agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   alcen / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25714.htm)

alcen 17-02-2012 19:01

Yani manolyacım sende nerde saf tuttuğuna karar ver,
taraf olmayan bertaraf olur biliyorsun değilmi.

Uzaylı 17-02-2012 19:22

Ben de fikrimi söyliyeyim bari... Sayın alcen çok zevkli ve sanatçı ruhlu olduğu için ne yapar yapar Yücel Bey'i "yok artık..!" dedirtecek fikirler bulur, havasını da atar...

Asıl ben ne yapacağım kara kara düşünüyorum...:(

fatma sunay 17-02-2012 19:39

Manolya'cığım ne o çarkmı ettin haberim yok.

Alcen sen bu işin üstesinden geleceksin bak daha zamanımız çok doğru adım atarsak doğru yere oluruz.
Çaktırmadan Yücel'in bahçesindeki bitki türlerinden edindikmi bu iş tamamdır.

Manolya_ 17-02-2012 23:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 913222)
Yani manolyacım sende nerde saf tuttuğuna karar ver,
taraf olmayan bertaraf olur biliyorsun değilmi.

Sevgili alcen galiba haklı, bu gidişle bertaraf olacağım:p

kelebekçalısı 18-02-2012 17:29

Sevgili alcen,Çok güzel bir bahçeniz şirin de bir eviniz var.Süslemeleriniz renk ahenginiz harika güle güle oturunuz.Arkanızı dağlalara dayamışsınız.Mühteşem görüntü.Babanızın ocağını şenlendirmeniz insana, ne mutlu dedirtiyor.Gözlerimi tablolarınızdan alamadım hayran kaldım ellerinize sağlık ,ayrıca bizlerle bu eserlerinizi paylaştıdığınız için teşekkür
eder, görüşmek dileğiyle sevgiler.

Manolya_ 18-02-2012 18:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 913240)
Manolya'cığım ne o çarkmı ettin haberim yok.

Alcen sen bu işin üstesinden geleceksin bak daha zamanımız çok doğru adım atarsak doğru yere oluruz.
Çaktırmadan Yücel'in bahçesindeki bitki türlerinden edindikmi bu iş tamamdır.

(ne ettiğimin farkındamıyım sanki fatma hanımcıgım):D

alcen 18-02-2012 18:59

Sevgili uzaylı,
hoş gelmişin sefalar getirmişsin,aah siz ne diyorsunuz yücelle baş etmek kolaymı
sazı aldığı zaman eline insanı sapıttırıyor.
Ama tabi birlik olup bizde boş durmayacağız.Şimdilik iyi geçinmekte fayda var,
bilgilerinden faydalanmak lazım diye düşünüyorum.
İşimiz zor biriciliği kaptıracak gibi görünmüyor.Laf aramızda haksızda değil
bakacağız çaresine.
Sizi takip ediyorum, önceleri anlayamamıştım ben sizin yanınızdayım,zaten erkeklerin
sözü geçer kadının dediği olur.
Sevgiler selamlar...

alcen 18-02-2012 19:04

Sevgili fatma,
bende aynı fikirdeyim şimdilik aramızı yücelle iyi tutalım,güzel bitkilerinden kopyaları
cekelim diyorum.
Sonra süprizlerimizi görür.

alcen 18-02-2012 19:08

Manolyacım,
sen aslında bertaraf falan olmazsın canım,ancak tanpon bölgede durabilirsin
yapın itibariyle kimselere kıyamadığın için.

alcen 18-02-2012 19:19

Sevgili kelebekçalısı,
Kalp kalbe bukadarmı karşı karşıya olur,bu gün bahçenizi gezdim tam mesaj hazıcaktım
arkadaşım geldi akşam yazarım dedim.
Arkadaşların böyle güzel sözleri beni daha çok birşeyler yapmaya itiyor,çok teşekkür ederim sağ olunuz.
Sizinde evinizi bahçenizi çok beğendim,bahçenize konuk ılacağım tekrar teşekkür ederim
sağlık ve sevğiyle kalın.

alcen 20-02-2012 21:00

.....

