![]() |
3 Eklenti(ler)
|
günaydın
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 368628
Eklenti 368626 Eklenti 368629 Eklenti 368627 acem borusu ve ağlayan gelin çelik kardeşliği :D Eklenti 368625 bonsai ABD porsugu,ahtapot,fil kulagı,amarylis ve akvaryum ;) evden karışık |
3 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiklerim
Eklenti 368630 selluka Eklenti 368631 Eklenti 368632 crinum ve kum zambağı kardeşliği :p |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 368633
Eklenti 368634 Eklenti 368635 Eklenti 368636 gün gün amarylisim çiçek açması bu mutlulugumu siz dostlarla paylaşmak isterim saygılar |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 369417
İyi aksamlar |
günaydın
1 Eklenti(ler)
|
günaydın
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 370518
Eklenti 370519 Eklenti 370520 Eklenti 370521 tohumların son halleri baharda bahçeye gitmek için sabırsızlar tabi bende :D |
Sevgili hemşehrim tekomusti,
Bahçeni gezdim. Çiçeklerin,bahçe düzenin çok güzel.Hele resimlerin daha canlı. Bahçen gönlünce olsun.Selam ve sevgilerimle. |
teşekkür ederim hocam sağolun herzaman beklerim
saygılar |
Sayın Tekomusti,
Bahçeniz, çiçek ve meyve ağaçlarınız uzun yılların emekleri olduğu belli. Sizde tohumdan yetiştirmeyi daha çok seviyorsunuz anlaşılan. Onun heyecanı bambaşka. Clematise tohumdan hiç heves etmeyin. Mart sonunda Bauhausa gelecekler. Bir tanıdığınız vasıtasıyla oradan temin edin. Clematis hibrit olduğundan tohumdan yetişmiyor. Gidip gelip ektiğiniz boş saksıya bakarsınız. İyi günler. |
Günaydın, ben de bu sabah akşamki baş ağrımın sersemliğini biraz atıp, keyif alacağım mekânlarda dolaşayım diye sizin bahçenizden başladım.
Tertibiniz, çiçekleriniz çok güzel. Ellerinize sağlık. S.Serdar'ın dediği gibi, bahçe ile devamlı yaşadığınız yer aynı olunca bakım, ilgi bir başka oluyor. Olaylara anında müdahale edebilmek ne güzel. Bizler kış olunca bahçeden elimizi eteğimizi çekip yaşadığımız yere dönüyoruz. Tekrar bahçeye geldiğimizde de karşılaştığımız olumsuzluklar haliyle bizleri üzüyor. Neyse, buna da şükretmeliyiz ki bahçeye sahibiz. Karides çiçeğiniz kocaman olmuş, maşallah diyeyim. Yıldızlarınız da lisileriniz de çok güzel. Esasında lisileri toplu alana diktiğinizde, yoğun çiçeklenme güzel görüntüler sergiliyor. Ben de böyle seviyorum. Tek tek, asker sırası gibi olan dikimler hoşuma gitmiyor. Ne güzel bahçede fındık da var. Ben de hem fındık hem de leylak çok istiyorum. 3 sefer leylak diktim ama ilk sene sonunda kurudular. Taban suyu işi bozuyor. Sevgili tekomusti, sağlıkla-huzurla güzel bahçenin doya doya tadını çıkarmanı dilerim. |
Sn. Tekomusti; bahçeniz, yetiştirdiğiniz bitkiler, sebzeler ve meyveler çok güzeller elinize sağlık. Bundan sonrada hep yeşil, bol çiçekli ve bereketli hasatlar dilerim.
Özellikle iki renkli güllere ve lisilere bayıldım. Benimde bu bahar ilk işim iki renkli güllerden edinmem olacak. Kolay gelsin. Sağlıcakla ve hoşçakalın.:) |
Sn benol hanım ilgimize teşekkür ederim
Gercekten tohumlala uğraşmak yetiştip büyüdüklerini görmek çok hoş oluyor Saygılar |
Memnun oldum Güler abla ilk benim bahçeye uğradığınız için
Güzel temennileriniz için de ayrıca teşekkür ederim Yine bekleriz Saygılar |
Sn sevgi hanım teşekkür ederim sagolun
Umarım istediğiniz güller en kısa zamanda bahçenizde olur. Saygılar |
Merhabalar sayın tekomusti ;)
Tesadüfen bahçenizde gördüğümüz 2. fotoğraftaki, pembe katmerli olan çiçeğin adını merak ettik. İsmi konusunda yardımcı olabilir misiniz ? |
Merhaba sn gülenmelek
Bir akrabamdan tek kök gelmişti adını bilmiyorum öğrenebilirsem yazarım Saygılar |
günaydın
3 Eklenti(ler)
Eklenti 372595
sn kaptan abiye sonsuz teşekkürler Eklenti 372596 sn nuri mürvet hocamın tarifi üzerine asma güllerin ökçeli çeliklerini ektim mustafa sayar abime sonsuz teşekkürler çelikler için Eklenti 372597 güllerin dipleri açıldı bahara hazırlar saygılar |
Güle güle büyütün sayın tekomusti.
Bahçemdeki yer değiştirmelerden dolayı hangi renk olduklarını bimiyorum. İnşallah sizdeki renkden değildir de bir çeşit daha kazanırsınız. Kolay gelsin |
selamlar
1 Eklenti(ler)
Eklenti 372723
çelikten yetiştirdiğim yaprağı güzeller |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 372729
ilk ektiğim tohumlardan selluka ve datura çimlendi Eklenti 372730 kum zambağı da çimlendi Eklenti 372731 ve toplu görünüm saygılar |
Hadi bakalım.Bizim Trabzon da denize balık tutmaya giderken hadi vira deniyor galiba bizimki de öyle güzel haberler dileğiyle.Sevgi ve Saygılar...
|
Eyvallah gülenyüz üsdadım teşekkür ederim Sagolun
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 373601
Tohumdan yetişen crinumum |
Selam
Mobil resim yüklemeye çalışıyorum pardon |
1 Eklenti(ler)
Denene 1-2,1-2 tamam oldu galiba ;) :D
|
2 Eklenti(ler)
|
Vay vay vay hazine evde koşun Arkadaşlar....:dilli:
|
Hazine derken üsdat ;)
|
Anladınız siz onu ,tabi ki çiçekler ne olabilir ki.Saygılar.
|
Hazreti Mevlana'nin ayak bastigi topraklar,sevgi ve emekle birlesince nasilda göz kamastiriyor.Hepsi sanki birbiriyle yarisircasina cosmuslar masallah
Meyveler,sebzeler,cicekler hersey bir birinden göz alici. Daha bereketli olsun insallah. Saygilar |
tüm dostlara günaydınlar
4 Eklenti(ler)
Eklenti 374379
asma gül çelikleri yaprak veriyor Eklenti 374380 sn smnunal nın hediyesi çelikler çok teşekkürler(gojibery ve 6 çeşit asma) Eklenti 374381 (gojibery,feiko)çelikleri (gerbera ve clametis)tohumları Eklenti 374382 acer çelikleri |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 374383
yine sn smnunal abinin yolladığı anemonlar sağolsun |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 374385
meleklerin borusu Eklenti 374386 acemborusu ve diğerleri sn almiraya sonsuz teşekkürler |
çuhalar
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 374391
bodur fidanlar vb..çiçek ve ağaçlar |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 374392
bahçeden panoramik resim :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025