![]() |
Alıntı:
Birdahaki gelmenizde inşallah o güzel yağmurlarıda görmek nasip olur. Ailece bizdende selamlar saygılar Celal kardeşim. |
Alıntı:
Bu bahçede sizin katkınız çok fazla.teşekkür ederim. Avm den yeni tür hatmi tohumlardan yetişen bu fideler çiçek açtılar.Karanfil formunda.Bu çeşitten sizede göndermiştim inşallah farklı renklerde süpriz yaparlar.Rengini bilmeden aralarından 4 adet size göndermiştim.Çok rüyanıza girerse bir çözüm buluruz.:D son yağan yağmurlar adeta hayat verdi çiçeklere. Yağmurun yerini hiçbir şey tutmuyor doğrusu. Sizin beğenmeniz benim için çok önemli. Berrin ablamın yanında bizler çırak kalırız.:) Sağlık sıhhat içinde bahçenizle sizde mutlu,huzurlu günler yaşayın inşallah. Saygılar selamlar ablacığım. |
Sayın Adil bey, bitkilerinizin de sebzelerin de maşallahı var, ellerinize sağlık,
benim merak ettiğim 1983 nolu fotoğraflardaki domateslere mavi bir şeyler sıkmışsınız o nedir acaba ben çok küçükken hatırlıyorum büyüklerim böyle bir şeylerle ilaçlıyorlardı ve domateslerin yaprakları yemyeşil , diri ve hiç zarar görmezlerdi, aynı ilacı sizde gördüm sakıncası yoksa ne olduğunu öğrenebilirmiyim acaba, teşekkür ederim şimdiden. |
Sayın akçabardak çok teşekkür ederim.
Domateslerdeki o mavi görünenler pas ilacı.Ziraatçilerden tedarik ediliyor.Yaprakların ve gövdenin daha diri ve meyvelerin zarar görmemesi için kullanılıyor.Bahçenize pas hastalığı girdiği zaman bütün sebzelere bulaşma durumu söz konusu. Bu ilaçla bunu önlemiş oluyoruz.Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
bahçenize hayran olmamak elde değil...ne ararsan var maşallah...baka baka doyamıyor insan..tebrikler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Sn Adil merhaba, çiçekler süper, bahçe süper, çekimleriniz süper ötesi. Fotoğraf makineniz prfosyonel galiba, çok güzel ellerinize sağlık
|
Sayın aheste merhaba.
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Fotoğraf makinem yarı profosyonel. Bu konuda bir amatör olarak iki şeyi hatırlatmak isterim. Fotoğraf makinesi ne kadar kaliteli ollursa olsun hiç farketmez.Kullanan kişinin donanımlı ve bilgili olması çok önemli. Acemi bir fotoğrafçının elinde dünyanın en iyi objektifi olsa neye yarar. Sıradan bir makineyle bile işi bilen bir fotoğrafçı profosyonellere taş çıkartacak fotoğtaflar yakalayabilir. Söylediğim gibi fotoğraf çekenin beyin bakış açısı ve tekniği çok önemli. Bu arada makinem:CANON powerShot SX210 IS Saygılar selamlar. |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
gör-1
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
gör-2
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
gör-3
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-4
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-5
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-6
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-7
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-8
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-9
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-10
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-11
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-12
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-14
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-15
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-16
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-17
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
görsel-18
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
çiçekler.
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
çiçeklerim-2
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
sebzelerim.
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
sebzelerim-2
|
bahçe.
5 Eklenti(ler)
bahçemden görüntüler.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bahçem
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
begonyalarım.
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
bahçem
|
bahçem
5 Eklenti(ler)
bahçem.
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
bahçem.
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
sera içi
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
çiçeklerim,
|
adil bahçe
5 Eklenti(ler)
çiçeklerim,,
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025