![]() |
5 Eklenti(ler)
Bu gün bahçede birazcık yoruldum,
|
5 Eklenti(ler)
Karışık birkaç foto........
|
2 Eklenti(ler)
Taze taze yeni açanlar...........
|
4 Eklenti(ler)
Havalar ısındıkça çiçekler coşuyor........
|
2 Eklenti(ler)
Miyatür gleyörüm.......İsmini bilmediğim için ismini minik glöyör koyduk.........
|
5 Eklenti(ler)
Çiçekler açtıkça içim içim açılıyor.........
|
5 Eklenti(ler)
devam.........
|
5 Eklenti(ler)
Devam........
|
5 Eklenti(ler)
Devam..........
|
1 Eklenti(ler)
Kulübemin önü yakında rengarenk olıcak.......
|
5 Eklenti(ler)
Karışık ..........Hepsi taptaze.........
|
Muhteşem çok beğendim.evinizde çok güzel tam istediğim gibi .elinize sağlık çok çok güzel bahçeniz.
|
nilüfer havuzuna özellikle bayıldım :) elinize emeğinize sağlık :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl karışıp açıcaklar.........
|
1 Eklenti(ler)
Kampanunalar açmaya başladı.........
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalar küplerden sarkmaya başladı............
|
1 Eklenti(ler)
Yumrulu şakayıklarda tomurcuk çok ama çiçek yapısı güzel değil......
|
1 Eklenti(ler)
Bu klematisin çiçekleri çok büyük.....
|
4 Eklenti(ler)
Devam..........
|
1 Eklenti(ler)
devam........
|
Alıntı:
Clematisleriniz ayrı bir güzeller. Birde mavi olana bayıldım. MAŞALLAH |
Sevgili Alcen her şey mükemmel görünüyor ama küpelilere hele ki hasekilerine bayıldııııım.
|
2 Eklenti(ler)
Şakayıklar ve kampanula çok iştahlı açıyorlar........
|
3 Eklenti(ler)
Devam.......
|
4 Eklenti(ler)
Devam........
|
1 Eklenti(ler)
Klematislerden açanlar..........
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızısı......
|
1 Eklenti(ler)
Devam........
|
Bu bahçeye bir daha girermiyimmmm...?? Kaalbim çatlayacaktı ,güzelliklerdenn..Neredeyse zamansız mefta olacaktımm ,güzel arkadaşım yaaa....:)))
Nereye bakacağımı şaşırdım...Resimlerden bu kadar heyecanlandım: İyi ki yakınlarımda değil bu bahçe..... Tehlikeli.....Gezilmeeezzzz...:))) |
Alıntı:
Ellerinize sağlık müthiş açmışlar. Geçen mesajlarınızda bir tanesini zorla açtırmıştınız bunlar da korkmuşlar mı ne? :) |
Canım berrincim, sağğol güzel arkadaşım ben senin bahçene hayranım esas güzel gözle baktığın için güzel geliyor.....
Teşekkür ederim canım arkadaşım........ |
Sevgili hdoğan bu klematislerden köyde başka yerde yok ama ereğlide cemo arkadaşımda var.....
Açtırmaya çalıştırdıklarım hala açmadılar tomurcuktalar inşallah bir haftaya kadar açarlar, arada yürüyen çiçeklerim oluyor ama görmemezlikten geliyorum..... Sağlıcakla kalın sevgiler......... |
3 Eklenti(ler)
Yalova gezisi hatırası şebboylarım.......
|
4 Eklenti(ler)
Bu gün çok güzel bir gün geçirdik,sevgili tturt eşi nilgün ve yakışıklı egemiz eregliye ziyaretimize geldiler bizi çok mutlu ettiler.......
Önce cemonun bahçesine gittik.......... |
5 Eklenti(ler)
Cemoda kahvaltımızı yaptık, bitkileri dolaştıktan sora bizim bahçeye gittik.....Biraz oturup serinledikten bitkileri inceledikten sonra köseağzına indik,Orada akşam yemeğimizi deniz kenarında yedik ve geri dönüş saati geliverdi......Günün nasıl geçtiğini anlamadan bitiverdi ve arkadaşlarımızı hafif bir burukluk içerisinde yolcu ettik........
|
Sevgili alcen, güzel bahçende dolaşmak çok keyifli oldu.
Clematislere, küpe çiçeklerine bayıldım. Her tarafta apayrı bir güzellik var. Dediğin gibi uğraşmadan olmuyor bunlar. Yoruluyoruz ama güzellikleri gördükçe de değiyor bu yorgunluğa değil mi? Sağlıkla, huzurla doya doya tadını çıkar arkadaşım. |
Sevgili güler ablacım,
sayfama hoş geldin safalar getirdin, bu yıl çok bahçemle ilgilenemedim eşim rahatsızdı ama bahçem beni mutlu etmek için baya çabaladı....... Uğraşmayınca olmuyor tabi şimdi tadını çıkarma zamanı ama sebzeler başladı bu gün domates fidelerimi daha yeni ekeceğim inşallah..... Çoooooookkkk çoooooooookk öpüyorum kendine iyi bak canım.......... |
Sayın Alçen
Bahçenizi gezdim girdiğim kapıyı kaybettim .bana yardımcı olurmusunuz
Hepsi fevkalade tebrikler iyi günler |
Sevgili ahmeter, keşke ben evdeyken gezseydiniz biraz karışık gelmiş olabilir aslında çok dolaşık değil yollar, ama ziyaretinize çok sevindim, sizler kadar olamayız tabi çok yolumuz var çok. Sağolun varolun herzaman beklerim sevgiler saygılar.......
|
3 Eklenti(ler)
Yeni açan şakayıklarım, taze taze bu clematiside bu yıl ektim kırmızı diye almıştım ilk çiçeklerini açtı.......
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025