1 Eklenti(ler)
Ganimetimden taşımla başlıyorum.

Manolya_ 21-02-2012 00:26

Ne hoş dekoratif bir taş alcen'cim.
Yücel bey görmesin bunu:p

Manolya_ 21-02-2012 09:50

Günaydın Alcen'cim,
Bir solukta nefesimi tuttum ve okudum.
Çünkü yavru köpeklerden bahsediyordun.
Ellerine yüreğine sağlık canımsın. Merhamet dolu yüreğinden öperim ben senin.
Ne güzel beslemiş ısıtmış ve bakımevine yerleştirmişsin. Umarım orada iyi bakılır. Barınaklar konusunda pek pozitif düşünemiyorum da.
Eşinede ayrıca selam ve teşekkürlerimi iletirsen sevinirim allah ondan da razı olsun.
Gerçektende yavrularla ilgilenmenin mükafatı bu buldugun antika hazine.
Annenin ak sütü gibi helal olsun en iyi günlerde kullan canım.
Hadi artık fazla meraklandırma antikalarını merak ediyorum, yola resimleride görelim.
Kucak dolusu sevgi ve selamlarımla

alcen 21-02-2012 10:25

Biraz sonra köye gideceğim, hesini resimleyemedim ceker akşama yüklerim canım.

Yücel Canpolat 21-02-2012 11:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Manolya_ (Mesaj 914621)
Ne hoş dekoratif bir taş alcen'cim.
Yücel bey görmesin bunu:p

işte şimdi kalbim sıkıştı:)hemen bir dil altı gönderin:)

Manolya_ 21-02-2012 12:52

Acil servis :))

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 914722)
işte şimdi kalbim sıkıştı:)hemen bir dil altı gönderin:)

Aman allah korusun kendinize dikkat edin.
Dil altı ilacınız her daim yanınızda bulunsun zira alcen daha bir parça antika eser koydu sayfaya, ya diğerlerini görünce ne olacak:p

Adil 21-02-2012 16:46

Alcen Hanım .
Köpek yavrularıyla ilgili yazınızı okudum.Bu güzel davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Eşinizinde size yardım etmesi ayrı bir güzellik.Çünki bazı eşler böyle şeylere tepki verebiliyorlar.Eşinize de teşekkür ediyorum bu konuda.Ailece hayvan severliğinize hayran kaldım.Allah kalbinizdeki bu güzelliği asla eksiltmesin.
Ailenize ve size saygılar selamlar.

alcen 21-02-2012 18:03

Güzel dilekleriniz için çok sağolun adil bey,eşim sabaha kadar yavrulara süt içirmek için
uğraştı. oda hayvanlara hiç kıyamaz.

alcen 21-02-2012 18:43

......

1 Eklenti(ler)
Evet şimdide sıra beşiğimde.

Yücel Canpolat 21-02-2012 20:43

ablacığım senin adına çok seviniyorum her parçası tek ağaçtan yapılmış çok harika şu an hiç bir şey yapmayın sadece toz temizliği yapın yeter:)

günebakan 21-02-2012 21:25

Beşik muhteşemmiş sevgili Alcen çok beğendim:)

alcen 22-02-2012 10:54

Sevgili günebakan, bende görünce çok beğendim.

Çok teşekkürler sağolasın canım.

Uzaylı 22-02-2012 11:49

Sayın alcen; Beşik çok güzel. Maaşallah diyeyim, nazar değmesin... Ben böyle bir beşik bulsam, sanırım o an mutluluktan hem yerimde duramaz, hem de ağlardım. İnşallah çok güzel değerlendirirsiniz.

