![]() |
Sayın berrinb yeni yıla erken girmişsiniz.Ne güzel.Değişik güzel çiçekler insanın içi açılıyor.Ellerinize sağlık Nice yıllara...
|
Berrin Hanım mutlu yıllar
|
Berrin hanım
Güzel çiçekleriniz ve güzel müziklerinizle dopdulu sağlıklı günlerle geçen bir yeni yıl diliyorum. |
Mutlu güzel nice yıllara,yeni yılınız kutlu olsun.
|
Berrin hanım,
Yeni yılınızı kutlar, herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. |
Bahçemi ziyaret ederek yeni yılımı kutlayan Sevgili arkadaşlar:
Yakup Ünal, Serkan İstanbul, Adil, Orhan Özbilgiç, Periş, Sevim4, Hk50, Fatoş, Fatma Sunay, Fikret Eren, Gül birsen, Benol Hazaroğlu, Alcen, Nevzat..... Hepinize ayrı ayrı ama tek sahifede teşekkürlerimi bildiriyorum...Sağolunuz...2012 İnşaallah cümlemize hayırlar ve uğurlar, getirsin....Bahçelerimize de ,bol çiçekli, meyvalı ,ürünlü ,renkli baharlarla beraber efendim...Herkese sevgiler ve selamlar..:)) |
Sevgili Berrin Hanım,
Ben geç yazıyorum kusuruma bakmayın yenı yıl sağlık huzur neşe dolu bi yıl olsun sizin ve aileniz için. Sevgiler,öpüyorum |
Sevgili Handann, canım teşekkürler..sizin de yeni yılınız sevdiklerinizle birlikte mutlu günlerle ,bol çiçekli renkli bahçelerde geçsin inşaallah....Sevgi ve selamlar ...Sizi ve minik yavrumuzu öpüyorum....:))
|
Sevgili Berrin ablama yürek dolusu segilerimi selamlarımı yolluyorum, yeni yılında sağlık mutluluk afiyet ve binbir renkli bol çiçekli günler diliyorum:)
|
Teşekkürler güzel kardeşim...Sabah sabah beni ziyaret etmişsin..Vallahi çok memnun oldum Sevgili Yücel.....Dün bahçene girdim..Yeni güzelleri gördüm..Harikasın..Vakit kısıtlıydı..Bir seraya gitmek üzereydim..Yazamadım..Ama bu gece yeniden bir tavaf edip o mermerlerini çalıpda götürmek üzere uğrayabilirim...Tabi Pekmez den kendimi koruyabilirsem....:))))Sevgiler ....
|
Buyrun yılbaşı çamlı..Nacizane şark köşesinde , kahveye..:))
3 Eklenti(ler)
|
Korumak için çiçekleri koymaya yer kalmadı...Kaktüsler...
3 Eklenti(ler)
|
Yılbaşı arifesinde Bağdat caddesinden kareler....
3 Eklenti(ler)
|
Şimdi , yeni aldığım birkaç çiçek......Ve sera gezisine çıkabiliriz...:))
|
Bahaus dan aldığım, küçük çiçekli bir cins Hoya ve..Kalanşolar.
5 Eklenti(ler)
|
Üsküdar parkından görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Rubi ebruli hercailerden hiçbir serada göremedim...Parktan bir iki tane alsak mı..:)
5 Eklenti(ler)
|
Hercailer....Şu kedinin keyfine bakar mısınız...:)))))
5 Eklenti(ler)
|
Kasımoğlu fidanlığından...Saksılar harikaydı..Fiyatları da tabii.:))
5 Eklenti(ler)
|
Beni beklerken şu asık suratlara bakar mısınız..bir daha yanlız gelmek üzere:)))
5 Eklenti(ler)
|
Pembe bitkiye bayıldı...Bahçe süsleri de çok güzeldi...
5 Eklenti(ler)
|
Leyleklerden almayı düşünüyorum.. Yaza doğru....
5 Eklenti(ler)
|
Şu anda olanlar, hercai,çuha, siklamen...İnşallah bıkmazsınız...:))
5 Eklenti(ler)
|
Mor çuhaların rengi çok güzeldi...Kasımpatlar ölmek üzereler...
5 Eklenti(ler)
|
Kasımpatları....Sardunya, kış kıyamet dinlemiyor...:)
5 Eklenti(ler)
|
Favorim koyu mor,ve lila hercai.....
5 Eklenti(ler)
|
Hercai ve çuha zamanı.......
5 Eklenti(ler)
|
Mor çuha ,lacivert çıkmış... Palmiyeler...
5 Eklenti(ler)
|
Alttaki iki resimde bir çeşit mantar gibi bir bitki ..İlk görüyorum.Çok değişikti...
5 Eklenti(ler)
|
Kapalı seradaki kaktüsler...
