![]() |
Kara lahana fidesi.
1 Eklenti(ler)
Kara lahana tohumları filizlendi.
|
Kamkat ve Greyfurt.
5 Eklenti(ler)
Bahçelerde gezelim.
|
Greyfurt
3 Eklenti(ler)
Greyfurt-2
|
Kamkat.
5 Eklenti(ler)
Kamkat kabuğuyla yenen harika tatlı bir meyve.
|
kamkat greyfurt
5 Eklenti(ler)
Kamkat ve greyfurt meyveleri.
|
kivi budaması.
3 Eklenti(ler)
Abimle kahve molası veriyorduk Teyze oğlu geldi.Kivilerim budanması lazım .Abim bu işte uzmanlaşmış.Benimde gelmemi istedi.Biz meyveleri toplarken Abim de budama işini halletti.
Ocak ayı Şimdi kivilerin hasat ve kaba dal budaması yapılıyor. |
Bambu.
5 Eklenti(ler)
Aylar önce almak istediğimiz bambulara nihayet ulaştık.Ağbeyimle Bambuların olduğu ırmak kenarına geldik.Macera başlıyor.:)
|
bambu.
5 Eklenti(ler)
Köklerden fidan almak okadar zorki.Kazma ile keserek zorda olsa 3-4 kök parçası alabildik.:)
|
Sn Adil,Hocam (bu işin ustası) resimler harika.Sanki kart postal gibiler.Ellerinize sağlık.
|
Bambu.
2 Eklenti(ler)
Bu kökler ve fidanlar ı suya koydum ver sonraki gün toprağa diktim.
|
kaplumbağa
5 Eklenti(ler)
Seramda baktığım minik kaplumbağam.
|
Örümcek ve kaplumbağa.
5 Eklenti(ler)
Kaplumbağa örümceğe bakıyor.Örümcek kaplumbağanın sırtına çıkıyor.
|
yorgunluk nasıl atılır.?
5 Eklenti(ler)
İşte çözümü.:)
|
yorgunluğun ilacı.
5 Eklenti(ler)
Yorgunluğun ilacı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Işık ayarı(İso)biraz fazla olmuş gibi.Fotoğraflara bakınca anladım.:) |
Oyledu daaa.:)))
|
Allah huzurlu bir yaşam versin hepinize
|
Alıntı:
|
Bahçem.
4 Eklenti(ler)
Seranın arkasında dar olan alanı toprağını boşaltarak genişlettim.
Şaşırtmalarımı koyacak düz ve geniş bir alanım olmuş oldu. |
Sen de kaptan gibi evin önünde düz alanlar oluşturmaya başlasan diyorum.
Yaptığı setler gayet başarılı oldu. |
Alıntı:
İnşallah bir gün gelip görmeniz nasip olur.:) Saygılar selamlar Benol Abla. |
Alıntı:
Taş olsaydı daha güzel görünürdü tabi ki.:) |
Varda ıslah edilmiş.Bize uzak.:)
Bulunduğumuz bölgede taş bulmak çok zor.4-5 m derinliğe kadar inseniz heryer toprak.:) Elimde Bir kamyon çakıl var ,evin önü kapandı onunla değerlendirmeye çalışacağım.İçinden iri kayalar çıkıyor.Kalıbın içinde kalıba yaslanarak taş görüntüsü verilebilir. Hayal ettiğinizi düşünebiliyorum. İmkan meselesi.:) |
Sevgili Adil, görüntüler yine harikaydı....Bambu ormanını da çok güzel resimlemişsiniz...Küçük uşak çok büyüyüp güzelleşmiş...Maşallah...:)) Kaplumbağanızın resimleri bana seneler evvel çocukların eve alıpda büyüttüğü adını da Osman koyduğumuz kaplumbağamızı hatırlattı...6 sene evde bakıldı..arada bahçeye çıkarılırdı...Bir gün bahçeden alıp başını yukarıdaki Koru ya doğru gittiğini tahmin ediyoruz...Çünkü kayıplara karıştı...:))
Kumkatlar harika olmuşlar...Ben 35 sene evvel Trabzon a geldiğimde köyde bir bahçede muz ağacı da görüp de şaşırmıştım...belki sizdede yetişir... Yeni açtığıınız yerin duvarını beton duvar yaparsanız, üzerine kayrak taşla kaplayınız ...Bulamazsanız da o şekilde boyayınız derim ben...Sizin elinizden bu işler geliyor...Görüntüsünün kameriyeyede yakışacağından eminim....kolay gelsin kardeşim..:) Selam ve sevgiler Trabzon a......:)) |
Berrin abla Bambu fotoğrafları konusunda sözüm vardı yerine getirmiş oldum.:)İlker diyakog kurmaya ve konuşmaya yeni yeni başladı bu hali daha sevimli.Cümle kurarken komik oluyor ve çok gülüyoruz.Allah nazardan korusun.
