![]() |
3 Eklenti(ler)
Devam..
|
4 Eklenti(ler)
Bunlardan ablamın çiçekleri. Orkidenin dalında kökler oluşmuş. Daldan keserek toprağa diksek yetişir mi? Orkidenin çiçekleri çok güzel. Ben cep telefonu ile çektiğimden resimler güzel olmuyor.
|
12.12.2013
4 Eklenti(ler)
Biraz üşüyeceksiniz ama aralık ayındaki evimden kar manzarası. Şimdi yağsada seyretsem diyorum.
|
16.12.2013 tarihinde
5 Eklenti(ler)
İş yerindeki güzellerim.
|
29.02.2014 tarihinde
5 Eklenti(ler)
İşyerindeki kalançolarım en güzel halleriyle buradalar. Umarım beğenirsiniz.
|
29.01.2014
5 Eklenti(ler)
Kalonçalara devam.
|
29.01.2014
5 Eklenti(ler)
Kohleram yeniden açmaya başladı. Bu çiçeği çok sevdim. Diğer türlerinide bulupta alabilsem. Kolyozlarım. Çok sevdiğim begonyam. Geçen yıl bir yapraktan bebek gibi büyüttüm. Birisi çalıp götürdü. Onun için çok üzgünüm.
|
29.01.2014
5 Eklenti(ler)
Kalonçolara devam...
|
4 Eklenti(ler)
Hediye gelen flamingo çiçeğim.
|
29.01.2014
5 Eklenti(ler)
Kalonço geçidi.
|
29.01.2014
4 Eklenti(ler)
Yine kalanço. Resimlerin bazıları puslu çıktı ama cep telefonu ile bukadar oluyor.
|
3 Eklenti(ler)
Şimdilik bu kadar.
|
Sevgili gülsu,sayfama yazdım ama belki görmezsiniz diye tekrarlıyayım.İsterseniz telgraf çelikleri gönderebilirim.Özelime adres,telefon ve kargo tercihinizi yazarsanız,pazartesi günü kargo gönderebilirim.Selamlar.
|
5 Eklenti(ler)
02 Şubat tarihinde Çambaşı Yaylasında kar şenlikleri vardı. Yolda giderken doğa gözüme çok güzel geldi. Paylaşmak istedim. Bakarken belki üşüyebilirsiniz.
|
04.02.2014 Tarihinde
5 Eklenti(ler)
Balkondaki küçük bahçemden bir arajman.
|
05.02.2014 tarihinde
4 Eklenti(ler)
İşyerindeki birbirine sokulmuş kalançolarım.
|
05.02.2014
2 Eklenti(ler)
İşyerindeki güzellerim.
|
2 Eklenti(ler)
Çalınan begonyam. Artık resimlerde kaldı.
|
2 Eklenti(ler)
İşyerindeki kolyozlarım.
|
15.02.2014
5 Eklenti(ler)
Bahçede çok iş var. Yavaş yavaş bahçe zamanı geliyor. Bahçedeki ilk güzeller. Sümbül, Nergiz. Fulya kokuları mis gibi.
|
Kamelya
1 Eklenti(ler)
Beyaz Kamelya açmaya başladı. Eylül ayında evin yanından söküp küçük evin oraya diktim. Yerini sevdi.
|
Kış ortancası
1 Eklenti(ler)
Bahçeden.
|
Yabani sıklamen ve çuha çiçeği
2 Eklenti(ler)
Bahçeden...
|
19.02.2014 Tarihinde
5 Eklenti(ler)
Balkon bahçem
|
19.02.2014
3 Eklenti(ler)
Balkon bahçem...
|
19.02.2014
2 Eklenti(ler)
İşyerindeki güzellerim.
|
Hepsi çok güzel ellerinize sağlık, ama ben en çok sıklamenlere, kalonşolara ve nergislere bayıldım...
|
Sevgili Aheste teşekkür ederim. En güzelleri senin olsun. Aman bayılmayın. :) Eğer isterseniz çiçekleri geçtikten sonra nergis ve kalonşolardan gönderebilirim. Sıklamenleri de çiçekçiden almıştım.
|
Teşekkür ederim çok naziksin, geçen sene 4 çeşit kalonşo aldım, çiçeklerini görürüm inşallah bu sene, şeker pembe diye aldım fuşya çıktı, sonra birtane daha aldım o da hiç gelişmedi, tomucuk ta yok öylece duruyor. Eğer hiç açmazsa senden rica edebilirim. Sevgiler...
|
20.02.2014 kalonşo
4 Eklenti(ler)
Evdeki çiçeklerimden kırmızı kalonşom
|
20.02.2014 çingene şalvarı
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin ismini tesadüfen öğrendim. Çok dekoratif duruyor. Suyu çok seviyor.
|
26.02.2014 papatya
2 Eklenti(ler)
Papatya tarzı çiçekleri çok beğeniyorum. Bu papatyayı yeni aldım. Kat kat çiçeklerini çok güzeller. Net çıkmadı ileriki zamanlarda daha güzel çekerim. İnşallah.
|
sedum palmeri, aslanağzı, sıklamen
5 Eklenti(ler)
Sedumum sarının en güzel tonuyla açıyor. Aslanağzı saksıya düşen bir tohumdan kendiliğinden büyüdü ve açtı. Sıklamenim neredeyse 2 aydır açıyor. Bazı yerlerde tavşan kulağıda diyorlar. Kakikaten tavşan kulağına benziyor.
|
suklulent
2 Eklenti(ler)
Buda balkondaki başka bir suklulentim. Çiçeklerini çok asil buluyorum.
|
fulya
2 Eklenti(ler)
Pazar günü bahçedeydim. İşin yoğunluğundan bunları çekebildim.
|
flamingo
4 Eklenti(ler)
İşyerindeki flamingom. Yeni çiçekler açarak odama renk kattı.
|
Maşallah..Hepsi birbirinden harika...
|
Teşekkür ederim sonkez. Bütün güzellikler sizlerle olsun.
|
Beğenide bulunan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Her zaman bahçeme beklerim.
|
Kamelya
2 Eklenti(ler)
Sayın Kamelyavadisinden gelen kamelyları şimdilik küçük saksılara geçirdim. Buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Renklerini merakla bekleyeceğim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025