![]() |
2 Eklenti(ler)
Armut dalda kız balkonda sallanır...:p,deveci armutumda bu sene ilk kez 20 civarında meyva var:D
|
4 Eklenti(ler)
Yola diktiğim(gelen geçen yiyebilsin diye yola diktim) kaysı ağacında bu yıl gerçekten çok meyva var ve 1-2 gün sonra çocuklarıma kaldığı kadarının kargo edilmesini bekliyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
Çekirdeksiz siyah üzümüm de bu yıl ilk kez meyva tuttu.
|
1 Eklenti(ler)
Bugün sabahki kahvaltı için hasat edilen biberlerimin resmi.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemin arka bölümünü bir aile dostumdan gelen domates ve biber çekirdeklerinden yetişen fidelere ayırdım.
|
1 Eklenti(ler)
Meşhur Çeşme kavunu.Umarım kavun fotoğraflarını da paylaşırım...
|
4 Eklenti(ler)
Komşumun vişnelerini de sizlere göstermemezlik yapamazdım.Kiraz gibi maaşallah...Haa bu arada komşumla olan anlaşmama göre benim taraftaki dallardaki meyvalar benimmm.:p
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da sabah kahvaltısı için dün Seferihisar doğal ürünler pazarından alınan köy yumurtalarımız.Doğal ürünler pazarı, salı günleri, eski belediye binasının önünde kuruluyor.
|
Sn.HK50 çok teşekkür ederim.
|
bahçemdeki sebzelerin şu anı
5 Eklenti(ler)
domateslerimden son durum görüntüleri
|
3 Eklenti(ler)
domateslere devam
|
4 Eklenti(ler)
patlıcan ağaçlarım:D
|
2 Eklenti(ler)
fidelerini cherry :confused:diye aldığım ama bana göre bunlar beef
|
1 Eklenti(ler)
Biberlerim domates,patlıcana göre biraz zayıf,biraz daha ilgi gerekiyor demekki...;)
|
1 Eklenti(ler)
armutlarım isimlerine yakışır tarzda büyümekteler...:D
|
1 Eklenti(ler)
Şu an için elde ettiğim en iri domates
|
1 Eklenti(ler)
önümüzdeki sene artık tamamen pembe'ye dönecek domatesler...Bu damızlık domatesler Trakya'dan bir dostumdan geldi.Yaklaşık yarım kg. ağırlığında...
Ancak tecrübeli arkadaşlar,tohumların alımı,kurutumu ve saklanması konusundaki bilgi ve tecrübelerini paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.Pembe domates konusunda hata yapmak istemiyorum. |
Merhaba efendim,
Bahçeniz çok güzel, hayırlı olsun. Domates yetiştirmesini beceremeyen birinden bir öneri efendim:))); İp ile ancak kapalı seralarda(rüzgarsız) iyi netice alınıyor. Sizin domatesler memnunlar hallerinden. Gene de sırık/kargı ile desteklense daha da verimli olurlar.... bence. Rüzgar/gövde sallanma/kök oynama sitresinden uzak kalma yönünden.... Becerinize hayran oldum, kolay gelsin. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sayın; cifcibası,
Bahçe sayfanız hayırlı, uğurlu olsun. Gördüğüm kadarıyla, bahçeniz gayet düzenli ve güzel. Bol bereketli bir yıl dilerim. |
bahçeniz çok güzel, maşallah.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025