Taş üzerinde bizim evde ailecek yorum yaptık. Ben taşın üzerinde ok gibi bir şekli ve omurga gibi sıralı bir bağlantılı şekil görünce, bu fosil filan olabilir mi? diye evdekileri çağırıp gösterdim. Sanmam dediler. Ama ben halâ ısrarla orada bir şekil görüyorum. Acaba taşın büyüklüğü ne kadar? Oğlum "bu arada o tarz şekil efsanevi ejderha kuyruğunda var, dinazor gibi bir şey değil yani..." dedi. Gör bak, bir taşa bakıp, neler konuşuyoruz. Üstüne de bu beşik tuz biber oldu. :rolleyes:;)

Adalet Yağcı 22-02-2012 12:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 914537)
Ganimetimden taşımla başlıyorum.

Sevgili Alcen;
Ben bu taşa bayıldım, sanki özel olarak form verilmiş.
Lütfen değişik açılardan bütün ve detay olarak çekip yükler misin?
Bana çok enteresan geldi.
Sevgiler.

yesavas 22-02-2012 12:53

Beşik mi daha güzel, yoksa taş mı hangisine baksam onu beğeniyorum galiba ikiside birbirinden güzel:)

Uzaylı 22-02-2012 13:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 915177)
Sevgili uzaylı, bende beşiği görünce şok oldum şaşırdım,sevindim mutlu oldum
beşik deyince normal köylerde olan beşiklerden diye düşündüm.İçine çiçekler yerleştiririm dedim O niyetle almaya gittim.
Taşa gelince çok büyük değil , yirmi otuz santim falandır fosil deği canım.
Uğradığın için teşekkürler canım, eşine ve sana başarılar diliyorum selamlar..

Teşekkür ederim. Benim hayâl gücüm, fena atağa geçmiş demek... Olmadık şeyler görüyorum.:D

Bunu, Yücel bey'i geçmek için fırsata çevirmek lazım. Ama nasıl?:rolleyes::p:p

Yücel Canpolat 22-02-2012 19:44

size bahçe sayfam da sürprizim olacak sıkı durun:)

alcen 22-02-2012 22:14

Sevgili yesavaş ******* ikiside güzel, teşekkürler yine beklerim.

fatma sunay 22-02-2012 22:29

Sevgili Alcen;
Bahçeni bu gün gezmefırsatı buldum keşke gezmez olaydım gözlerimi beşik ve taştan alamadım. Gerisini görmeye herhalde Yücel gibi benimde kalbim dayanmayacak. Taş acaba eski rum evlerinin duvarlarıda bulunurdu öyle birşey olmasın.
Bizim ordaki ermeni evlerinin duvarlarında da değişik şekilli taşlar var herbirinin anlamı başkaynış.
Beşiğe sakın başka bir işlem yapma ceviz beşik olduğu için ancak gomalak cila yapmak gerekir ki o da senin için zor olur.
Yücel'in dediği gibi tozunu al öyle bırak harika bir beşik bayıldım.

Hepsini iyi günlerde sağlıkla kullan bizleride bu güzel objelerden mahrum etme..

kelebekçalısı 22-02-2012 23:17

Sevgili Alcen,beşiğiniz bahçenize çok yakışmış.İyi günlerde kullanınız.Bir de içinde uyuyan bebeği hayal ettim.Ne güzel bir tablo.selamlar

Orhan Özbilgiç 23-02-2012 06:03

2 Eklenti(ler)
Özellikle beşik güzel bir dekor olacak.
Taş, yazın bahçede, doğanın ve sizin bezemeleriniz yanında sönük kalabilir ama beşik daha bi gösterişli duracak gibi.

Yalnız, beşik sürekli açıkta kalacaksa, nemden korumak için, en azından geceleri üzerini örtmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Dün Bauhaus' ta gördüğüm, bahçe salıncağı örtüleri gibi bir örtü olabilir. Bir fikir olsun diye yüklüyorum.;)

Büyük ebatlısı 32.80 tl, küçüğü 28.90 tl.
Selam ve sevgiler.

