![]() |
1 Eklenti(ler)
Bahçe komşum.
Kendinçe,Bir zamanlar Türkiyede en çok Gayri resmi üyesi bulunan T.Kılıbık Partisi genel başkanı imiş. Kılıbıklığı bilen bilmiyene anlatsın. Sayğılar efendim. |
Alıntı:
Görüldüğü üzere bir köy bahçesine o kadar çok çeşit diktimki,Çoğunun isimlerini ya unutmuşum veya aldığım notları kaybetmişim. İsimler yazılı değilse ismini bilmiyorum demektir.Özür dilerim. Bilen arkadaşlar yazarsa teşekkürlerimi sunarım. İsmi bilinmiyenler gelmiye devam edeçek. Hürmetler. |
3 Eklenti(ler)
Sumak
Muşmula Kestane |
3 Eklenti(ler)
Bahçe den
|
Sumak ağacı kaç seneden beri sizde, hiç sumak aldınız mı?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Goji Berry ve Renkli Dut Çekirdekten çıkmalar. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Küp ve kekik
|
1 Eklenti(ler)
Küp ve sumak
|
1 Eklenti(ler)
Küp ve kasımpatı
|
2 Eklenti(ler)
Bahçe 36 Bürokratına benzememeli.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemizin taşları.
|
2 Eklenti(ler)
Bir zamanlar şöminemizdi.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçede macera,heyacan,korku,Neşe sevinç olmalı.
|
Ellerinize sağlık. Hayran hayran gezim bahçenizde. Eşinze ve size sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim.
Her işiniz kolay gelsin. Saygıyla selamlıyorum sizi. |
3 Eklenti(ler)
Fideleri yeni dikiyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin bir tarafınıda yabancı ot sardı.Yağmurdan mücadelede yapamıyoruz.
|
Sn.HK50 Yuvak taşını hala kullanıyormusunuz ???
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçmişden günümüze diyerek sahip olmuya çalışıyorum. |
Alıntı:
Osmanlı döneminin (İşmini bilmiyorum) Milli Eğitim Bakanına sormuşlar. Bakanlık nasıl ? Şu okullar olmasa iyide.Okullar durumumu bozuyor demiş. Bizimkide öyle .Otlar olmasa bahçeçilik (Büyük) iyi ama otlar. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Meraklısına yabancı ot.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçeden bir manzara ve zambaklar açmıya başladı.
|
Alıntı:
Sn hberbul.Çiçek ekmeyi düşünüyorum ,ançak zaman bulamıyorum. Nasip Saygılar. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sarı erik
|
3 Eklenti(ler)
Adam oruç keyfi ile caddede geziyor bir yandanda ne alıyım diye düşünüyormuş. Düşünürken palan satan dükkanı görmüş.Dükkana girip bir palan satın almış,evin adresinide vererek çırakla göndermiş.
Akşam gelince hanımı , Bey demiş bizim atımız katırımız ve eşeğimiz yok.Bu palanı niye aldın ? Diye sormuş. Adamcağızda vallahi hanım , ne alıyım diye düşünürken? Palanı gördüm oruç keyfi ile onu aldım.Demiş. Bizim bahçede malumunuz 2012 sezon makyajını tazeleyip bir türlü çıkamadı. Bizde bahçe keyfi ile makyajsız fotoğrafları sunmuya çalışıyoruz.Beğenilerinize. |
1 Eklenti(ler)
Eh nihayet
Kurbağıların aşkı büyük olur. |
5 Eklenti(ler)
Çiçekler parekende ama yakında toptan olurlar.
|
Bahçeniz çok güzel.Resimler arasında gezerken dedemlerin in Ürgüp Aksalurdaki bostan dedikleri sebze bahçesi geldi gözlerimin önüne...Mis gibi kokan iri iri domateslerin lezzetleri...
Güzelim biberler. O eski zamanın sebzeleri, o beyaz topraklarda ne kadarda güzel olurdu... |
5 Eklenti(ler)
Ham meyvayı kopardılar dalından !... densede
Koparmadık. |
1 Eklenti(ler)
Meyveçilik ve sebzeçilikde Organik kelimesi herhalde söylendiği günden bu güne kadar hiç bu kadar meşhur ve kıymetli olmamışdır sanırım.
Türkiyede hangi organik meyve ve sebzeden bahsediyoruz.Zararlı böçekler.vede hastalıklar bu yetiştiriçilere torpilmi geçiyorlar açaba? Sağın zehir Solun güpre Havan uçakla ilaçlanmış Senin bağ bahçe es geçilmiş,rüzgarda o yöne esmemiş.Sonraçıma, Organik .Nasıl oluyorsa ? Bırakalım organiği Dağda doğal yetişen palamut bile yetişmez olmuş.Meşe palamudunu ilaçlamazsan kurtların elinden alamıyorsun. Alternatif Toptan organikliğin ve doğalığın müçadelesi için Devlet politikası şart. Kimyasalların boy boy reklamı yapılırken, Tencere dibin kara seniniki benimkinden kara.Organik ölmaz Bizde ister istemez kimyasal ilaç kullanıyoruz. |
Alıntı:
Bende odönemin meyve ve sebze yetiştirme tarzını aynen uygulayıp geleçek lere göstermek isterken, Mis gibi kokan domates salatalık biber bahçemizde mevcur oluyor. Teşekürler vede saygılar. |
Sn.HK50 Doğanın güzellikleri sonsuz sanırım.Hepsi ayrı ayrı güzeller.Şansılısınız böylesi bi ortamda yaşayabildiğiniz için.
|
İlaçlama mecbur yaptığımız bir şey .Diğer türlü meyvelerin tadına bakamadan yerde görüyoruz.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçedeki kuşların yumurtaları.
|
2 Eklenti(ler)
Ekilen tohumlar çıkmayınça mecburiyetten yağmurlama yaptık.
|
1 Eklenti(ler)
Bademler çağla oldu.Yenme zamanı geldi.
|
2 Eklenti(ler)
Asmalar dal uzatmıya başladı.
Gül fatma da onun peşinde. |
3 Eklenti(ler)
Zambaklar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025