agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Yusuf Yalçın / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25044.htm)

Yusuf Yalçın 03-08-2011 12:40

3 Eklenti(ler)
bunlarda yedi veren çileklerim ve bahçemizin küçük yaramazları :)

Uzaylı 03-08-2011 13:23

Sayın Yusuf yalçın; tavuklarınız bile varmış demek. Kızıllar paçalı tavuk galiba. Yemlik çok hoşuma gidince fotoğrafı kopyalayıp, arşivime aldım. Tabi sizin bahçeden olduğunu not ettim. Bahçede kulübe olunca kısmetse eşim de büyük bir kümes yapacakmış. İnşallah bizim de kendi tavuk ve yumurtalarımız olur. Maaşallah diyorum...

Yusuf Yalçın 03-08-2011 19:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 843550)
Sayın Yusuf yalçın; tavuklarınız bile varmış demek. Kızıllar paçalı tavuk galiba. Yemlik çok hoşuma gidince fotoğrafı kopyalayıp, arşivime aldım. Tabi sizin bahçeden olduğunu not ettim. Bahçede kulübe olunca kısmetse eşim de büyük bir kümes yapacakmış. İnşallah bizim de kendi tavuk ve yumurtalarımız olur. Maaşallah diyorum...

teşekkür ederim sayın uzaylı sanırım tavuktu kızıl paçalı olan cinsi brahma siyah olanlarda babamın denizliden özel olarak getirtiği denizli ırkı horozlarını ötüşleri bir başka oluyor :D sağlıcakla kalın

Yusuf Yalçın 19-08-2011 22:19

5 Eklenti(ler)
yeni bahçemiz kısacası toparlayıp yeni bahçemiz olarak ayarlayacağımız mekandan ve yolundan bir kaç görüntü ile başlayalım

mavikartal5 19-08-2011 22:22

demek ki, sayın yusuf yalçın, sanal tohum takas etkinliğine bu bahçe ile hazırlanıyormuş?
bu bahçede yiyecek çok şey var. var da tavukları ellemeyin, sadece yumurtalarını yiyelim.
emeğinize ve bahçenize sağlık sayın yusuf yalçın.
saygılar

Yusuf Yalçın 19-08-2011 22:27

tavuklara ellemem demem zaten bir facia olur onlar babamın özenle denizli tarım il müdürlüğünden aldığı ve yumurtadan bizzat kendi kuluçka makinesi ile çıkardığı tavuklar kısacası kıymetli ama sizin için yumurtalarını alırım :D

Yusuf Yalçın 28-01-2012 19:59

Artık bir bahçem yok :( kısacası klasik öğrenci hayatına geçtim İzmir'deyim ve topraktan uzağım yeni evin bahçesinde ise sadece lale, lilyum, çiğdem, .... vs olucak. Ve ben yokum

Dünyalı 29-01-2012 10:37

Sayın Yusuf Yalçın;
Artık bahçenizin olmamasına çok üzüldüm. Umutlarınızı yitirmeyin. Hayal etmeye devam edin. Bahçe hayatı sizin hayaliniz olduğu sürece, ona kavuşmak için çabalarınız artacaktır. Bu da hayallerinize kısa sürede kavuşmanızı sağlayacaktır. Şimdilik sanal da olsa bu sayfaları takip etmeye devam edin. Bu size güç verecektir.
Sağlıcakla kalın.

Yusuf Yalçın 29-01-2012 11:23

bu şekilde sonuna kadar devam edeceğim bahçem olmasa bile saksılarım olacak :D desteğiniz için teşekkür ederim

Dünyalı 29-01-2012 12:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yusuf Yalçın (Mesaj 905131)
bu şekilde sonuna kadar devam edeceğim bahçem olmasa bile saksılarım olacak :D desteğiniz için teşekkür ederim

İşte budur. :D Bu soğuklarda ve yağmurlu havalarda, biz de bahçelerimize gidemiyoruz. Gidebilsek bile, bir şey yapamıyoruz. Dolayısı ile imdadımıza balkon (balkondaki saksılarımız) yetişiyor. Her gün, (ara ara) 2-3 saatim balkonda, çiçeklerin bakımı ile geçiyor. Sen doğru yoldasın ve devam et. Okul daha önemli tabi, arada bir kafa dağıtmak için balkonda, saksıdaki çiçekler de yeterli olacaktır. İyi çalışmalar dilerim. :D ;)

