agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

sevda271 31-03-2012 22:49

çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...:(

alanur 31-03-2012 23:05

Sevgili Handan çok geçmiş olsun, çok şükür ki cana bir şey olmamış. Tohumlarına da üzülme hepsi yerine gelir.

hk50 31-03-2012 23:16

Büyük Geçmiş olsun Sn hanndan.
İhtiyaç olan Sebze tohumları ve meyve fidanları belirtilirse yardımcı olmaya hazırım.
Üzülmüye değmez.
Saygılar.

KAPTANzst 31-03-2012 23:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 938404)
Desteginiz için çok teşekkür ederim,cana gelmemesi tek tesellimiz.
Çardagın yandıgı kadar bıtkılerıme ve tohumlara uzuldum,gecen seneden üşümesinler diye ortancaları saksıya almıştık,gojiberry vardı yenı yenı yeşermeye başlamışlardı,sabahda gidip sulamıştım.
Tohum takastan gelen tohumlar ve yapımarketten aldıgım tohumlar vs ne varsa hepsi gıttı.Çardagın arkasına denk gelen mazılar ve alt kısımdakı elma ağacıda yandı.
Allahtan rüzgar yukarıdan aşağı doğru esmiş.Çardagın hemen üst kısmında kümes vardı zavallım tavuklar korkudan içeri girmişler.
Tüp patlayınca camlar patlamış.Allahtan yakınında - içinde kimse yoktu.

Yaşamaya ve yaşatmaya devam edicez KAPTANzst dediğiniz gibi hiç bi çeşitim kalmadı :(
destek bekliyorum..........

Gojiberyy ler benden.
Tohumların tamamını ektiğimden malesef o konuda yardımcı olamıyacağım.
Dağıtımı yapan arkadaşlar destek vereceklerdir muhakkak.
İlk başlangıç benden.
Gerisi Halilibrahim bereketiyle gelsin inşallah.

Adresinizi yollarsanız özele memnun olurum.

sevda271 31-03-2012 23:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 937522)
Zengarden dan aldığım mor daturalar 1 haftada çimlendi.

bende zengarden den datura tohumu aldım çimlendirmek için nasıl bi yol izlediniz..?

sevda271 31-03-2012 23:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi KAPTANzst (Mesaj 938427)
Gojiberyy ler benden.
Tohumların tamamını ektiğimden malesef o konuda yardımcı olamıyacağım.
Dağıtımı yapan arkadaşlar destek vereceklerdir muhakkak.
İlk başlangıç benden.
Gerisi Halilibrahim bereketiyle gelsin inşallah.

Adresinizi yollarsanız özele memnun olurum.

bendede bol miktarda zinya, sütleğen , altınçilek, sabah sefası tohumları var dilerseniz memnuniyetle gönderebilirim :)

füsunANK 31-03-2012 23:57

Offf , ne fena olmuş Handancım. Çok çok geçmiş olsun. Sende bu azim, üyelerimizde de bu güzel yürek olduktan sonra, her şey yerine gelir üzülme. Şu kıssadan hisse aklıma geldi hemen, kim bilir ne sebepler ve sonuçlar gizli bu yangında, okumak istersen tıkla

hanndan 01-04-2012 07:10

Desteginiz için çok teşekkür ederim,
Felaketlerin en iyi yanı dostların yanımızda olaması.Kötü olayın en ıyı yanı sizlersiniz.İyiki varsınız.Halilibrahim bereketi hepimizin bahçesine düşsün inşallah.

Saygılar sevgiler........

hanndan 01-04-2012 07:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevda271 (Mesaj 938435)
bende zengarden den datura tohumu aldım çimlendirmek için nasıl bi yol izlediniz..?

Sevda271,
Tohumları derin olmadan ektip su püskürttüm sonrada poşete sarıp sıcak odaya karanlıkta bı yere koydum, 4 gun gecmeden çimlendiler.

