![]() |
zifin çiçekleri.
1 Eklenti(ler)
açmaya devam ediyorlar.
|
kuşburnu
4 Eklenti(ler)
yabani kuşburnu çiçeği.
BU ARADA NİCE 61 SAYFALARA. PLAKA 61 TRABZON. |
Alıntı:
Not: Komar ve Zifinler halen açmadılar mı? |
1796 no'lu mesaj için yazmıştım....
|
Alıntı:
Bu beyaz üçgül çiçeğini bulunduğumuz yerin doğuya bakan güneşli orman bir alanda rastladım ve paylaşmak istedim. Bunun mor ve sarı olanını da önceki yıllarda görmüştüm. Belki onlarıda tekrar görüp fotoğraflama nasip olur. Komar ve zifinler biraz yüksek rakımlarda yetişiyor. Haziran-Temmuz -Ağustos gibi dağlara doğru çıktığımızda,yayla yol güzergahları üzerinde yol kenarlarında bu güzellikleri görme şansımız olur. Şu an yayla yolları karlı ve ulaşım zor.Biraz daha beklemek lazım. Saygılar selamlar kardeşim. |
frenk üzümü.
2 Eklenti(ler)
frenk üzümü meyveleri henüz yeşil.
|
böğürtlen
5 Eklenti(ler)
bu yıl çiçek rekoru kıracak.
|
şeftali.
2 Eklenti(ler)
erik ağacına aşıladığım şeftalinin ilk meyveleri göründü.
Bakalım devamı gelecekmi. |
harika gül.
4 Eklenti(ler)
herzamanki gibi güzelliği tartışılmaz.
|
sardunya.
3 Eklenti(ler)
yeni çeşitler köklendi ve çiçeklendi.
|
mor dut.
5 Eklenti(ler)
Bu yıl meyveler küçük ,belki gelecek yıl daha güzel meyveler verir.
|
mor dut.
5 Eklenti(ler)
mor dut-2
|
sera içi fideler
4 Eklenti(ler)
domates ve salatalık fideleri bugün tellerini çektim.
|
fideler.
3 Eklenti(ler)
fideler
|
fideler.
2 Eklenti(ler)
kudret narı ve ipek çiçeğinin fideleri.
|
acem halısı.
5 Eklenti(ler)
bu günlerde kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor.
|
acem halısı.
5 Eklenti(ler)
acem halısı-2
|
papatyalar.
2 Eklenti(ler)
papatya zamanı.
|
papatyalar.
4 Eklenti(ler)
Sarı papatyamda var artık.
10 tl fiyat ı vardı 1 hafta sonra 5 tl den aldım. farklı renlklerden karma yapma şansım olacak. |
kamelya.
4 Eklenti(ler)
kamelya alanı şu anki görüntüsü.
Farklı çiçekler devreye girdikçe renk değişikliği olacak. 1 ay sabretmek lazım.:) |
Adil bey hepsi mükemmel ;ama acem halısı bir başka güzel olmuş ben de yeni diktim fidelerin,i ışık mı seviyor istekleri nasıl acaba?
|
Neslihan hanım teşekkür ederim.
Acem halısı güneşli alanı çok sever.Güneş olmayınca zaten çiçeklerini kapatıyor.Çok su isteyen bir bitki değil.Toprağın nemi yetiyor.Uzun süreli güneşli zamanlarda onuda sulamayı ihmal etmemek lazım.Kaktüs tarzı bir bitki. |
Adil kardeşim, bahçen yine döktürüyor tüm güzellikler doldurmuş bahçeyi. Acem halısı mükemmel, o kara dutlardan yemek acaba bize nasip olacak mı? Onlara belki yetişemem ama Frenk üzümlerine yetişirim bir aksilik çıkmazsa, bu ayın 22 sinde ordayım, 22 Mayısta bir aksilik olmazsa Trabzondayım, her şey hazır izin ve biletler de :) O güzel bahçede artık birer çay içeriz değil mi :) Saygılar, selamlar kardeşim....
|
Sayın Adil; maşallah bitkileriniz, hepsi birbirinden güzel ve gayet sağlıklılar. Ne mutlu size!.. Ben site bahçesi ile ilgilenmeye başlayalı 4 belki az daha fazla olmuştur ve bu işe ilk acem halısı fidesini çalarak başladım. Ve hala doğru şöyle bir güzel sarkmış, yayılmış acem halım yok. :( Bir yerde tam sarkmaya başlıyor idi ki onu da sağolsun komşulardan birisi kışın kurumuş diye sökmüş atmış. Şimdi sizin acem halısının güzelliğini görünce yine üzüldüm, hayıflandım. Ellerinize, gönlünüze sağlık Adil Bey.
|
Alıntı:
Dut fidanının yarısını hasata kapatırız olur biter.:) İnşallah hayırlısıyla gelip bir çayımı içmek nasip olur. Telefonum sende olması lazım.Eğer yoksa özelden bilgi ver. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Bendeki acem halısı 2 yıllık yere kadar inmişti makasla eteklerini keserek şekil verdim.Önümüzdeki yıl yere serilmesine izin vereceğim inşallah.Bakalım öyle dahamı güzel olacak.Denemek lazım. Çalınan çiçek daha iyi tutarmış .:D Öyle söylerler. Bende Sardunyalardan bulduğum yerde çalıp,çeşit karma yapmaya çalışıyorum.:) Kolay gelsin.Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Hayırlısıyla Trabzona ulaşayım gerisi sorun değil, buradan istediğin bir şey varsa lütfen söyle. Beğendiğin çiçek varsa tohumlarından getiririm. Saygılar, selamlar... |
Allah hayırlısıyla gelmek görüşmek nasip etsin inşallah, gerisi teferruat.:)
İsteyebileceğim tek şey sağlığın sıhatin kardeşim. Görüşmek üzere saygılar selamlar. |
yeni çiçeğim.
3 Eklenti(ler)
çok yıllık bir çiçek.Adını henüz bilmiyorum.
|
papatyalar.
5 Eklenti(ler)
beyaz sarı yakıştı.
|
çiçeklerim.
5 Eklenti(ler)
Bahçe çiçeklerim.
|
güllerim.
5 Eklenti(ler)
açmaya devam ediyorlar.
|
gül
5 Eklenti(ler)
renkleri ve büyüklüğü harika kokusuda güzel.
|
meleklerin boruları.
2 Eklenti(ler)
çiçek vermeye başladı.
|
şeftali
2 Eklenti(ler)
gelişimini merakla bekliyorum.
|
ıtır.
1 Eklenti(ler)
ıtır çiçek açtı.
|
çilek.
1 Eklenti(ler)
saksıda daha güzel oluyor.
|
marul
1 Eklenti(ler)
saksıda yerini çok sevdi.
|
böğürtlen.
5 Eklenti(ler)
bu yıl çiçekler daha fazla ve sağlıklı.
|
limon çiçeği.
5 Eklenti(ler)
kokusu kadar kendide güzel.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025