4 Eklenti(ler)
|
Güzele bakması sevapdır derler!...
Çok sevap kazandırdınız.Teşekkürler Sn berrnb. |
Sevgili berrinb hanım, hoya kalanhorla çok güzel üsküdarı özlemişim.
Seradan görüntüler harika saksılara bayıldım bu güzel görüntüler için çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Sevgiler. |
Ah güzel istanbul.
Sevgili berrinb,sizin bahçelerinizin hayranlarından biri olarak sizii kutlamak istiyorum. Yalnız size çok kızdığımıda söylemeden geçemiyeceğim,dün akşam sayfalarınızı gezrken buram, buram tarih kokan yaşanmışlıkları olan o gzelim mekanı nasıl kaderine terk ettiniz. İçim acıdı. Ama bu sabah içimi açtınız,çok teşekkürler ederim,bu kötü, karanlık,soğuk havada çok iyi geldi bir gün tanışmak dileği ile mutu olun sevgilerimle. |
Ellerinize sağlık ne kadar güzel görüntüler.
|
Merhabalar sayın Berrin hanım;
Kış bilem sizi içeri sokamamış, nerede çiçekler siz orada, maşallah. Yeğenlerimin ifadeleri asık değil bence, pertavsız ile incelendi tarafımdan. Endişelilerdi, acaba sermayeyi yanınıza alıp ta mı girdiniz seraya diye ve bu nedenle siz çıkışta iki eliniz dolu mu, yoksa boş mu çıkacaksınız diye:))). Belki aralarında iddiaya bile konu olmuştur. Yaza hazırlık için, kötü planlar ve resimleriniz şahane. Sağlığınız daim, enerjiniz dizginli olsun, tüm gelecek nice yıllarda inşallah.. Bence park gezmesi daha da iyi gelir, hele geceleri. Yeğenim bahçevan elbisesi ile, gece görevlisi diye yutturabilir mi acep?:))). Aksi olursa Tv ve gazetelerde takip edecez sanırım. Siz ve ailenize selam ve hürmetlerimle lütfen. |
Sevgili Berrin Hoya ve Kalanşolar harika Seradan görüntülere bayıldım hercailer rengarenk ebruli olanın görünüşü çok güzelmiş sıklamenler çuhalar mükemmel bu güzel görüntüler için çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Sevgiler ;)
|
Sevgili hk50 ..Teşekkürler ,sizde harika resimlerle epeyce bir sevap kazandınız..:))Yazdan kalma ve sezonluk sebze meyva ,ve bahçenizin güzel halleri ,kış mevsiminde bana çok zevk veriyor...Resimlerinizi ve çalışmalarınızı ve yazılarını takipteyim...Yine beklerim..
Sevgiler selamlar Niğdeye...:)) |
Sevgili Sevim4,ziyaretinize sevindim...Artık seralarda bile aynı çiçekleri görmeye mahkumuz...Gerçi bu sera daha çok fidanlık serasıdır...Ama yazın güzel çeşitler oluyor...
Bulduğum renkleri ,sizlere sunmaya çalışacağım...Ama siz adresinizi bana yollamadınız..Dargınlığım devam ediyor...:))) Sevgiler selamlar.... |
Serkan istanbul teşekkürler güzel kardeşim....Görüşmek üzere...Sevgiler...
|
Sevgili mrduran, iyi güldürdünüz beni yine sağolunuz efendim...:)) Ama düşündüğünüz gibi sermaya hesabı değil...Benim çoğu çiçeklerimi bahçe masraflarımı küçük oğlu karşılar ve bu işleri sever biraz....
Aslında bu sera gezilerine yanlız çıkmayı tercih ederim,de ..Garajı açma tembelliğimden dolayı ,bu asık suratlara mecburen katlanmak zorunda kaldım...bir daha da töğbe diyorum:))) Parkta gece görevine gelince : O işi ancak ben başarabilirim ...:) 20 li yaşlarda görevli olduğum kasaba da aynen dediğiniz medyalık olayı ,küçük çaplı da olsa başıma gelmiştir... Belediyenin parkında ,gece park dolaşma bahanesiyle haftanın muayyen günlerinde o harika açan güller yok olmaya başladı tabii kii....:)) Bir müddet sonra Kasabanın gazetesinde bir yazı çıktı. """ ........Belediye parkı bekçileri azılı bir çiçek hırsızını yakalamak üzere sabaha kadar beklemeye başladılar ..."""" Ben bu haberi okuyunca gece park gezilerini otomatikman iptal ettim..:)) Ama Üsküdarda yakalanma tehlikesi yok ..Çünki arabadan eğilip yakalasanız köküyle gelir...Bir deneyeceğim ..başarabilirsem ne âlâ.... Ziyaretinize teşekkürler....Yine beklerim..sevgili eşinize ve size sevgiler selamlar efendim..:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025