![]() |
enginar,böğürtlen,sakız kabağı.
3 Eklenti(ler)
enginar,böğürtlen,sakız kabağı.
|
domates meyve.
2 Eklenti(ler)
Domateslerin ilk meyveleri göründü.
|
limon meyveleri,hatmi ve glayörler.
3 Eklenti(ler)
limon meyveleri,hatmi ve glayörler.Son hali.
|
sera içi salatalık.
3 Eklenti(ler)
sera içi salatalıklar ilk meyvelerini verdi.
|
fırça çalısı,japon gülü.
3 Eklenti(ler)
fırça çalısı tamamen açtı.japon gülü kışa kadar çiçek açmaya devam edecek.
|
bahçe ,barbekü.
3 Eklenti(ler)
bahçedeki mısırların son hali ,barbekünün çevresinin son hali
|
Frenk üzümü meyveleri.
5 Eklenti(ler)
Frenk üzümünün meyveleri olgunlaşınca çok güzel görünüyorlar.Bu yaz sıcaklarında yenmeside çok hoş.
|
Sarmaşık pembe gül.
5 Eklenti(ler)
Sarmaşık pembe gül evimizin 3 katına kadar çıkmış durumda.Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel çiçekleriyle çevremize güzellik veriyor.:D
|
Maşallah Maşallah
|
Sayın kılıç çok teşekkürler.Saygılar selamlar.
|
Kuş üzümleinin düşmanı İlker'i yolluyorum.;)
Amcası çok seviyor haberin olsun:p |
İlker bebeği getir, yedirmesi benden:)))
|
ben yorumu geldiğimde yapmıştım :)
Beyaz çiçekli yonca için albino eksikliği vardır . Kaptan abi , İlkeri fazla alıştırmayın. Çikolata yerine frenk üzümü verip kandırmasınlar uşagı :) Canlı örnegini gördük :) :) |
Adil bey frenk üzümünün boydan fotoğrafı var mı? Boyu ne kadar acaba?
|
Alıntı:
Biz uşağı öyle kandırırız.Sağlıklı kandırma manasında.:D Saygılar selamlar Alacakaranlık. |
Alıntı:
3 yıllık bir fide henüz 1 m bile olmadı.Meyve verimi çok iyi.2,5 metreye kadar çıkabilen bir bitki.Budama yaparak istediğiniz boyda kalmasını sağlayabilirsiniz.Bu tamamen sizin zevkinize kalmış.Çoğaltması çelikle çok kolay.Çelikler toprağa yan saplanıyor ve sulanıyor.Hemen kök atıp filizleniyor. Görsel olarak çok güzel bir bitki. Saygılar selamlar. |
Bahçeye nazarlık.:)
1 Eklenti(ler)
Atalarımızdan gelen bir gelenek hala daha yaşatılıyor.Yoldan geçenler nazar etmesin diye takılmış.Bazı yerlerde koç boynuzu ve farklı seylerde takılıyor.:)
|
bahçe .
4 Eklenti(ler)
bahçede sebze meyve.
|
sebze.
5 Eklenti(ler)
sera içindeki salatalıklar 3 m yi aştı.Sera içinde salatalıklarda ilk meyvelerden tohumluk ayırdım.Şu an kızarmaya başladı.
|
meleklerin boruları.
5 Eklenti(ler)
meleklerin boruları kışın donmuştu kökten çıkan filizleri şaşırtma yaparak 9 adet fide elde ettim.Merak ettiğim lilyum açmak üzere.
|
lily flower.
4 Eklenti(ler)
lily flower çiçek tomurcukları açmak üzere.
|
amaryllisi
3 Eklenti(ler)
amaryllisi açmaya başladı.
|
Ezan çiçeği.