Yeni filizlendikleri için onları evden çıkartmamıştım.Birkaç yeni filizlendirdiklerim vardı iyiki onlar evdeymiş.
İnşallah sizde filizlendirirsiniz.

hanndan 01-04-2012 07:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 938456)
Offf , ne fena olmuş Handancım. Çok çok geçmiş olsun. Sende bu azim, üyelerimizde de bu güzel yürek olduktan sonra, her şey yerine gelir üzülme. Şu kıssadan hisse aklıma geldi hemen, kim bilir ne sebepler ve sonuçlar gizli bu yangında, okumak istersen tıkla

füsunANK çok teşekkür ederim,okudum...evet hayirda şer,şerde de ne hayirlar gizli bilemiyoruz.Hakkımıza hayırlısı.
Çok şükür nefes alıyoruz hala............

Güzin Çakar 01-04-2012 07:58

Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Allah'dan bu kadarla kalmış, tavuklara bir şey olmamış. Ailenize ve tüm canlılarınıza kazasız, belasız, sağlıklı günler dilerim.

fikreteren 01-04-2012 08:13

Sevgiili Handan hanım büyük geçmiş olsun.Cana gelmesin..Yapabileceğimiz birşey varsa yardıma hazırım...

vehibe 01-04-2012 08:27

Handan hanım, Adresinizi özelime yazarsanız çam sakızı çoban armağanğı
bir kaç çeşit tohum gönderebilirim.

füsunANK 01-04-2012 09:49

Elbette sağ ve salim olmanız en önemli olanı, çok şükür ki sizlere herhangi bir şey olmamış. Ama eminim o halini görmek çok üzücü olmuştur. Benim bahçede yetişen herhangi bir şey olmadığı için ve tohumda olmadığı için şimdilik sessiz kalıyorum. Ama fide zamanı bakarsın kapmış gelmişim bir kaç fideyi, "siparişiniz varmış Handan hanım " diye :p

Periş 01-04-2012 10:02

Sevgili Handan çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun....

mrduran 01-04-2012 10:42

Merhaba efendim,

Köklü bitkileriniz yansa dahi, bahçenizde 1-2 m2 bir yere toplu olarak dikin lütfen.

Kökleri zarar görmemiş olabilir ve tekrardan filiz verebilir.

Denemekte yarar var efendim.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

sevim4 01-04-2012 11:54

Sevgili handan çok geçmiş olsun çok üzüldüm cana gelmemiş yenileri olur elimizden gelen bir şey olursa seve seve ben kendime düşeni yaparım arkadaşım.
Sevgiler.

Adil 01-04-2012 15:05

Handan hanım çok geçmiş olsun.Birkaç gündür hastahanede işlerim vardı.Sayfanızı ziyaret edememiştim.Bu üzücü haberi abimden öğrendim.Gerçekten çok üzüldüm.Her şeyde bir hayır vardır derler.Sonu hayrolsun siz mutlu olun yeterki.Cana gelene kadar mala gelsin.Maddiyat yerine bir şekilde gelir, giden canlar asla gelmiyor.Teselli kaynağımız ,moral kaynağımız bu olsun.
Trabzondan saygılar selamlar.

sevda271 01-04-2012 23:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 938504)
Sevda271,
Tohumları derin olmadan ektip su püskürttüm sonrada poşete sarıp sıcak odaya karanlıkta bı yere koydum, 4 gun gecmeden çimlendiler.

Yeni filizlendikleri için onları evden çıkartmamıştım.Birkaç yeni filizlendirdiklerim vardı iyiki onlar evdeymiş.
İnşallah sizde filizlendirirsiniz.

bende mini sera yaptım ama karanlıkta tutmadım yaklaşık on gün oldu ama henüz bir kıpırdama yok :( her sabah ilk işim tohumlara bakıyorum filiz varmıdır diye ***. yarın sabah beni sevindirirler :)

nılgun_dogan 02-04-2012 00:29

Handan hanım çok geçmiş olsun cana gelmemiş gerisi telafi olur Allahın izniyle.

