladı Eklenti 560970 Eklenti 560971 |
Her şey çok güzel görünüyor sayın Attar.
Dediğiniz gibi insan kendi emeği ile yaptığı şeyden daha çok haz alıyor. Onca uğraş sonucunda bazen biraz eğri büğrü bile olsa, yapılan işin karşısına geçip seyretmek bile farklı keyif veriyor. Ürününüz bol olsun. Emeklerinize sağlık. |
teşekkürler sayın Tolga Özmeral, umarım siz de bahçeniz de mutlusunuzdur
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025