Yusuf Yalçın 29-01-2012 13:24

teşekkür ederim :D

Yusuf Yalçın 29-07-2012 13:26

son 1 senedir pek vakit ayıramıyorum siteye ve bu bölüme kusuruma bakmayın. Yurtta tipik öğrenci hayatına döndüm fakat son 1 aydır yurda da bulaştırdım bu işi şuan yurtta bir adenium ( Mete hocam sağ olsun) bir de aloa veram ( mrduran sağ olsun) var onlarla ilgilenemiyorum haftaya nasipse Bolu ya memlekete döneceğim oradaki bahçede neler ver neler yok onlarında fotoğraflarını koyacağım siteye bu ara yurtta baktığım aloa vera ve adeniumu da koyacağım yakın zamanda. :D

mrduran 29-07-2012 23:21

Maşallah,

Hadi bakalım Yusuf Yalçın can, yurdu da baştan çıkar. Her balkon/pencere/cm2 ' deki saksılar çoğalsın sayende/sayenizde.

Derslerin öncelikli olmak üzre her şeyi yerinde ve kararında başarı ile tamlayacağına inanıyorum.

Ülkemin önü açık sizler ve benzerleriniz önderliğinde, inşallah.

Kolay gelsin, sağlıkla kalın, sizler gibileri yetiştiren ebeveynlerinize selâm saygılar.

Saygılarımla lütfen.

TaşevliBahçe 30-07-2012 00:09

Merhaba Yusuf Yalçın ,

Yaşınız ve çalışmalarınızdan dolayı sizleri (Mete,Türkan,Melih500) tebrik ve takdir ediyorum.

Sevgili Yusuf fotoğraf çalışmalarına bayıldım doğrusu , çalışmaların devamını bekliyorum.

Derslerinde ve hayatında başarılar temenni ederim.

Sevgiyle kal .....

Halil Önen 30-07-2012 09:15

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yusuf Yalçın (Mesaj 1003609)
... haftaya nasipse Bolu ya memlekete döneceğim oradaki bahçede neler ver neler yok onlarında fotoğraflarını koyacağım siteye bu ara yurtta baktığım aloa vera ve adeniumu da koyacağım yakın zamanda. :D

Bolu'ya geçerken uğrayacakmışsın... Ekibin kararı, bugünlerde hep topraktayız, denizi boşlamışız...;)

Eklenti 322173 ( boya mı yoksa gövdeye girsin istiyorsunuz demiştiniz Mete ile... gövdeye demiştik);)

bana getirdiğiniz bu adeniumun da bir hikayesi vardı...

Eklenti 322174

Sn. drhegeli ustaya...

http://www.agaclar.net/forum/996473-post1665.htm

http://www.agaclar.net/forum/999538-post1692.htm

http://www.agaclar.net/forum/1002908-post1695.htm

ziyaarette hediye ettiği adenium tohumlarından yetiştirdiğin olmalıydı... hani şu hokus kopus olanından...;)

http://www.agaclar.net/forum/989791-post220.htm

saksı değişiminde köklerinde yapılan temizlik...(kazık kökün titizlikle kesilmesi)

Eklenti 322176

gücü gövdeye gitsin diye kafasını koparma operasyonu...

Eklenti 322177

bu ortaya çıkan bir damla sıvının aslında çok zehirli bir şey olduğu...

Eklenti 322178

...

Halil Önen 30-07-2012 09:26

5 Eklenti(ler)
Eklenti 322180

( ve payıma düşen, teşekkürler);)

Eklenti 322181

Adeniuma a da el atan iki genç araştırmacı ikili; Mete ve yusuf...

Eklenti 322182

başarılarınızı diliyoruz...

Eklenti 322183

bileğinde_ bilge kuş_ 'anka kuşu' dövmesi çok iyi durmuş...

Eklenti 322184

yakışmış, sevgili Yusuf Yalcın...

Yusuf Yalçın 02-08-2012 18:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen (Mesaj 1003877)
Bolu'ya geçerken uğrayacakmışsın... Ekibin kararı, bugünlerde hep topraktayız, denizi boşlamışız...;)

...

bunlar bende yoktu Halil abi iyi oldu. eve bir gideyim hayırlısı ile bende elimdeki fotoğrafları yükleyeceğim. yenilerini çekeceğim. ekibin kararına da uymak lazım

Yusuf Yalçın 02-08-2012 18:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 1003770)
Maşallah,

Hadi bakalım Yusuf Yalçın can, yurdu da baştan çıkar. Her balkon/pencere/cm2 ' deki saksılar çoğalsın sayende/sayenizde.

Derslerin öncelikli olmak üzre her şeyi yerinde ve kararında başarı ile tamlayacağına inanıyorum.

