![]() |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
Lale ve nergis soğanları dikildi.
|
Alıntı:
|
bahçe.
5 Eklenti(ler)
Altın çilek hala daha meyveleri üzerinde.
|
Alıntı:
Görselliği kadar lezzetide güzel. |
Alıntı:
|
Sayın attar fide olarak her fidecide bulunur.Birçok çeşidi var .Bende bir fide almıştım çikolata hurması olarak farklı çıktı.Portakal iriliğinde meyve verdi ikinci yılında.İstanbulda Trabzon hurması gayet iyi yetişir.Trabzon iklimine yakın.
|
bahçe.
5 Eklenti(ler)
Çevremizde çiçeklerin durumu.
|
Bu karelerin tam zamanı. Biraz daha dahada güzelleşecek bahçeler. Artık yaza doğru adım attık.
|
Ne yalan söyleyeyim bahçelerinizde dolaşıp da bu güzellikleri, uyanışları gördükçe canım bir an evvel bahçeme gitmek istiyor. Ama o kadar çok yapılacak iş var ki biraz da gözüm mü korkuyor ne?
Sanki işleri yapacak bizden başka biri varmış gibi.... Oğuz dalar kendi bahçesine ben de dalarım kendi bahçeme-çiçeklerime. Kimbilir nasıl da otlanmıştır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçe işleri bir kenarından başlanır sabırla Parça parça her noktaya ulaşılmaya çalışılır. Bahçede yaptığın işi zevkle yapmadıkça keyfini alamazsın. Eller toprağa taşa ota değmeli. İkinizede kolay gelsin.:) |
bahçem.
4 Eklenti(ler)
harika bir gün 2 şubat 2014.
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
dutlar filizlendi meyve veriyor ,şaşılacak bir durum,bu zamanda.
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
Nergisler hızla büyüyor.
|
bahçem.
3 Eklenti(ler)
belçikadan gelen laleler.
|
bahçem.
3 Eklenti(ler)
lilyumlarda hızlı gelişme var.
|
bahçem.
3 Eklenti(ler)
vargitler gayet iyi durumda.
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
kafkas gülü ve kamelyam açmaya başladı.
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
küpelimde tek çiçek var.yeni filizler açmaya devam ediyor.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
soğuklara direnmeye devam eden diğer çiçeklerim.
|
bahçem.
3 Eklenti(ler)
yenidünya kardan etkilenmesine rağmen meyve tutmuş durumda.
|
bahçem.
3 Eklenti(ler)
gül çelikleri iyi durumda.
|
bahçem.
3 Eklenti(ler)
sera içi tohum ekim alanı hazırlandı.1 torba tavuk komposu ile zenginleştirildi.Su ile yumuşaması sağlandı.Şubat 15 ten sonra ekim yapılacak.
|
ters lale.
4 Eklenti(ler)
Mustafa beyden gelen ters laleler filizlendi.
|
Adil, kardeşim nasılsın, uzun zamandır siteye girmemiştim artık bahar kapıyı araladı ufak ufak işler başladı. Kar manzaraları çok güzel, bir an için eskilere gittim, diz boyu kar yağardı Maçkada. Burada İstanbulda kar nedir unuttuk. Çiçeklerin ile sebze ve meyveler harika insanın içini ısıtıyor. Ellerine sağlık, kolay gelsin...
|
Bir şey soracağım, ters laleleri nasıl yetiştirdin. Bende de var fakat bir türlü yetiştiremedim, Bingöl taraflarından gelmişti bana, burada bir arkadaş getirmişti sağolsun ama bir türlü yüzeye çıkmadılar, özel işlem uyguluyormusun onlar için, gübre veya su ihtiyaçları gibi.
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Soğuklar erken çıkmasını etkiliyor.Sıcakta daha erken gelişiyorlar.Kolay toprağa dikilmeli ve fazla su verilmemeli. |
bahçe çiti
5 Eklenti(ler)
Bahçemin yol kenarını telle çevirerek kedi, köpek,koyun,inek (hayvanların) girmesini engellemiş oldum.
|
bu çiçeğin adı nedir.
5 Eklenti(ler)
kokusu harka olan bu çiçek şubat ayında açıyor .
|
çiçek bahçesi.
5 Eklenti(ler)
şubatta açan çiçekler.
|
Alıntı:
|
Adil bey bahçenizi baştan sona gezdim ve çok beğendim. Bir cennet yaratmışsınız. çiçekler, sebzeler hepsi harika yetişmişler. Ellerinize sağlık. Trabzonun rutubetli havası onlara ayrı bir güzellik katmış. Hatmi çiçeklerinin böylesi çok çeşiti olduğunu ilk defa görüyorum. Glayöller, güller, zambaklar hepsi hepsi muhteşem. Hele o fasulyelere bayıldım. İzmir çok sıcak olduğundan sizinki gibi neşeli olmuyor burada.
Elinize kolunuza sağlık. |
Alıntı:
Filbahri çiçeğim var bu daha farklı bir çiçek.Kokuları birbirine yakın. Filbahri yeni filizlenmeye başlıyor.Yaprak açtıktan sonra çiçek açar. Çok kolay çelikten çoğalır .Suyunu eksik etmeyin. |
Alıntı:
Ziyaretiniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İklim olarak çok şanslı bir bölgedeyiz.Bunun avantajlarından faydalanmaya çalışıyoruz. Saygılar selamlar. |
Sayın Adil fotoğrafları yağmurdan sonra mı çektiniz, sizin oralarda yağmur var mı? Bizde yağmur yok zira... :(
Şubat ayında gülhatmi ne kadar güzel; hoş bütün çiçekleriniz harika Sayın Adil. Maşallah, ellerinize, gönlünüze sağlık... |
sayın YeniGine.
Yağmur yağıp durmuştu .Bu çiseli çiçekler daha farklı güzel görünür diye düşündüm.Şu anda da yağmurlu bir hava var.Bu yıl yağmurlara çok ihtiyaç olacak. Çiçekler konusunda şunu söyleyebilirim.Onlar benim stres atma yaşam kaynaklarım. Bugün yine 100tl ye 9 saksı bitki ve çiçek aldım Havuz için. Bu bir hastalık bende .:)Doktorlar çaresi yok diyor.:) |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bu gün hava kapalı ve ara ara yağmurluydu bizde soluğu çiçekçide aldık.100tl lik havuz kenarı için bitkiler aldım.
|
Adil Kardeş,
Bu güzel kokulu çiçeği, Tatar Hanımeli (lonicera tatarica) diye biliyorum.saygılar |
Sayın maktas61 bende ilk kez bu çiçeği gördüm.Bilgi için teşekkürler.Saygılar selamlar kardeşim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025