![]() |
Alıntı:
Annenizin sakız sardunyalarına çok üzüldüm. Bahar aylarında hep bu oluyor malesef. Önceleri dışardan seyrederdik doluyu şimdi bahçede kendi bitkilerimizde yaşayınca kötü oldum gibi ama neyseki bugün güneşi gördük. 2 gün önce çamur deryası gibiydi bahçe bugün yavaş yavaş kuruyor toprak, çiçekler bile başlarını kaldırdılar......... |
Alıntı:
Senin kızında büyür şiirler okur hediyeler yapar.Sabah odasını toplamaya gidip dolabını açtığımda kocaman yazılarla 'ANNECİĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM' yazıp dolaba asması inan en büyük mutluluk. |
Alıntı:
Sevgiler hoşcakalın...... İyi dilekleriniz için teşekkürler........ |
5 Eklenti(ler)
Uzun süren yağmurlardan sonra güneşi görünce çiçeklerimiz yavaş yavaş renklerini , güzelliklerini göstermeye başladılar. Turuncu gülün rengini yansıtamadım çekimlerle ama sanki fosforlu turuncu gibi, :D
|
1 Eklenti(ler)
Bir çok şekilden resim çekmeye çalışırken bulut ve güneşin yansıması çok hoş çıktığını düşünüp paylaşmak istedim.
|
3 Eklenti(ler)
Bodur boylarına rağmen ne güzelde çiçek açarmış kartopu,
|
3 Eklenti(ler)
Ortancanın çiçeğine benzettim :D
|
Kartopu kendini ortanca mı sanmış ne:))
|
Ablacım benzemiyormu ama
|
1 Eklenti(ler)
Sarı papatyamda açıyor,açıyor,açıyor,,,,,,,,,,
|
Alıntı:
|
Kartopuna bayıldım Handan. Kesinlikle ortancaya çok benziyor ama çiçekleri o kadar uzun sürmüyor sanırım.
|
baştan sona büyük bir keyifle gezdim.ne çok emek vermişsiniz...sizi tebrik ederim.
|
Sevgili handan güller kartopu çok güzel elinize saglık
|
Sevgili hanndan, bahçenizdeki bitkiler güzelliklerini göstermeye başlamış. Güller, kartopu, sarı papatya çok güzeller. Bizim güller tomurcukta, kartopunda bu sene tomurcuk yoktu şu ana kadar. Saksıdan bahçeye yeni geçirdim. Kocaman ağaç olduklarını da görürüz umarm. O zaman görüntüsü harika oluyor.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=nurguldk;807054]Kartopuna bayıldım Handan. Kesinlikle ortancaya çok benziyor ama çiçekleri o kadar uzun sürmüyor sanırım.
Nurgülcüm, kısamı sürüyormuş çiçekli olduğu dönem :( güzel bi bitkiymiş, kokusu olsa nede güzel olurdu........ |
Alıntı:
Bahçemizin ilk hali ve şimdi hali arasındaki resimlere bende bakıyorum sürekli,baktıkçada daha bi hevesleniyorum, şunuda yapalım bunuda yapalım..... Bayada emek istiyor toprak, babamın emeği ver her karede......ben ne kadar heveslensemde yapabildiklerim sınırlı, bana en zevkli kısım kalıyor oda seyretmek :D :Beğenmenize sevindim,teşekkürler....... |
Alıntı:
sevgiler..... |
Alıntı:
Kartopu bu boyuyla böyle çiçek açıyorsa ağaç olduğunda nasıl güzel olur..... |
Alıntı:
Gördüğüm de aynı şeyi düşünmüştüm.:)) Büyüdüğün de seyrine doyum olmayacak.Ortanca dan da bir farkı yok ,çok beğendim. |
Hanndancığım bahçende maşallah yok yok ne ararsan var ne güzel olmuş. Çiçekler gel beni al diyor. Kemaliyeden sana kucak dolusu selamlar.
|
Alıntı:
sevgiler |
Alıntı:
yavaş yavaş çeşitimiz artıyor, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Gittiniz demek memlekete, ohhh ne güzeldir şimdi oralar.... Kemaliye 'ye sevgiler. |
Alıntı:
Güneş altında güllerin fotoğrafı da çok güzel çıkmış. :) |
Sevgili gilan,
sizin kadar güzel çekimler yapamasamda sunmaya çalışıyorum :) |
Hanndan hanim bahcenizi düzenli geziyorum ama her zaman yazamiyorum. Hizla ilerliyorsunuz. Cok güzel cesitlerle donattiginiz bahcenizde huzurlu bir yaz dilerim. Sevgiler.
|
Sevgili çiçeksever,
ziyaretiniz için teşekkürler,tomurcuklar açınca seviniyoruz bizde.İnşallah huzurlu günler hepimizin olur, hoşcakalın...... |
Uzun yağan yağmurlardan sonra bahçemiz renkleniyor ayrıca Sevgili Sabah ve Sevgili Füsunank ın ziyaretleriyle bahçemiz ayrıca renklendi.Beni nasıl sevindirdiklerini tahmin bile edemezsiniz.çok memnun oldum........
