![]() |
Sevgili alcen Hasekilerin tohumlarına ben de sıradayım:) Sebze bahçenizde, tüm işlerinizde kolay gelsin:)
|
Sevgili acemifüsun,
seve seve canım. |
Alıntı:
|
Bahçeniz bir harika aynı alana sahip yeni bir evim var. Şu an içiyle uğraşıyorum ama bahçede sizden ilham ve heves aldım biraz daha büyük bir oturma alanı olacak sadece. Bir de güneydoğu anadolu iklimine göre bitkiler.
Elinize sağlık sabır ve sevginin sonuçları bunlar. Tekrar tebrikler. |
Form'da bahçesini paylaşan herkesin elinde sihir var sanırım. :eek: Az biraz bana da bulaşır inşallah, çok imrendim, keyifle gezdim bahçenizi. :eek: :o
Sevgili alcen, elinize emeğinize sağlık efenim. :oÇiçekleriniz kadar sebzeleriniz de güldürür umarım yüzünüzü, buzdolabınız dolsun taşsın, afiyette kalınız.. Saygılar, selamlar.. |
Canım hemşom,
feda olsun hepsi sana... |
....
1 Eklenti(ler)
havuz basından bir bölüm.
|
1 Eklenti(ler)
kanayan kalplerim hala çiçegini dökmedi.
|
1 Eklenti(ler)
Buda jineop arkadaşımın bendeki emaneti, ismini bilmiyorum dagdan aldım soğanlarını.
|
bahçenizi gezerken içimden resim gibi çizilmiş demiştim... daha sonraki sayfalarda tablolarınızı görünce zaten dedim bu kadar güzel bir bahçe ancak bir ressamın ellerinden çıkardı...:)) tablo gibi bahçenizde mutlu bir ömür diliyorum...:))
|
Alıntı:
|
Sevgili alcen havuz başı da tablo gibi Maşallah:)
|
Alıntı:
|
Sevğili badboy27,
eviniz ve bahçeniz gönlünüzce olsun inşallah,çok teşekkürler.... |
Sevgili sudenur,
size bulaşmış bile bahçe sevdası, bitkilere düşkünlükle başlıyor..... |
Sevgili redsonia,
çok teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.... |
Sevgili acemifüsun,
tüm resmini çeker koyarım bir ara havuzun teşekkürler.. |
Hemşom,
çiçekleri lilyuma benziyor,hemen gönderemedim yapraklanıverdiler ama lilyum kadar iri değil çiçeklenince resmini koyarım, çiçekler bitince yollarım pembe renk açıyorlar.... |
1 Eklenti(ler)
Çukulata sarmaşıgımda baya keyifli çiçeklendi..
|
3 Eklenti(ler)
Bikaç tanede çeşni olsun.....
|
Bunlarda doğadan çiçeklerim......
2 Eklenti(ler)
Bahçemin büyükce bir kısmı doğadan aldığım çiçekler açtıkca sizlerle paylaşacağım...........
|
Alıntı:
Hemşo; sen gel beraber bahceye el koyarız. Alcen in o evde kaldığı yok nasılsa. O süsler, biz keyfini yaparız:)) Sebze bahceside tamam, yer içer yan gelip yatarız:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ah cemo ne güzel olur demi, siz gelirseniz ben gelmeden durabilirmiyim....
|
Nediyorsun hemşom,
Taaa belçikalardan akabia quinata diye geldi, çiçekleride bidik bidik zaten bunun....... |
Alıntı:
Biz, adını söylemeyi becermedik meyve neyimize:)) Zaten sevmedim çiçeğide bit kadar:)) |
Alıntı:
Canım sen anahtarı vereceksin, seni belki kabul ederiz:)) sana kal orda diyorum kalmıyorsun. Hemşomla ben kalacam orda sen ölecen:)) |
Ben aşadaki kulubede kalsam olmazmı.......
|
Akebia ama quinata değil . Akebia trifoliata bu:)
|
Ne olacak şimdi, quinatayıdamı bulucaz.......
|
Alıntı:
Hemşo; akabiası tuutmuş ya, boşver gerisini.:)) Bendekini sök al senin olsun. |
Alıntı:
|
Kızlar çok hoşsunuz, yalnız bir şey, şu "hemşo" lafına sinir oluyorum ya...:mad:
Kendimi dışlanmış hissettiriyor bana :( Şaka bir yana, vallahi hepinize de bayılıyorum, Karadenizin havasından mı, suyundan mı, toprağından mı nedense, harikasınız. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, sevgi dolu yüreğinizden öpüyorum. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili adalet,kıskanma seni seviyoruz buda senin için.....
|
Maşallah, maşallah, maşallah...
Yüksek dozda beğeni ve hayranlıkla; bir iki doz kıskançlık hissettim valla... ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili alcen, forumda birkac bahce var ki hakkiyla tadina varabilmek icin resimlere tekrar tekrar bakmak istiyorum. Baktikca da yeni detaylar kesfediyorum. Sayfani actigin ilk günden beri o masallardan cikmis evleri andiran evin, tablo gibi cay sofran beni senin bahyece abone etti. Sen ve sevgili arkadaslarin bahcelerine baktikca bahce calismasindan yeni eve girmis bile olsam tekrar cikip calisasim geliyor. Eline saglik sevgiyle tadini cikar arkadasim...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025