Kaplumbağayı bende deniz kenarında bulmuştum ve serama koyup yeni bir sorumluluk yüklendim.:) 35 Yıl çok uzun zaman Trabzonda çok şeyler değişti.Gelirsen belki şaşırabilirsin.Sahil ve şehir merkezi çok değişti değişmeyede hızla devam ediyor. Muz fidanım bir adet var , bir yıl meyve verdi ,meyveleri küçük oldu.Seranın yerindeydi onu barbekünün arkasına aldım.Boyumu aşkın filiz attı.Görüntüsü çok güzel.Bu yıl sonu meyve verecek.İklimler değişiyor. Uzmanlar Trabzon ikliminin Antalya iklimine dönüşeceğini söylüyorlar. Yeni açtığım yeri söylediğiniz gibi yapacağım ,Barbekü yede aynı uygulamayı yapabilirim. Boş zamanlarımda bu işlerle uğraşıyorum.Yapılacak o kadar çok iş varki.Bağ bahçe işleri başlıyor.Fidelikler hazırlanmalı.Bahçe temizliği ve çapalama işleri başlar.Çiçeklerle uğraşmak ayrı bir iş.Birde kendi özel işlerim devrede olunca yetişmek biraz zor oluyor. Fakat eğer başlanmışsa Allahın izniyle biter. Saygılar selamlar ablacığım. |
Alıntı:
|
sayın adil ne zamandır işlerimin yoğunluğu yüzünden bahçanize uğrayamıyordum baya değişiklikler olmuş torununuzda çok tatlı Allah uzun ömür versin (torun dedim ama torun değilmi) :)))))
meleklerin borularından iyi haberler var bir tanesi tomurcuk verdi açsın diye bekliyoruz sizede işlerinizde kolaylıklar diliyorum |
sayın adil ne zamandır işlerimin yoğunluğu yüzünden bahçanize uğrayamıyordum baya değişiklikler olmuş torununuzda çok tatlı Allah uzun ömür versin (torun dedim ama torun değilmi) :)))))
meleklerin borularından iyi haberler var bir tanesi tomurcuk verdi açsın diye bekliyoruz sizede işlerinizde kolaylıklar diliyorum |
Merhaba Adil Bey,
Bahçenizde gezintiye başlamadan doğum gününüz olduğunu farkettim. Rabbim ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmenizi nasip eder İnşaallah |
Sn Adil,hemşerim,büyügüm iyiki doğdunuz.Allah ailenizle beraber uzun ömürler versin.Sevgi ve Saygılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Amin ,İlker Torunumun oğlu oluyor.:) Meleklerin boruları eğer gövdeleri yaş duruyorsa hepsi filizlenecektir .Soğuklardan koruyunuz.Sıcak günlere kadar sağ salim ulaşırlarsa daha güzel sonuçlar görebilirsiniz. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Bahçe duvarı yapımı.
5 Eklenti(ler)
Toprak kesme ve tesviye işleri bitti .Şimdi kalıp yapıp beton dökme işine başlıyoruz.
|
Bahçe duvarı yapımı.
5 Eklenti(ler)
Basıncın fazla olmaması için 60 cm yükseklik le başlıyoruz.
|
Bahçe duvarı yapımı.
5 Eklenti(ler)
İlk beton dökülüyor.
|
Bahçe duvarı yapımı.
5 Eklenti(ler)
İlk kalıbı söküyoruz.İkinci kademede 2 basamak merdivenle birlikte tekrar kalıp yapıp beton döküyoruz.
|
Bahçe duvarı yapımı.
5 Eklenti(ler)
3 etap beton kalıbı sökülüp son kez 4 etap beton kalıbı için hazır hale getiriliyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025