5 Eklenti(ler)
Bu gün ezan çiçeği çiçekleri tam açmaya müsait duruma gelmişti.Akşam ezanı okunurken açtığını söylemişlerdi.Bende kamerayı alarak akşam ezanına yakın çiçeğin başında nöbet tuttum.:) sonra abim ve kız kardeşim de benimle izlemeye başladılar Ezan okunmaya başlayınca çiçeklerde gözle görülür biçimde hareketlenme oldu hayretler içinde izledik.Ezan bitene kadar ezan çiçeği 3 tane çiçeğini gözümüzün önünde slayt bir biçimde açtılar.Videoya da çektiğim. fakat format gereği burada yayınlayamıyorum.Sadece fotoğrafları paylaşabiliyorum.
Saygılar selamlar. |
ezan çiçeği açmış hali.
3 Eklenti(ler)
ezan çiçeği ezan bitene kadar bu hale geldi.
|
O ne güzellikti öyle.
Allah'ın hikmeti. Tam gecenin başlama saatine ayarlanmış saat gibi. Önceleri bende tesadüftür demiştim. Ama gözümle gördümki bu gerçek bir doğa olayı. Videoları youtubee ye atıp oradan link alınabiliyor galiba. Denemelisin Adil. |
İlginç bir çiçekmiş ezan çiçeği, çokda güzel :)
|
Alıntı:
Benim video çekimimde 4 çiçek aynı anda adeta birbiriyle yarışırcasına açıyorlardı.Bir tanesi ezanın sonlarına doğru açmaya başladı.Ezan bittikten2-3 saniye sonra tam açtı.Seyri çok güzel bir tabiat olayı.Küstüm çiçeği gibi hareketler gayet net izlenebiliyor. |
Alıntı:
|
Aman adil kardeş,
ben görmiyeli bahçeniz şaha kalkmış,maşşallah süper.Sebzelerde olmuş barbekü süper etrafıyla,ellerinize sağlık...... allah güzel günlerde sağlıkla tadını çıkarttırsın inşallah........ |
miraç geceniz hayırlara vesile olsun.
1 Eklenti(ler)
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kandiliniz hayırlı olsun.
|
Amin Adil bey cümlemize hayırlara vesile olsun...
|
Alıntı:
Bir yıl oldu emekli olalı .Bir yılda bukadar yapabildik.Bakalım bundan sonraki zamanlarımızda ne gibi maceralar,projeler bizi bekliyor.:) Gücümüz yettiği nispette birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Siz yaptıklarınızla benden hayli ilerdesiniz. Doğa dostlarınızla buluşmanız ve paylaşımınız harikaydı.Böyle güzel dostlukları ,bu sitede fotoğraf karelerini gördükçe, bu steyi hizmete sunanlara ve emeği geçenlere teşekkür etmek boynumuzun borcu oldu. Harika paylaşımlar. Saygılar selamlar efendim. |
Alıntı:
|
hatmi
4 Eklenti(ler)
Bu çiçeği ormanda yürüyüş yaparken görmüştüm 2,5 m boyunda ve dalları sağa sola uzanmıştı çiçeklerinin rengi kırmızıya yakın pembe idi fakat burada beyaza dönüştü.Bu haliylede çok sevdim.
|
Trabzon hurması.
2 Eklenti(ler)
Trabzon hurması meyveleri görünmeye başladı.
|
Ada çayı
2 Eklenti(ler)
Ada çayı çiçekler açtı.
|
Kabak çiçeği.
3 Eklenti(ler)
Kabak çiçeği güzelliğini sergiliyor.
|
ezan çiçeği ve lilyumlar.
4 Eklenti(ler)
ezan çiçeği ve merakla açmasını beklediğim lilyum çiçekleri.
|
Beyaz sarmaşık boru çiçeği.
4 Eklenti(ler)
Beyaz sarmaşık boru çiçeği bölgemizde kendiliğinden doğada bulunan bir çiçek türü.
|
Kelebek ,karınca ,çiçek.
2 Eklenti(ler)
Kelebekle karıncanın muhabbeti ve kazayağı çiçeğindeki kelebek rızkını arıyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025