![]() |
Alıntı:
Sn skaraca, Hoş geldiniz.Hem bahçemize hem kasabamıza. Salatalık için gerekli bilği verilmiş. Saygılar,hürmetler. |
Alıntı:
Sn bahcedenn, Çok teşekkür ederim.Sağolun. |
2 Eklenti(ler)
Yeni saksı altlıklarım
|
1 Eklenti(ler)
Turşu malzemesi.
Not:Yaralı domatesler ayıklanaçak. |
2 Eklenti(ler)
Omuzlara bu yaşda bu kadar yük yüklenirmi?
Kendileri değil kitapları ıslanmasın diye siper ediyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Amasya elması anacını değiştirme sebebi ne ki?. Ürün büyüklüğü/tonaj değildir sanırım, o lezzet nerde var. Şimdiden teşekkürler. Kışlık nevaleler hazırlanmış. Ellerinize sağlık, afiyetler olsun. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sayın hk50 herşey çok güzel çok emek verilen her şey karşılığını mutlaka veriyor tıpkı sizin bahçe gibi dilerim hep böyle bereketli olur . bu arada cevap için teşekkürler ben cevabın geleceğini zaten biliyordum :)))))
İyi ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle saygılar efendim |
Alıntı:
Evet Katıyoruz Sn denizakvaryumu. Daha önceleri taşdan oyulmuş üzüm çiğneme yalakları vardı.Bunun içine üzümler atılıp yıkandıktan sonra üzerine pekmez toprağı atılarak çiğnenerek üzüm suyu çıkarılırdı. Şimdi ise cuvallara yıkanmış üzüm doldurulup üzüm toprağı atılarak yalakda çiğneniyor. Diğer işlemleri biliyotrsunuz. (Kuyu kazılmaz) Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
M9 V.S. anaçlara yapılan aşılar orjinal Amasya elması tadını vermiyor.Bilen biliyorki amasya lezzeti değişmiş. Bu işin uygun olanı,Amasya esması çikerdeğinden çıkmış ( çöğür fidan) çandır elma ağaçı parmak kalınlığına gelinçe ,Amasya elma ağaçından alınan çelikten yapılan aşı ile bilinen lezzet bulunuyor. Hürmetler. |
Alıntı:
Hürmetler. |
1 Eklenti(ler)
Kışlık Angelina erik
|
1 Eklenti(ler)
Ha
za n |
3 Eklenti(ler)
Kasımpatılar açtı
|
1 Eklenti(ler)
Kuşburnu
|
2 Eklenti(ler)
Ayva
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Kışlıkların olmazsa olmazı .Özelliklede sarı patetes olup sabah kalvaltılarında yağı az emen ağızda çıtır çıtır eden kızartmalık patetes olursa.
|
1 Eklenti(ler)
Turplarımızın pabuçunu dama ataçak yeni bir bitki.Alabaş.Soguk almıyor.Özel bir toprak isteği yok.Güpre verirsen.Su isteği aşırı değil.
Benim bu bitki ile tanışmama sebeb olan Bahçevan0618 Teşekkür ederim. |
2 Eklenti(ler)
Kişlik armutlarınıda bozduk.
|
2 Eklenti(ler)
Kış hazırlıklarından Kuşburnu ile Alıç kurutuyoruz.
|
4 Eklenti(ler)
Olduğu gibi
|
2 Eklenti(ler)
Olduğu gibi zıt.
|
2 Eklenti(ler)
Kış yiyeçeklerimizden.
|
1 Eklenti(ler)
Nane çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
Meysuluk Elma
|
1 Eklenti(ler)
Kurumuya başlamış Hoşaflık,kompostoluk sarı erik.
|
1 Eklenti(ler)
Hoşafın içine hakık.Elma kurusu.Hakık.
|
Ellerinize sağlık, mis gibi memleket havası aldım bahçenizi gezerken. Hoş, dokunuyor biraz özlem ama yine de güzeldi.
|
Sn füsunANK,
Çok teşekkür ederim.Herhalde yaşam havasından sonra en güzel hava memleket havasıdır. |
1 Eklenti(ler)
Bahçede Sonbahar havası.
|
1 Eklenti(ler)
Sonbaharda elma.
|
1 Eklenti(ler)
Lahana
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden bir görüntü.
|
Dolu için geçmiş olsun. Sirke yaptınızmı? Ev yapımı sirkenin tadı bir başka oluyor.
|
En çok patatesler hoşuma gitti (imrendim) :D Bereketli olsun ;) ;)
|
Alıntı:
Sn Maviş, Çok çok teşekklür ederim. Evet sirke yapıyoruz.O işler daha çok hanımın brancı olduğu ve yapım aşamasındada bize pek akıl danışmadığı için sadece lezzetinden sorumluyum. Saygılar. |
Alıntı:
Sn çiftçi, Patetesler çiftlik güpresi ile yetiştirilmiş olup,tohumuda dördüncü ekimdir. Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025