![]() |
Sevgili arkadaşım, eşinize acil şifalar diliyorum.
|
Geçmiş olsun, eşinize acil şifalar diliyorum.
|
Geçmiş olsun, ALLAH acil şifâlar versin inşallah.
Tez vakitte iyileşmesi dileklerim ile... |
Transient (Geçici) İskemik Atak Nedir?
Bu hastalığı ilk duydum:(
Belki başkalarınada gelebilir diye aklımızda bulunsun manasında biraz açıklama. Transient (Geçici) İskemik Atak Nedir? Geçici iskemik atak (TIA) olarak adlandırılan geçici ya da aralıklı olarak meydana gelen, beynin geçici bir süre kanlanamaması ile karakterize olan iskemik ataklar, nörolojik bir olaydır. Bu olayı görmezden gelmek kişinin sağlığı açısından ciddi sonuçlara yol açabilir. Her ne kadar çok uzun sürmese ve kalıcı etki bırakmasa da geçici iskemik atak hafife alınmamalıdır. Zira geçici iskemik atak (TIA), geçiren kişilerin üçte biri gelecekte felç geçirmektedir. Geçici iskemik atak (TIA) hem bir uyarı hem de bir fırsat niteliğindedir. Atak, yakında oluşabilecek felcin habercisidir ve felci önleyebilmek için gereken önlemlerin alınmasını sağlar. Bulgu ve Belirtiler Geçici iskemik atak (TIA) genellikle birkaç dakika sürer. Tüm belirtiler birkaç saat içinde kaybolur ve etkileri ise 24 saat içinde ortadan kalkar. TIA belirti ve bulguları, erken inme belirti ve bulgularını andırır: • Yüzünüzde, bacak ya da kollarınızda, genellikle vücudunuzun tek bir tarafında aniden gelişen güçsüzlük, anormal bir his ya da paralizi • Konuşmada güçlük, anlamsız kelimelerin söylenmesi veya diğer kişileri anlamada güçlük |
Berrin hanım, Allah yardımcınız olsun, eşinizin kısa zamanda iyileşmesini ve beraberce evinize dönmenizi dilerim.
Sn.Kaptan açıklama için teşekkürler. Ben de ilk kez duydum, tam googledan bakacaktım sayenizde bilgiye kolay ulaştım. Yazıya göre çok fena bir şey gibi durmuyor, dilerim 1-2 güne hastaneden sağlıkla çıkarsınız... |
Arkadaşım çok geçmiş olsun,güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım sizlerle...
|
Geçmiş olsun.
Allahtan acil şifa dilerim. İnşallah en kısa zamanda iyleşip sağlığına kavuşur. |
Alıntı:
|
Ablacım çok geçmiş olsun tez zamanda geçer sağlığına kavuşur inşallah. Acil şifalar diliyorum dualarım sizinle sevgiyle kalın.
|
Çok geçmiş olsun, dikkatli olun bu süreçte Berrin Hanım,eşinizi muhakkak gözetim altına tutun. Eminim Allah en kısa sürede şifasını verecektir.
|
Bu arada bahçenizi gezdim biraz önce, belki sırası değil ama çok beğendim ellerinize sağlık.
|
Sayın Berrin hanım, eşinize acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda sağlıklı olarak sevenleriyle beraber olur.
|
Sayın berrinb geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim.
|
Berrin hanım çok geçmiş olsun. İnşallah bunu da kolaylıkla atlatırsınız.
Allahtan size güç kuvvet, eşinize şifa dilerim. |
Berrin hanım Allahtan acil şifalar diliyorum.
|
Hocam Allah acil şifa versin...
|
Geçmiş olsun , Cenab-ı hak'tan şifa temenni ediyorum.
|
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun Berrin Hanım. Eşinize acil şifalar dilerim. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
|
Geçmiş olsun,hayırlı şifalar dilerim.
|
Berrin Abla çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
|
Berrin hanım geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.
|
Berrin Hanım,
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum. |
Çok geçmiş olsun Berrin hanım, daha iyidir umarım eşiniz. Acil şifalar olsun.
|
Bahçemde ve özel mesajları ile beni;kötü günlerimde , yanlız bırakmayan sevgili arkadaşlarım........
