![]() |
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 427252
iftar sonrası için böğürtlen |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 427257
Eklenti 427258 Eklenti 427259 Eklenti 427260 Eklenti 427261 etkinlikten gelen domates şov :D maşallah coştular |
Maşallah maşallah!.. Hasat süper... Çok severim hasat fotoğraflarını da. Ben sebzeci değilim yerim dar oynayamam, çiçekçiyim o da site bahçesinde yetişebilecek, olabilecek çiçekler...
Fakat şu hasat fotoğraflarını gördükçe özellikle çeri domatesler kendimce diyorum Allah nasip kısmet eder ise seneye site bahçesinin o köşesi, bu köşesi, şuraya, buraya çiçek dikiyormuş gibi çeri domatesleri dik!.. Nasip kısmet!.. Emeklerinize sağlık, hasatınız bol olsun inşallah... Afiyet olsun!.. |
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz beni onura etti sağolun
sn yenigine her şey gönlünüzce olsun Esen kalın |
bahçenin kocaman bir maşallahı var.
Ellerinize sağlık. |
Teşekkür ederim abicim eksik olmayın
Esen kalın |
Alıntı:
|
hasad alınmaya başladı mı insanın yorgunluğu unutulur
|
Sn pares valla bende bilmiyorum cinsini etkinlikten geldi tohumlar bende ektim bu çıktı ama çoğunluğunun acı bir tadı var
|
Eyvallah sn attar hocam aynen dediğiniz gibi :)
|
Hepsine maşallah.....Ama lisiler mükemmel açmışlar...:)
|
Alıntı:
Almanyadan gelen tohumlardan çıkan çiçeğin ismi boynuzlu gelincik çiçeği bol çiçek açacaktır zahmetsiz bir bitki. Hasadınız bol sağlığınız daim olsun. Muğladan selamlarımla. |
Alıntı:
|
Sn berrin ablacım çok teşekkür ederim sağolun
Saygılar |
Osman abi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Esen kalın |
[QUOTE=tekomusti;1179872]Eklenti 426480
Eklenti 426481 Eklenti 426482 tohumlar almanyadan geldi adını bilmiyorum :( Boynuzlu gelincik çiçeği imiş bunlar :) |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 427897
Eklenti 427898 Eklenti 427899 Eklenti 427900 Eklenti 427901 üzüm böğürtlen kardeşliği :D |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 427906
karanfiller Eklenti 427907 Eklenti 427908 cannalar Eklenti 427909 amarylis Eklenti 427910 cirinum,sundeville,amarylisler ve adeniumlar :D |
2 Eklenti(ler)
|
sayın teknomusti tek kelimeyle muhteşem bir bahceye sahipsiniz hangisine bakacagımı şaşırdım valla o çiçekler nasıl güzel öyle 166 nolu mesajdaki ilk resimdeki pembe kırmızı ciceklere bayıldım isimleri nedir..böyle bahceleri görünce imreniyorum benim bahce konusunda ilk senem :D sizin gibi ustaların yaptıklarını görünce hem mutlu oluyorum hemde imreniyorum maşallah rabbim ürün bollugu versin emeginize ellerinize saglık...
|
çok teşekkür ederim sağolun sn nesli
o bahsettiğiniz çiçeği bulamadım pardon saygılar |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 428212
Crinum da tomurcuk geliyor |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 428213
Melek borusu da çiçek açıyor |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 428219
Boynuzlu gelincikler tohum kesesi tutmaya başladı |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sn. tekomusti; herşey çok güzel. Lisileride ilk sizin sayfanızda görmüştüm. Çok sevdim ve bu sene bende yetiştiriyorum. Bakalım sizinkiler kadar güzel olacak mı.
Karanfillerinizde çok güzel olmuş. Kokulular mı? Tohumdan mı yetiştirdiniz? |
Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim sn sevgi hanım
Karanfiller tohumdan yetişti ve çok güzel kokuyorlar :) Esen kalın |
Bugün 2 nci bahçe ziyaretim.
Merhaba Sasyın Tekomusti. Muzlar, palmiyeler, çiçekler, biber ve domatesler. Daha neler neler. Üzüm ve bögürtlenleri de unutmadım. Kolay gelsin. Bir hayli zaman harcıyorsunuzdur eminim. Güzel bir gezinti oldu benim için. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025