![]() |
4 Eklenti(ler)
gecen hafta tomurcuklu olarak aldigim orkidelerim acti
yok böyle güzellik diyorum ve seyre davet ediyorum sizleri cok güzeller. |
3 Eklenti(ler)
menekselerim tomurcuk yarisinda bu aralar.
|
Bahçenizin her köşesi bir başka güzel. Evdekiler bambaşka. Orkidelere bayıldım. Ne kadar rengi varsa almışsınız. Alacağınız kaldı mı?. Menekşelerde çok güzeller. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayın.
|
Alıntı:
Bahceme hosgeldiniz... Bahcem henüz baslangic asamasinda...Busene daha güzel olacak insallah... Orkidelerim benim herseyim zaten dünya bir yana onlar bir yana...Daha alacagim cok cesidi var :D Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. |
3 Eklenti(ler)
Yavas yavas bahce icin kollari sivama zamani geldi
disarisi her nekadar bembeyaz karla kapli olsada :D bugün aldigim Lilium soganlarim. |
Benim bahçeye girmeme daha 2 ay var :) Çok özledim toprağı ...
|
4 Eklenti(ler)
disarisi buz gibi ama orkidelerim bahari hic aratmiyor.
|
Alıntı:
bizim buralarda erzurumu aratmiyor inanin suan -11 dereceyiz bu yil hic yaz gelmeyecekmis gibi :( |
Sevgili zencefil çiçeği, gecenin bu saatinde çayımı yudumlarken, bir yandan da bitkilerinizi izledim. Hepside muhteşem,orkidelerinize bayıldım maşallah, köpük te çok tatlı.
Ellerinize sağlık, sevgiyle büyütün güzelliklerinizi. Selamlar |
Alıntı:
Sayfama hosgeldiniz seref verdiniz:) Güzel,icten dilekleriniz icin yürekten tesekkürler. |
keyifle gezdim sayfanizi :))
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu cicegin tohumunu aldim dün paketteki fotografini cok begendim
bahcesinde **** evinde bulunduran varmi acaba Paketin üzerindeki ismi (Strandflieder) Bu da fotografi |
merhaba,
Sevgili zencefil çiçeği, bende var geçen yıl da ekmiştim, bu yıl da ektim, henüz çıkmadılar bekliyorum. türkçe ismi deniz lavantası. sevgilerimle |
Alıntı:
Bilgilendirmen harika oldu.Simdi kücük oglumla ekecegiz insallah :D |
merhaba,
Hiii sizde mii? dermişim.:eek: b:Dyalnız bu bitkinin boyu 80 cm yazıyor pakette geçen yıl benimkiler biraz daha uzun olmuşlardı haberiniz olsun dedim.;) ayrıca yarışmada başarılar dilerim, biz bugün itibariyle ilk tohumları attık toprağa..:D;) sevgilerimle |
Alıntı:
Benim pakette 60 santim yaziyordu ama bakalim büyüyünce görecegiz hep birlikte |
Sayın Zencefil cicegi çiçekleriniz bahçeniz çok güzel elinize saglık Saygılar.
|
Alıntı:
bahceme hosgeldiniz. |
5 Eklenti(ler)
orkideler canlanmaya basladi hepsi yeni yapraklar veriyorlar
birde cicek saplarini görebilseydim :D bebek vandamin da son durumu ne kuruyor nede yeseriyor bekliyoruz bakalim |
5 Eklenti(ler)
lilium soganlari da filizlendi
dün sabah kalktigimda saksilarin üzeri bembeyaz karla kapliydi iki gündürde sicaklik -5 -6 larda :( Lupin tohumlarimi aldim yine yine diyorum gecen sene 4 paket almistim direk bahceye ekmistim sümüklü böcekler sagolsun tohumlarimin kafasini kaldirmalarina izin vermeden cikani yediler bu sene ilk önce saksiya ekecegim daha sonra bahceye alacagim insallah. |
4 Eklenti(ler)
lupin,hüsnüyusuf tohumlarim ve dün aldigim cattleyam
hüsnüyusuf bir saksisi filizlendi bile hemde 6 yasindaki oglusum ekti tohumlari:D |
5 Eklenti(ler)
cimlenen tohumlarim
sabah sefasi,hüsnüyusuf,kücük sakasida deniz lavantasiymis sevgili arkadasim almanyali'dan ögrendim ismini. Gül 8 mart dünya kadinlar günü hediyem :) ve yeni cattleyam |
5 Eklenti(ler)
benim zahmetsiz kücük kizlarim ciceklenmeye devam ediyorlar
|
4 Eklenti(ler)
tohumlarin hepsi oglusumun minik ellerinden:D
|
3 Eklenti(ler)
Bugün sabah orkidelerimle konusuyordum ki birde ne göreyim
Allahiim nasil mutlu oldum nasil anlatamam bebek vandam yeni kök gelisimi göstermis. Bebislerde Kayseri'de köylü kadinlarin yaptigi bez bebeklerim paylasmak istedim sizlerle |
4 Eklenti(ler)
Tohumlarim cok yavas gelisiyorlar neden bilmiyorum nerede yanlis yapiyorum:(
Hüsnüyusufum cok ciliz büyüyor cam kenarinda duruyor bulundugu oda da oldukca sicak. Alttaki Sabah sefalarim sasirtilmayi bekliyorlar Lupine lerim yeni yeni uyanmaya basladilar. Üzeri pöset cekili olan biber tohumlarim haftasonu ektim onlarida 3 saksi bakalim sonuc nasil olacak Hüsnüyusuf'larimin böyle ciliz olmasi normalmidir acaba? |
4 Eklenti(ler)
öylesine renk olsun diye:D
|
Hüsnüyusuflarınız yeterince ışık almıyor görünen. Gövdeleri hem cılız hem de uzun. Daha fazla ışık almaları lazım bir de fazla sulamayın.
|
Maşallah bahçeniz ve çiçekleriniz. Çok güzel. Ayrıca bez bebekleriniz de renk katmış.
(Orkideler harika) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025