![]() |
Merhaba kolay gelsin.
|
Alıntı:
Sn feast 3874. İsmim celal değil.İsmim Hikmet |
Alıntı:
Sn Muda tohumları hiç bir işleme tabii tutmuyorum.Soğuklama ihtiyaçı yok.Tohum dikme derinliği tohum boyunun dört katı olması yeterli. |
hk50;1524337]Sn feast 3874.
İsmim celal değil.İsmim Hikmet Özür dilerim hikmet abi:) ben bir mesajda celal amca dediklerini görmüştüm ondan dolayı, yoksa isminizi yeni öğrenmiş oldum memnun oldum benim ismimde tekin. |
1 Eklenti(ler)
Yeni yıl Sevgili Ağaçlar net ve forumdaşlarıma, huzur mutluuk sıhhat ve başarı dileklerimle
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn Kayrum38, Sarı erikler kurutulan cinsten .Sofralık olan sarı erikde var ama o farklı. |
3 Eklenti(ler)
Ağaçlar net ailesi ve frumdaşların bayramı kutlu olması dileklerimle.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemizden manzaralar.
|
1 Eklenti(ler)
Atmış yıldır bahçemizin suyunu karşılıyan sondaj kuyusu maalesef kurudu.Yeni bir su kaynağı yaratmak için yeni bir sondaj vurduruyoruz.Allah yardımcımız olsun.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizin yeni maskotları.
|
1 Eklenti(ler)
Bunada şükür diyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizin yeni ürünleri.
|
1 Eklenti(ler)
Gilaburu
|
1 Eklenti(ler)
Ariona
|
1 Eklenti(ler)
Goji Berry
|
1 Eklenti(ler)
Frenk üzümü Kırmızı
|
1 Eklenti(ler)
Sumak
|
1 Eklenti(ler)
Gülhatmi
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizden.
|
1 Eklenti(ler)
Muşmulalarımız ilk meyvesini verdi.
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı eriğimizinde ilk meyvesi.
|
1 Eklenti(ler)
Tam tamamına 10 yıl meyve vermesi için müçadele ettim.En nihayet meyve verdi.Kızılçık
|
1 Eklenti(ler)
Red globe üzümkerimiz olgunlaşdı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir kökde iki renk elma.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu yıl elmaları böyle kurutuyorum.
|
Alıntı:
|
Sayın Kayrum 38,
Elma cinsnde hangisi daha lezzetli bir ayrım yapayız.Zira herkesin tamak tadı farklıdır.Bence pazar için farklı,sofralık için farklı olabiliyor.Starkin tüccar için. Red Chief nisbeten erkenci.Scarlat spur bilenin aradığı elma dır. Benim bahçede 20 çeşit elma var.Severek yediğim.Roma güzeli.Smothe (Simonti) Grant smit.Şimdinin moda elması İçi kırmızı dışı kırmızı Bahçe kuraçaksan starking.Hobi ise her çeşitten birer ağaç dik. |
Alıntı:
|
Elma
1 Eklenti(ler)
Bu elmanın cinsi nedir? Niğdeli bir arkadaşın sayfasında gördüm.Bademdere elması dedi.
|
Ben bademdere elması diye bir cins duymadım.Ancak elma cinsine göre sevdiği bölge iklimlerinde iyi yetişme ve gelişim gsterince hemen bir isim bulunabiliyor.Buda sanırım öyledir.
Elma tam olmamakla kağızman veya ferik elması olabilir.Misket elmasınında tam büyümüşüne benziyor. Bu mevzuda uzmanda değilim.Bilğiçlikde taslamayım.En iyisini uzmanı bilir. |
4 Eklenti(ler)
Bahçemizdeki bazı elma çeşitleri.
|
2 Eklenti(ler)
Soguk kış günlrinde yazı hayal etmek.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin ürünlerini toz haline getirip torunlarını çorbasına kattık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Olgun meyve ve sebzeleri dograma makinasında dograyıp kurutma makinasında kurutup öğütme mâkinasında çekip eli yorum. |
Ne kadar meyve sebze ve şifalı ot varsa hepsinden yaptım ve başarılı da oldum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025