Orhan Özbilgiç 02-04-2012 07:30

Sevgili hanndan;

Yaşadığınız olaya üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bahçem Samsun'da. Bu nedenle tohum ve bitkilerimde orada. Geçen yıl bu günlerde orada idim. Bu yıl 16 nisanda gideceğim.
Size oradan tohum göndereyim desem, çok geç olur. Ama arzu ettiğiniz bitki tohumları varsa, buradaki yapımarketlerden alıp hemen gönderebilirim. Bu yaz bahçeniz çiçeksiz kalmaz.

Tekrar geçmiş olsun.

pulibet 02-04-2012 07:30

Büyük geçmiş olsun Handan Hanım. Umarım kısa zamanda kaybınızı telafi edersiniz. Paylaşımın bu kadar gönülden olduğu bu sitede zor olmasa gerek, ne dersiniz?;)

kocasinan 02-04-2012 08:25

Handan Hanım çok üzüldüm, geçmiş olsun, Allah böyle kötü olayları tekrar yaşatmasın, Cana birşey olmasın.

hanndan 02-04-2012 11:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 938555)
Ama fide zamanı bakarsın kapmış gelmişim bir kaç fideyi, "siparişiniz varmış Handan hanım " diye :p

Çok hoşsunuz...:pbu sefer siparis var yok demem bile alırım fideleri...

hanndan 02-04-2012 12:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gçakar (Mesaj 938512)
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Allah'dan bu kadarla kalmış, tavuklara bir şey olmamış. Ailenize ve tüm canlılarınıza kazasız, belasız, sağlıklı günler dilerim.

Çok şükür ederim,sağlıklı günler sizlerle olsun

hanndan 02-04-2012 12:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 938516)
Sevgiili Handan hanım büyük geçmiş olsun.Cana gelmesin..Yapabileceğimiz birşey varsa yardıma hazırım...

Cok teşekkür ederim,sağlıcakla kalın

hanndan 02-04-2012 12:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 938566)
Merhaba efendim,

Köklü bitkileriniz yansa dahi, bahçenizde 1-2 m2 bir yere toplu olarak dikin lütfen.

Kökleri zarar görmemiş olabilir ve tekrardan filiz verebilir.

Denemekte yarar var efendim.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Sayın mrduran,2 kök ortanca var üzeri yanmış,dediğiniz gibi denemekte fayda var.Teşekkür ederim,Saygılar

hanndan 02-04-2012 12:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 938652)
Handan hanım çok geçmiş olsun.Birkaç gündür hastahanede işlerim vardı.Sayfanızı ziyaret edememiştim.Bu üzücü haberi abimden öğrendim.Gerçekten çok üzüldüm.Her şeyde bir hayır vardır derler.Sonu hayrolsun siz mutlu olun yeterki.Cana gelene kadar mala gelsin.Maddiyat yerine bir şekilde gelir, giden canlar asla gelmiyor.Teselli kaynağımız ,moral kaynağımız bu olsun.
Trabzondan saygılar selamlar.

Çok teşekkür ederim Adil Bey,
Hayırmı hastane işiniz fln geçmiş olsun sizede.öyle teselli kaynağımız can kaybının olmaması ve sizler gibi değerli dostlarımın yanımda olması...

hanndan 02-04-2012 12:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevda271 (Mesaj 938938)
bende mini sera yaptım ama karanlıkta tutmadım yaklaşık on gün oldu ama henüz bir kıpırdama yok :( her sabah ilk işim tohumlara bakıyorum filiz varmıdır diye ***. yarın sabah beni sevindirirler :)

İnşallah filizlenirler,
benim 6 filizim oldu şimdiden size gönderirim 1 filiz.

hanndan 02-04-2012 12:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 938956)
Handan hanım çok geçmiş olsun cana gelmemiş gerisi telafi olur Allahın izniyle.