Agaclar.net ten birçok bilgi kazanmama rağmen çok güzel dostluklar edindim.Farklı çeşitlerde tohum ve çelik gönderen sevgili missmenas, sevgili n.hel, sevgili malbman sevgili mirbe ,sevgili sdurul, tohum gönderipte ulaşamayan sevgili neşride, sevgili uzman, sevgili samsam desteğini hiç esirgemeyen sevgili cemo ve sevgili nurgüldk ve beni yönlendiren birçok dosta sevgiler selamlar......... |
Alıntı:
keşke ulaşmış olsaydı ben hala bir ümit belki ulaşır diyorum ama... Bu arada benim tohumlardan, küpeli çiçeği sadece bir tanesi çimlenmişti, ama o da çok cılız olduğu için yaşamadı. Üvezler hiç çıkmadı. 4 tane kudret narım çimlendi. Ben sizin Gojyberry'nizi merak ettim. Toparlandı mı acaba? Ben de tohumdan yetiştirmeyi deniyorum. Onlarda bayağı başarılı oldum. Bir çok tohumum çimlendi. Ama henüz çok küçükler. Yetiştirmeyi başarırsam sizin için de bir kaç kök ayırabilirim. Sevgiler... |
Handan Hanım,
Toplantıya gelmiyor musunuz? Adınızı listede göremedim. :rolleyes: http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=24226&page=4 |
Sevgili Neşride,
Tohumları bende bi ümit bekliyorum inşallah ulaşır. inanın benim tohumlarda %70 civarı fire verdi,gerçi bende aceleci davrandım heralde karıştırıp durdum. Gojiberry topladı kendini yeni yapraklar çıkarıp uzadı. Paylaşım kısmında limon-sever in açmış olduğu kısımda bende listeye girdim haziranda tohum gönderecek.inşallah bende yeşertmeyi başarırım. Paylaşma isteğiniz için ayrıca teşekkür ederim, Dostluk bu olsa gerek............. |
Sevgili gilan malesef katılamayacağım gibi ,kızımın okulunda bahar şenliği var oraya gitmemiz gerekiyormuş.Yinede net bişey söyleyemiyorum,katılmayı sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
|
Biri sevgili Handan' ı durdursun. Foruma girmesini mi engellesek ne yapsak. Bahçede yok yok vallahi. Bezelyeler , nohutlar, çilekler, tohumlar veeee ...uzayıp gider bu liste. Amaninnn. :D Bide hatırlamadıkları var . Karşıyakaya salatalık fidesi sipariş etmiş ama hatırlamıyor. Fideler gelince de şaşırıyor. Yüzündeki tebessüm hiç kaybolmasın. Sevgiler.
|
Alıntı:
çok hoşsunuz, Bu sene enzim, tohum, çimlendirme derken öğrendim baya bişeyler seneye diyorum yan bahçenin otlarıyla bi kompostmu hazırlasam.:rolleyes: Aramızda kalsın ama, o enzimlerin sularını dökerken annem burnunu tıkaya tıkaya halini bi görseydiniz.Neyse bitti şimdi güzel çiçekler bekleme zamanı. Aslında fazla mal göz çıkarmaz diyip hemen almak vardı fideleri ama yanlış adrestir diye düşündüm,şaşırdım. Dün itibariyle diktik salatalık ve domatesi,güzelcede suladık.inşallah birlikte yeme fırsatımız olur. |
Canım toplantıya gelemiyormuşsun, üzüldüm. Ama sağlık olsun evler yakın nasılsa. Bu arada gelmen konusunda yapabileceğim bir şey olursa biliyorsun seve seve.
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. |
Bir gün Gölbaşı'na gelmek lazım galiba.
Hanndan, nurguldk, füsunAnk... Bir taşla bir sürü bahçe gezisi. :D |
Alıntı:
Evlerimiz yakın, görüşürüz inşallah, hoşcakal........ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben de sizinle tanışmayı çok istiyordum, üzüldüm. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025