Kaptan zst....iremsıla..S.durul..Doğayla Barış..mr duran...limon..Alcen...tura...attar...Serkan istanbul...İpek kozası...Smnual...yaylacı....Benol Hazaroğlu...nilgün Doğan...mete tiren...Menekşeci baba...Güldeste...gilan...Nuray Topçu...Adil...minarislim...tturt...sudenur... Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum....sağolunuz..:)) Eşim Temmuz ayının 6 .günü geçirdiği, vücudunun sol tarafındaki istemik atak rahatsızlığı devam etmektedir..Ancak 3 günlük tehlike arz eden yoğun bakım dönemini atlatmıştır.. Şu anda fizik tedavi hastahanede devam etmektedir..Ayağını kullanabileceği ümidi içindeyiz..Bu kutsal günlerimizde dua ve enerjileriniz bizimle olsun...Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum.. Haziran ayında çektiğim bazı fotoğraflarım çok çok biriktiler...bazılarını sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir..:)) |
Berrin Hanım,
Çok çok geçmiş olsun. Yoğun bakım dönemini atlatmanız çok güzel haber. Umarım en kısa sürede eşiniz tamamen sağlığına kavuşur. Sevgilerimle... |
Haziran ayı, yazlık bahçeden görüntüler....
4 Eklenti(ler)
|
Çok çok geçmiş olsun berrin hanım eşiniz umarım hızla düzelir. Allah yardımcınız olsun
|
Fide alınan küpelerin keyfi yerinde...
3 Eklenti(ler)
|
Kanarya ve katmerli cam güzelleri...
4 Eklenti(ler)
|
Beyaz lilalı küpeliye bayıldım harika görünüyor:)
|
Pembe ponpongüller, karanfil ve dahlialar açmaya başladılar..
5 Eklenti(ler)
|
Gül ve dahlialar....
5 Eklenti(ler)
|
Mor dahlia....Komşunun narı benim bahçemde seyri sefa ediyor..:))
5 Eklenti(ler)
|
Komşuların siyah dutları ve erikleri gelin bizi toplayınız diyorlar...:)))
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin ponpon gülü ,yan komşuya kaçmışşş...:))
4 Eklenti(ler)
[attach]319657[/attach
Eklenti 319658 Hiç de istemeden, eşimin hatırı için dikilen incirlere bakar mısınız...Bana jest yaptılar...Bücür boylarına bakmadann...:))) Eklenti 319659 Eklenti 319660 |
Su sümbülleri iki tane iken dört oldular....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319661
kendiliğinden tohum atıp çıkan hatmiler neredeyse bahçeyi istila ettiler...:) Eklenti 319662 Bu sene diktiğim lilyumlardan ilk açanlar beyazlar oldu..:) Eklenti 319663 Eklenti 319664 Hatmi tohumları ,nedense hep gül lere yakın tohum atıp çıkmışlar,sökmeğe kıyamadığım için kardeşliğe devam ediyorlar.. Güllere zarar vermelerinden korkuyorum.. Eklenti 319665 |
Kaya bahçesinde sardunya ve sukulentler hayatlarından memnunlar..:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 319667
Varım yoğum bir tek pembe katmerli hatmi...:)))Ama çokda güzeller..:) Eklenti 319668 Eklenti 319669 Pembe ponpon gül,sardunya ve hatmilerden görüntüler... Eklenti 319670 Eklenti 319671 |
Haziran ayından...Ön bahçenin halleri.....
5 Eklenti(ler)
|
Haziran ayı.....Ön bahçenin hallerii......
4 Eklenti(ler)
Eklenti 319678
Eklenti 319679 Eklenti 319680 Tohumdan çıkan kaynana dili kaktüs fideleri....:) Eklenti 319681 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025