![]() |
5 Eklenti(ler)
Bunlarda blkondan görüntüler. Hurma kurutmaya kalktım. Bir gün eve gittiğimde hurmalar yok olmuş. Eşim onları üzerlerine sinek geldi diye hepsini çöpe atmış. Oysa ne hayallerle yapmıştım. Kısmet değilmiş. Ne yapalım..:) Sağlık olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Bu suklulentin rengine hayranım. Yazın yeşil sonbahara doğru bu rengi alıyor.
|
5 Eklenti(ler)
2. resimdeki de bir sedum.Sarı çiçek açıyor. Diğer resimler para ağacı veya maymun ağacı da söyneniyor. Suklulent grubundan. Para ağacım 8 yaşında. Onu bana bir akrabam verdi. Kendisi İstanbula gittiği için bakamıyorum dedi. Ben tabii hemen kabul ettim. Çok büyük bir türlü uygun yer bulamıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Kendisi küçük ama çiçeği "al yazmalım selvi boylum"...
|
5 Eklenti(ler)
Ofisteki hercai ve çuha çiçekleri
|
3 Eklenti(ler)
devam... Çuha rengini gösterdi..
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Kız kurdelasını köklenmesi için suya koydum. Geçen seneki beyaz açelyayı yaşatamadım. Pembeyle yetiniyorum.. Kohleranın İnşallah çiçeğinide görürüm. Daha çok küçük.
|
5 Eklenti(ler)
Sultan küpesini çok seviyorum. Önceki sene çok güzeldi. Bu sene pek nazlı açtı. Tabi ben ona bu sene hiç bakamadım. Ama keyfi güzel. Kışı balkonda geçiriyor. Yazın doğru dürüst açmadı. En güzel çiçeğini kışın açtı.
|
5 Eklenti(ler)
Sayın Zafer İnandıklıya buradan teşekkür ediyorum. Bana sanki bir hazine gönderdi. Beni öylesine sevindirdi. Şimdi bunları büyütmekle ve ekmekle meşgulün. Yeri geldikçe buradan paylaşacağım...
|
5 Eklenti(ler)
Zafer beyden gelenler. Bir gecelik gelin. Çoban püskülü. En son doğadan aldığım bahçemdeki çuha çiçeği..
|
3 Eklenti(ler)
Ofisteki mum çiçeği. Üe arkadaşlardan birine gitmek üzere hazırlanan Kalançolar.
|
4 Eklenti(ler)
Yıllardır yetiştirmek istediğim yılbaşı çiçeği sonunda çiçeğinide gördüm.
|
4 Eklenti(ler)
Milli kırmızı bu çiçeği de çok seviyorum. İnşallah diğer renklerine de sahip olurum. Brdak menekşesi geçen sene açtı açacak derken hepsi çürüdü. BU sene yine bir hevesle bekliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Hep bahçembe olması istediğim kamelya pembe ve kırmızı. Beyaz rengide oturduğum evin bahçesinde var zamanla bunların yanına gelecek. Diğer hangi renkler varsa onlarda alınacak. Çok güzeller.
|
4 Eklenti(ler)
Kamelyalar devam...
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeye sarı fulyalar ile girelim mi?
|
5 Eklenti(ler)
Bir kaç çeşit soğanlı çiçeklerim. Soğanlı çiçekleride çok severim. Bana baharın müjdecisi gibi geliyor..
|
5 Eklenti(ler)
Soğanlılara devam
|
5 Eklenti(ler)
devam...
|
5 Eklenti(ler)
ocak ayındaki gül goncaları. Soğuktan açamadan çürüdü.
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda seradan görüntüler. Limon ağacını yeni aldık. Seraya diktik. Üzerinde bir de limonu var. Yediveren limon diyorlar. Bakacağız yedi kere verecek mi? Tabii ıspanaklar çoktan yendi.
|
2 Eklenti(ler)
Limonun üzerinde çiçekleri var. Resim güzel olmadı ama 2. resimdeki sarı çan çiçeği
|
5 Eklenti(ler)
Sayın kntlmelekten gelen kaktüsler. Kendisine buradan Çok teşekkür ediyorum. Kntlmelek bakın kaktüsler elele tutuştular.
|
5 Eklenti(ler)
Bürodaki çiçek rafım. En sonunda ben odadan çıkacağım galiba. Her taraf çiçek doldu. Bu seneki favori çiçeklerim kalançolar. Geçen sene küçüklerdi. Bu sene çok çoştular. Beni çok memnun ettiler. Bunlara sahip olmama sebep olan bıcırık hanıma teşekkür ediyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Kalançolara devam..
|
5 Eklenti(ler)
Resimler güzel çıkmadı. Resimde göründüğünden çok çok güzeller..
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
devam.
|
2 Eklenti(ler)
Şimdilik bitti...
|
Sevgili gülsu kalançolarınıza bayıldım, harikalar .Evet gerçeklerinin süper olduğuna eminim.Yani böylede olmaz olan var olmayan var demi ama;)
Bende çok isterim böyle rengarenk olsunlar... |
Sn.Gülsu kalonchelerinize özel bir bakım uyguluyormusunuz.Benimkiler böyle olamıyor.Gübre veya besin veriyormusunuz.Bizi aydınlatırsanız mennun oluruz.Maşalllah.
|
Sayın olcim teşekkür edrim.
|
Sayın nardane beğendiğinize sevindim. Şimdi değil ama sonbahar doğru size de kalonçolardan gönderebilirim. 4-5 arkadaşa yeni gönderdim. Bayağı azaldılar. Dallarından koparıp yetiştireyim. Siz bana eylül ayı gibi hatırlatın. Size de göndereyim. Bu güzelliklere sizde yakından bakın. Forumun amaçlarından bir tanesi paylaşmak değil mi?. Hoşçakalın.
|
Her gün baksam sıkılmam , nazarım değmesin :)
|
Sn eylem tugce teşekkür ediyorum. Her zaman camın önünde duruyor. Sulamalarını düzenli yapıyorum. Çiçek tomurcukları oluşurken 15 gün arayla 2 kere potasyum verdim. Diğer zamanlarda zaman zaman sulama suyuna sıvı gübre koyuyorum.
|
Merhaba;
Görsel şölen yaşattınız. Emeklerine sağlık. |
Sıkılmadığınıza sevindim. Küçük bir görüntü ile sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana.
|
Sayın kamelya vadisi teşekkür ederim. Sizin bahçeyide gezerken aklım kalıyor. Benimde 3 çesit kamelyam var ama diğer çeşitleride edinmek istiyorum. İnşallah sizden temin edebilirim. Sizinde emeklerinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025