Ülkemin önü açık sizler ve benzerleriniz önderliğinde, inşallah.

Kolay gelsin, sağlıkla kalın, sizler gibileri yetiştiren ebeveynlerinize selâm saygılar.

Saygılarımla lütfen.

teşekkür ediyorum İsmail abicim yavaş yavaş yurda da yayılacak :D bir nevi hastalık gibi

Yusuf Yalçın 02-08-2012 18:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe (Mesaj 1003792)
Merhaba Yusuf Yalçın ,

Yaşınız ve çalışmalarınızdan dolayı sizleri (Mete,Türkan,Melih500) tebrik ve takdir ediyorum.

Sevgili Yusuf fotoğraf çalışmalarına bayıldım doğrusu , çalışmaların devamını bekliyorum.

Derslerinde ve hayatında başarılar temenni ederim.

Sevgiyle kal .....

teşekkür ederim Rafet abi bizim yaptığımız sadece küçk çapta zaman geçirip eğlenmek fotoğraflara gelince hobi olarak yaklaşık 3 senedir devam ediyor pazar sabahı Boluya indiğimde ilk işlerimden birisi fotoğraflayıp paylaşmak olacak bahçe de ne var ne yok bende bilmiyorum sizinle birlikte bende öğreneceğim

bir de köpek almış bizimkiler 1 aylıkmış daha (aslında kedi ve köpeği'de hiç sevmem :D ) ama her şeyin yavrusu ayrı güzel oluyor

Sağlıcakla kalın

Yusuf Yalçın 07-08-2012 16:58

bu seneki hali ile devam

5 Eklenti(ler)
mete hocadan aldığım adenium;
gübre uygulamadan önce fesleğen;
ve mete hocam size bahsettiğim kavuççuk ve saksısında gelen güzellik hayat her zaman bir fırsat veriyor :)

Yusuf Yalçın 07-08-2012 17:01

5 Eklenti(ler)
biberler ;
3 paket tohumdan kalan maydonozlar (karıncalar taşıdılar hepsini :D )
tomatesler ve fıstıklarım :)

Yusuf Yalçın 07-08-2012 17:03

5 Eklenti(ler)
salatalık ve domateslerde devam ediyoruz

Yusuf Yalçın 07-08-2012 17:05

5 Eklenti(ler)
fasulyeler ve kabaklar

kabaklar çok kötü bu sene hiç kabak yok boylara bakın :D

Yusuf Yalçın 07-08-2012 17:07

5 Eklenti(ler)
görüntüde çok şeker olan köpeğimiz Tarçın beni yabancı sandı :)

şimdiden böyle yaparsa bana büyüyünce bahçeye sokmayacak :)

Yusuf Yalçın 07-08-2012 17:09

son iki görüntü ile son

2 Eklenti(ler)
şimdilik son 2 görüntü ile son veriyoruz gelişmler devam edecek

selis 07-08-2012 18:25

Yusuf Bey, 2. fotoğrafa bayıldım.. Köpeğinizin kulakları çok güzel :)

Asya Ceylan 08-08-2012 09:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yusuf Yalçın (Mesaj 1006801)
görüntüde çok şeker olan köpeğimiz Tarçın beni yabancı sandı :)

şimdiden böyle yaparsa bana büyüyünce bahçeye sokmayacak :)

ay ay o kulaklar ne öyle ne kadar sevimliiiii maşallah ;)

Yusuf Yalçın 09-08-2012 15:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selis (Mesaj 1006816)
Yusuf Bey, 2. fotoğrafa bayıldım.. Köpeğinizin kulakları çok güzel :)

beğenilerinize sevindim.

şeker bir köpek ama dişleri yeni çıktığı için kaşınıyor sanırım :) bazen elimi ısırarak kaşıyor ama oda biliyor sanırım çok sıkarsa acıtacağını sıkmıyor fazla

Yusuf Yalçın 09-08-2012 15:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Asya Ceylan (Mesaj 1006975)
ay ay o kulaklar ne öyle ne kadar sevimliiiii maşallah ;)

millet beni bıraktı artık tarçına bakıyor parçalayacak beni diyorum :)

mrduran 29-08-2012 23:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yusuf Yalçın (Mesaj 1007478)
millet beni bıraktı artık tarçına bakıyor parçalayacak beni diyorum :)

Merhaba Yusuf Yalçın,

Telefon ne güne deme sakın. Gecenin köründe seni uyandırmak istemedim:))).

Tarçın yedi mi seni diye merak ettim:))).

Gönüllerde biriz aslında. Sağlıkla kal inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025