![]() |
Sevgili Hanndan bahçen hayırlı olsun . Sanki sera sizin bahçeye taşınmış gibi. :p
Sizde bitkilerinizde bahçenizde mutlu olursunuz inşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
alırken arabaya sığmadı yolda dedik ne kadar çok şey aldık bahçeyi boğmasın,bahçeyede kaba taslak yerleştirdik az geldi tekrar almamız gerekmiş meğerse:) |
Ahududu alacaksanız,
- yediveren olmasına dikkat edin, - toprak altından ilerleyerek etrafa yayılmakta üstüne yok, buna uygun bir yere dikin. (bizim bahçede çimin her yerinden fırlıyor bu aralar :)) |
Tamam alırken dikkat ederim,çokmu sürgün veriyor ahududu.
|
Harika olacak bahçe elinize saglık seradan aldıklarınız yerleşince muhteşem olur kolay gelsin
|
Alıntı:
Teşekkürler, zevkle, ben de Ayaş-Ortabereket'teki bahçeme beklerim. Kolay gelsin, tadını çıkarın inşallah. |
Sevgili hanndan harika şeyler almışsınız bahçeye,kolay gelsin.Saksılara da bayıdım yanılmıyorsam sevgili cemonun bahçesinde de vardı aynılarından.
|
Alıntı:
hoşcakalın. |
Alıntı:
hava ısınsada dikilseler bakalım nasıl olacak.ayrıca çaktırmayınız efenim:p saksı aynı ;) |
Alıntı:
|
Güzel olacaktır eminim.Çok hoşsunuz,çaktırmayalım,zira aynılarını bulursam ben de alıcam:)
|
Çiçek arajmanları için çok uygun.
|
Sevgili Hanndan,eminim bahçeniz çok güzel olacak. Zevkinize bayıldım.Hele o toprak saksılara acaba hangi çiçekler konulacak merakla bekliyorum.
|
Teşekkür ederim armeria,toprak saksılar için pembe beyaz ve mor mine çiçekleri aldım onları ekicem,ayrıca ankara çiçeği (yer açelyası) ekicem.umarım güzel olucaklar.
|
Cok güzel bitkiler almissiniz. Bahce hizla sekil aliyor.
|
Teşekkürler çiçeksever70,içim kıpır kıpır,uykularım kaçıyor.rüyamda bile tohum çiçek ekiyorum.
|
Alıntı:
|
Sayın Suna,
sepette su gideri yok malesef ona canlı çiçek dikemem diye düşünmüştüm |
Sevgili hanndan, yeni bitkilerinizi güle güle büyütün. Bol çiçekli olsunlar. Seraya gittiğinizde, orada olmak isterdim. Başladığınız hızla devamını dilerim. Rüyalar konusunda yalnız değilsiniz.;) Sevgiler...
|
Sevgili SDurul umarım doğru seçimler olur.seralar cıvıl cıvıl dı.bi yandan kar yağınca apar topar aldık.
|
Alıntı:
|
Bu haber iyi oldu,aldığımızda dikkat etmemiştim eve geldiğimde aklıma geldi buna bişey dikemem bi işe yaramaz diyede bütün kışı bahçede geçirdi boyası kötü oldu.sabah gidip içeri alıp boyayım,ah ahhhhhhh cahillik ne kötü..........
|
Alıntı:
|
Ne güzel çiçeksever70,aslında bu heyecanı herkes hissedemiyor nedense.bende seviyorum onları görünce seviniyorum.Bu heyecanı hissetmek ne güzel.
|
Hayırlı olsun
Sevgili hanndan, bahçeniz ve eviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah ağız tadı ve sağlıkla güzellikleri yaşamayı nasip etsin. Ankarada bahçesi olan diğer üyelere örnek teşkil etmesi için gelişmeleri sık sık bildirmenizi dilerim. Çünkü her bitki ne yazık ki yetişmiyor Gölbaşında. Bu hususta birbirimize yardımcı olmuş oluruz. Bazen de ne kadar uğraşsanızda komşuda yetişirken sizde yetişemeyebiliyor ;) Sn. Sabah çok güzel açıklama yapmış Ankara da yetişen bitkilerle ilgili. Bizim bahçede de hemen hemen aynı türler mevcut.
Ben de bundan sonra bahçenizin sıkı takipçisiyim. Bol çiçekli, neşeli, cıvıl cıvıl bir bahar yaşamanız dileği ile , sevgiler. |
Alıntı:
Çok güzel şeyler almışsınız, hele mor salkıma bayıldım. 72. mesajınızdaki beyaz çiçekli olan bitkinin adı nedir acaba? O da harika gözüküyor. Bitkilerinizin yerlerine yerleştikten sonraki halini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Nazik davetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Bir gün mutlaka gelip görmeyi çok isterim. Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
inan bende adını bilmiyorum,forma sorayım onu. büyük bi ihtimal bugün dikilirler. kuşlar cıvıl cıvıl olur burada,özellikle sabah cok güzel ötüyorlar.ne zaman isterseniz kapımız herzaman açıktır bilesiniz. sevgiler,hoşcakalın |
Sevgili Hanndan, bahçeniz ve eviniz çok güzel, hayırlı uğurlu olsun.
Bu güzellikler nazar boncuksuz olmaz, o da benden olsun, dedim. http://img03.blogcu.com/images/a/n/k/ankaradacamboncukhttp://img03.blogcu.com/images/a/n/k...1240411349.jpg |
Ne kadar güzel bi resim böyle sayın kargasaray,çok teşekkür ederim.gidip boncuk alıp bende yapıcam bunlardan çok teşekkürler.telif hakkı istermisiniz, yapabilirmiyim bende:)
|
5 Eklenti(ler)
kaktüsüm ve yeni aldığımız kuşkonmazım.
|
2 Eklenti(ler)
yapraklarını severek aldığım bitki ve tomurcukta aldığım clematisim
|
Çiçekleriniz ve boncuklar çok güzeller,Kaktüs kaplarınız harika ne kadar zevklisiniz .Bayıldım.
|
Teşekkür ederim berrinb,beğenmenize sevindim.kaktüs kabına bugün diktik,şirin oldu:)
|
Alıntı:
|
Hemde cok beğendim,yapmak istiyorum.
|
Sevgili hanndan bu ne güzellik böyle kaktüs kapları harika galatasaray süsü ayrı bir güzellik nazarboncugu çok güzel olur bahçede zevkine hayran kaldım ellerine saglık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025