![]() |
3 Eklenti(ler)
bunlarda yedi veren çileklerim ve bahçemizin küçük yaramazları :)
|
Sayın Yusuf yalçın; tavuklarınız bile varmış demek. Kızıllar paçalı tavuk galiba. Yemlik çok hoşuma gidince fotoğrafı kopyalayıp, arşivime aldım. Tabi sizin bahçeden olduğunu not ettim. Bahçede kulübe olunca kısmetse eşim de büyük bir kümes yapacakmış. İnşallah bizim de kendi tavuk ve yumurtalarımız olur. Maaşallah diyorum...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
yeni bahçemiz kısacası toparlayıp yeni bahçemiz olarak ayarlayacağımız mekandan ve yolundan bir kaç görüntü ile başlayalım
|
demek ki, sayın yusuf yalçın, sanal tohum takas etkinliğine bu bahçe ile hazırlanıyormuş?
bu bahçede yiyecek çok şey var. var da tavukları ellemeyin, sadece yumurtalarını yiyelim. emeğinize ve bahçenize sağlık sayın yusuf yalçın. saygılar |
tavuklara ellemem demem zaten bir facia olur onlar babamın özenle denizli tarım il müdürlüğünden aldığı ve yumurtadan bizzat kendi kuluçka makinesi ile çıkardığı tavuklar kısacası kıymetli ama sizin için yumurtalarını alırım :D
|
Artık bir bahçem yok :( kısacası klasik öğrenci hayatına geçtim İzmir'deyim ve topraktan uzağım yeni evin bahçesinde ise sadece lale, lilyum, çiğdem, .... vs olucak. Ve ben yokum
|
Sayın Yusuf Yalçın;
Artık bahçenizin olmamasına çok üzüldüm. Umutlarınızı yitirmeyin. Hayal etmeye devam edin. Bahçe hayatı sizin hayaliniz olduğu sürece, ona kavuşmak için çabalarınız artacaktır. Bu da hayallerinize kısa sürede kavuşmanızı sağlayacaktır. Şimdilik sanal da olsa bu sayfaları takip etmeye devam edin. Bu size güç verecektir. Sağlıcakla kalın. |
bu şekilde sonuna kadar devam edeceğim bahçem olmasa bile saksılarım olacak :D desteğiniz için teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim :D
|
son 1 senedir pek vakit ayıramıyorum siteye ve bu bölüme kusuruma bakmayın. Yurtta tipik öğrenci hayatına döndüm fakat son 1 aydır yurda da bulaştırdım bu işi şuan yurtta bir adenium ( Mete hocam sağ olsun) bir de aloa veram ( mrduran sağ olsun) var onlarla ilgilenemiyorum haftaya nasipse Bolu ya memlekete döneceğim oradaki bahçede neler ver neler yok onlarında fotoğraflarını koyacağım siteye bu ara yurtta baktığım aloa vera ve adeniumu da koyacağım yakın zamanda. :D
|
Maşallah,
Hadi bakalım Yusuf Yalçın can, yurdu da baştan çıkar. Her balkon/pencere/cm2 ' deki saksılar çoğalsın sayende/sayenizde. Derslerin öncelikli olmak üzre her şeyi yerinde ve kararında başarı ile tamlayacağına inanıyorum. Ülkemin önü açık sizler ve benzerleriniz önderliğinde, inşallah. Kolay gelsin, sağlıkla kalın, sizler gibileri yetiştiren ebeveynlerinize selâm saygılar. Saygılarımla lütfen. |
Merhaba Yusuf Yalçın ,
Yaşınız ve çalışmalarınızdan dolayı sizleri (Mete,Türkan,Melih500) tebrik ve takdir ediyorum. Sevgili Yusuf fotoğraf çalışmalarına bayıldım doğrusu , çalışmaların devamını bekliyorum. Derslerinde ve hayatında başarılar temenni ederim. Sevgiyle kal ..... |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 322173 ( boya mı yoksa gövdeye girsin istiyorsunuz demiştiniz Mete ile... gövdeye demiştik);) bana getirdiğiniz bu adeniumun da bir hikayesi vardı... Eklenti 322174 Sn. drhegeli ustaya... http://www.agaclar.net/forum/996473-post1665.htm http://www.agaclar.net/forum/999538-post1692.htm http://www.agaclar.net/forum/1002908-post1695.htm ziyaarette hediye ettiği adenium tohumlarından yetiştirdiğin olmalıydı... hani şu hokus kopus olanından...;) http://www.agaclar.net/forum/989791-post220.htm saksı değişiminde köklerinde yapılan temizlik...(kazık kökün titizlikle kesilmesi) Eklenti 322176 gücü gövdeye gitsin diye kafasını koparma operasyonu... Eklenti 322177 bu ortaya çıkan bir damla sıvının aslında çok zehirli bir şey olduğu... Eklenti 322178 ... |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 322180
( ve payıma düşen, teşekkürler);) Eklenti 322181 Adeniuma a da el atan iki genç araştırmacı ikili; Mete ve yusuf... Eklenti 322182 başarılarınızı diliyoruz... Eklenti 322183 bileğinde_ bilge kuş_ 'anka kuşu' dövmesi çok iyi durmuş... Eklenti 322184 yakışmış, sevgili Yusuf Yalcın... |
Alıntı:
bunlar bende yoktu Halil abi iyi oldu. eve bir gideyim hayırlısı ile bende elimdeki fotoğrafları yükleyeceğim. yenilerini çekeceğim. ekibin kararına da uymak lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
bir de köpek almış bizimkiler 1 aylıkmış daha (aslında kedi ve köpeği'de hiç sevmem :D ) ama her şeyin yavrusu ayrı güzel oluyor Sağlıcakla kalın |
bu seneki hali ile devam
5 Eklenti(ler)
mete hocadan aldığım adenium;
gübre uygulamadan önce fesleğen; ve mete hocam size bahsettiğim kavuççuk ve saksısında gelen güzellik hayat her zaman bir fırsat veriyor :) |
5 Eklenti(ler)
biberler ;
3 paket tohumdan kalan maydonozlar (karıncalar taşıdılar hepsini :D ) tomatesler ve fıstıklarım :) |
5 Eklenti(ler)
salatalık ve domateslerde devam ediyoruz
|
5 Eklenti(ler)
fasulyeler ve kabaklar
kabaklar çok kötü bu sene hiç kabak yok boylara bakın :D |
5 Eklenti(ler)
görüntüde çok şeker olan köpeğimiz Tarçın beni yabancı sandı :)
şimdiden böyle yaparsa bana büyüyünce bahçeye sokmayacak :) |
son iki görüntü ile son
2 Eklenti(ler)
şimdilik son 2 görüntü ile son veriyoruz gelişmler devam edecek
|
Yusuf Bey, 2. fotoğrafa bayıldım.. Köpeğinizin kulakları çok güzel :)
|
Alıntı:
ay ay o kulaklar ne öyle ne kadar sevimliiiii maşallah ;) |
Alıntı:
beğenilerinize sevindim. şeker bir köpek ama dişleri yeni çıktığı için kaşınıyor sanırım :) bazen elimi ısırarak kaşıyor ama oda biliyor sanırım çok sıkarsa acıtacağını sıkmıyor fazla |
Alıntı:
millet beni bıraktı artık tarçına bakıyor parçalayacak beni diyorum :) |
Alıntı:
Telefon ne güne deme sakın. Gecenin köründe seni uyandırmak istemedim:))). Tarçın yedi mi seni diye merak ettim:))). Gönüllerde biriz aslında. Sağlıkla kal inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025