Eklenti 270330

Eklenti 270329

alcen 23-02-2012 20:49

Sevgili kelebekçalısı, beşiği resim cekmek için bahçeye çıkardım.Havaların durumu
malum yazın içine güzel çiçeklerle doldurup,herhalde bahçede gezdiririm diye düşünüyorum.
Bebeğimiz olmadığı için çiçek bahçesi olacak,
tabi zarar görmesin diye önlem almak şart.
selamlar yolluyorum.....

alcen 23-02-2012 21:10

Sevgili orhan hocam,
ilginiz için çok teşekkür ederim, beşigi kötü havalarda dışarda bırakamam herhalde.
Şalıncak örtüleri çiçekleri korumak için çok güzel minik sera olur diye düşündüm,
istanbula geldiğim zaman alırım.
Bu gün on kasa çuha, hercai menekşe aldım bahcem azıçık renklensin diye,sabahtan beri onlarla uğraştım tabi ekme işi bitmedi yarın devam edeceğim.
Bahçeyle uğraşmak ne güzelmiş, azıcık moralim düzeldi, siteye girdim anlamadan yücel kardeş sayesinde kendimi yarışmada buldum.Ne yapalım hocam çok çalışmamız lazım çok.
Neyseki bunlar güzel uğraşlar,kendinize iyi bakın bahar geldi artık yücel kardeş şizide
yarışa sokar anlamadan.
Saygılar,selamlar

Yücel Canpolat 24-02-2012 19:38

Köye gelirken komşunun odunlarının arasında bir kütük gördüm şimdi motorlu testereyle bir heykeltraş edasıyla yonttum dört küçük saksı konulacak şekle getirdim görünce kesin yarıştan kaçacaksınız:)bütün amazonlara duyurulur:D:D

jineop 25-02-2012 09:57

Sevgili hemşom, beşik pek hoşmuş. Benim beşiğimi görmüştüm dedemlerde... Aynısı:p
Dış mekan mat, tahta verniği ile dayanıklılığını çok arttırabilirsin. Üstü ne çok saksı alır. Sarkıcılar nefis olur. Koluna beyaz suzan pek yakışır. Merakla bekliyorum.

jineop 25-02-2012 10:26

Hemşommmmm iyi ki doğdun. İçindeki taşan insan sevgisi ve yaşam sevinci hiç bitmesin. Hep güzellikler seninle olsun. Uzun, sağlıklı ve mutlu nice yaşlara...

mandalinci 25-02-2012 15:08

Ganimetleriniz gerçekten çok güzeller.

Gomalak cilayı, mobilya tamircisi döşeme ustalarından temin edebilirsiniz diye biliyorum. Mutlaka bilirsiniz, eski ceviz eşyalarda kullanırlar hani.

Evinizin başına gelenler çok üzücü, hele ki şu kış kıyamette, Allah yardımcınız olsun.

alcen 25-02-2012 18:24

Sevgili jineop,
önce çok teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah
bu gün düzceye kendime doğum günü hediyesi almaya gittim seraya
Arabanın arkasını, bagajı rengarenk ağaç şakayıklarla, yani bende olmayan renklerle
doldurup geldim.
Beşik ******* dediğin gibi çok hoş olur.
Ama beyaz suzan hiç gürmedim, zenğardende varsa alır dediğin gibi yaparım canım.
Sevgiler selamlar.

Orhan Özbilgiç 25-02-2012 20:13

Ağaç Şakayığı dedinizde, bende giderken en azından bir tane götürmek istiyorum. Bendede çok koyu pembe (Kırmızı desemde olabilir.) var. Onun yanına açık pembe veya krem renkli açan bir tane daha dikmek istiyorum.

Yakında yapı marketlerde arz-ı endam etmeye başlarlar. Seralardada tabi.;)

Güle güle büyütün.

Yücel Canpolat 25-02-2012 20:48

bir ağaç şakayığım bile yok:(

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025