çok teşekkür ederim,çok şükür cana gelmedi.Allah razı olsun

hanndan 02-04-2012 12:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 938997)
Sevgili hanndan;

Yaşadığınız olaya üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bahçem Samsun'da. Bu nedenle tohum ve bitkilerimde orada. Geçen yıl bu günlerde orada idim. Bu yıl 16 nisanda gideceğim.
Size oradan tohum göndereyim desem, çok geç olur. Ama arzu ettiğiniz bitki tohumları varsa, buradaki yapımarketlerden alıp hemen gönderebilirim. Bu yaz bahçeniz çiçeksiz kalmaz.

Tekrar geçmiş olsun.

Orhan Bey,çok teşekkür ederim,ne kadar iyi niyetlisiniz...çok duygulandırdınız beni.
Çardaktaki harfiyat işi bitsin en kısa zamanda yapımarkete gidip tohum almak olucak.Dün 50 çuval harfiyat çıktı daha bi sürü iş var :(
saygılar,

hanndan 02-04-2012 13:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pulibet (Mesaj 938998)
Büyük geçmiş olsun Handan Hanım. Umarım kısa zamanda kaybınızı telafi edersiniz. Paylaşımın bu kadar gönülden olduğu bu sitede zor olmasa gerek, ne dersiniz?;)

Çok teşekkür ederim,
kesinlikle katılıyorum dostlarımız sayesinde hafifliyor acılarımız.

hanndan 02-04-2012 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kocasinan (Mesaj 939008)
Handan Hanım çok üzüldüm, geçmiş olsun, Allah böyle kötü olayları tekrar yaşatmasın, Cana birşey olmasın.

Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun

hanndan 02-04-2012 13:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever (Mesaj 938285)
Geçmiş olsun Handan hanım. Allah daha büyük afatlardan korusun.

Allah razı olsun,amin inşallah cümlemizi korusun

hanndan 02-04-2012 13:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 938342)
Cok gecmis olsun. Bahcede ne yenilikler var diye bakayim dedim son mesajlari görünce sok oldum. Cok sükür sizlere bir sey olmamis.

Çok teşekkür ederim ciceksever70,çok şükür bizlere bişey olmadı.

hanndan 02-04-2012 13:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 938558)
Sevgili Handan çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun....

Çok teşekkür ederim sevgili Periş.

gulen 02-04-2012 15:38

handan hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah beterinden korusun buna da şükür diyelim

hanndan 02-04-2012 15:49

Sevgili gülen,çok teşekkür ederim.Allah razı olsun...

canannuman 02-04-2012 18:10

http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...htm#post939153
Handan hanım merhabalar çok geçmiş olsun bende Sevdaya veririm birşeyler yollar size hiç bir eksiğiniz kalmaz inşallah. Sanırım sitede el birliği ile telafi edilir böyle üzücü bir durum, öyle gibi gözüküyor.

nevsune 02-04-2012 18:11

hanndancım başına gelenleri yeni gördüm, çok geçmiş olsun.

Üzülme demenin bir anlamı yok. Üzülmüşsündür elbette, benim bile içim burkuldu görünce. Onca emek, onca umut yanıp bitip kül olmuş. Hayatın kötü sürprizleri var ne yazık. Yine de can sağlığı olsun diyelim. İyi ki içerde biri yokmuş da sizlere birşey olmamış. Bu bile bir avuntu.

hanndancım giden gitti, kalan sağlar bizimdir. Bundan böyle geleceğe bakalım. Sen yeni umutlar yeşertirsin, bundan adım gibi eminim. Bizler de hep senin yanındayız biliyorsun değil mi:)

Bu arada, benim beyaz balon çiçeğinin ilk yaprağı toprağın üstünde göründü, haberin olsun.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025