![]() |
Alıntı:
Sanmam, her zaman bekleriz efendim.:D Alıntı:
Hayata fazla üzülmeden bir oyun gibi bakabilmeyi öğrenebilsek keşke, ama henüz öğrenciyiz... Bol çiçekli günler diliyorum sizlere. :) |
Ne kadar bilgi sahibi olsak da yine de öğrenciyiz öğrenecek çok şey var.
El elden üstündür. ;) |
Alıntı:
|
Karpiti önermem bence elma ile sarartın daha doğal olur biraz geç sararır ama sararır. ;)
|
Sürekli yağan şiddetli yağmurlar nedeniyle bahçe balçık gölet arası kıvamını halen koruyor.
Baklalar dışında pek umut yok :-( Geri çekiliyor ve şimdilik pes ediyorum. Fakat boş durmak bize göre değil toprakla oynamaya ara verip özümüze dönüyoruz. ;) "Şarkılı Tablolar" "ŞARKILI TABLOLAR" SERGİSİ - YouTube |
|
|
ne kadar keyifli bir yaşamınız var.enerji ve huzur ekrandan bu tarafa yansıyor.
|
Kolay gelsin, hersey cok guzel, dogayla boylesine icice yasamaniz kiskanilacak birsey. Ege sahillerinde boyle bir yere dahpolmak veya sadece yasayabilmek isterim hep. Yurtdisinda oldugumdan birgun gider oralarda yasarim diye avunuyorum, bakalim, kismet.
Mumkunse bu aksam demli cayinizi ince belli bardakta bahceyi seyrederken benim yerime icer misiniz? Tesekkurler. Engin Kiziltan |
Sayın Kızıltan elimizde olmayan nedenlerle epeyce geç kalmış olsak da ...
Bahçemle buluştuğum bu ilk akşam da ince belli bardakta çayı sizin için içtim, afiyet olsun efendim :-) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025