![]() |
1 Eklenti(ler)
Vişne 22.04.2012
|
1 Eklenti(ler)
Bahçelerdeki nanelerin yapraklarında delikler mevcut, birşeyler yiyor mu yaprakları yoksa bir hastalık mı mevcut, nasıl yönlendirebilirsiniz beni bu durumdan kurtulmak icin???
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bugun bahçe günü , resimler çekilip eklenecek.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden Genel Görünüm 29.04.2012
Fide haline gelen bahçedeki marullar yeni yerlerine şaşırtıldı, Arkadaştan aldıgım 2adet süs kabağı fidesi ektim Geçen hafta ekilen biber fideleri de saglam maşallah , çileklerde. |
1 Eklenti(ler)
Çengelköy Hıyarı 29.04.2012
|
1 Eklenti(ler)
Sarı Limon Domates 29.04.2012
|
1 Eklenti(ler)
Roka 29.04.2012
Filizlenmeye başlamışlar. |
1 Eklenti(ler)
Çilek 29.04.2012
Firemiz yok şuan için Şükürler Olsun. |
1 Eklenti(ler)
fideden şaşırtılan marulların 29.04.2012 tarihli durumu
|
1 Eklenti(ler)
Behçeden bir meyve Agacını daha paylaşiyorum sizinle bu hafta
Can erik. , dün ve bugün epeyi rüzgar vardı , dökülenler olmuş. Bakalım hasat nasıl olacak , tadına baktım daha çekirdekler gelişmemiş , yumuşaktı.ilerleyen haftalarda kontrole devam :) |
Sayın Cemil B bahçeniz çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık.Çok şanslısınız kıskanmadım desem yalan olur.Toprakla uğraşmak,tohumdan sebzeler yetiştirmek çok güzel olsa gerek.
|
Teşekkür ederim sn. muratyildiz,
ben aslında evde balkonda yetiştirmeye başladım , tohumdan , dedemde sagolsun evinin bahcesinden 4-5 metrekare biryer verdi , al istedigin gibi ugras diye, filizlendirdigim sebzeleri gidip bahçeye dikiyorum, gerçi biraz gölgede kalıyorlar ama yapacak birsey yok simdilik. haftada bir anca gidebiliyorum bahçeye, olsun baslagıc icin bu kadarada şükürler olsun. |
Fidecikler büyümüş asıl yerlerine geçmiş çok güzel
bende bu gün ektim sebze bahçemi gelişmelerini resimleyin |
Alıntı:
|
Bahçeniz hayırlı olsun. Bol ürünler inşallah. Bu işe yeni başlamışsınız. Günler geçtikçe bahçeniz herşey yerli yerine oturmuş. Fotograflar için teşekür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025