![]() |
Sevgili Adil,Fatma sunay,Nazlı06 Ziyaretlerinizden çok mutlu oldum...Sağolunuz arkadaşlar...bende sizlerin bayramınızı kutlarım...Nice sağlıklı ve mutlu bayramlara hep beraber inşaallah.... Hepinize sevgiler ve selamlarımı yolluyorum....
|
Arefeden bir gece evvel yapılan baklavayı size sanaldan sunuyorum...
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sa<yın berrinb.
Şu anda eve yeni geldim. Ben en iyisi bir tabak baklava alayım önüme. Hatırlattığınız için teşekkürler. |
Bayram günü ,komşularımızın bir kısmı varenda da,,bir kısmı da bahçede bizi ziyarete geldiler..Tatlı bayramı olduğundan herkezin içi bayılmış ..ama yine de baklavalar yendi...Gönül isterdiki sizlerle de bu görünümleri yaşayarak paylaşmayı...İnşaallah bir gün böyle buluşuruz arkadaşlar.....
|
Sevgili Cumhur Tonba ,seninle başa çıkılmaz arkadaşım:))) En ummadık anlarda karşıma çıkarsınız .Kâh burada,kâh Face deki sitemizde...Hoş geldiniz sefalar getirdiniz efendim... Buyurun afiyet olsun:)) Bayram olmasa gelmezdiniz yaaa!! ..Siz bahçelere böyle bayramdan bayrama uğramakta devam ediniz:)) Şaka bir yana resim yüklerken sizi görmekten mutlu olduğumu belirteyim...Sağol arkadaşım..Teşekkürler Bayramınız kutlu olsun ..Nice bayramlara...
|
İkramlar...
3 Eklenti(ler)
|
Bayram sabahı ,Selluka bana tomurcuk hediye etti..Orhan bey teşekkürler...
2 Eklenti(ler)
|
Kırkbir buçuk kere maşallah Sevgili Berrin Hanım!
On parmağınızda on marifet, ya da bilmediğimiz niceleri.. O güzel baklavaları açan ellerinize sağlık, sevgiyle kucaklıyor bayramınızı kutluyorum.. |
1 Eklenti(ler)
Sayın berrinb merhaba;
Fotoğraftaki güzel size kavuşacağı günü bekliyor. Selâmlar... |
Sayın Berrinb, inanın hayranlıkla gezdim bahçenizi emeğinize ve yüreğinize sağlık. Benimde naçizane bir bahçem var, yakın zamanda sizide bahçeme bekliyorum :)
|
Alıntı:
|
Sevgili Feriha ...Bahçeme hoş geldiniz...Bende sizin bayramınızı kutluyorum...Beğenileriniz için çok teşekkürler ...Yine beklerim...
|
Sevgili zafer İnandıklı arkadaşım, sağolunuz...İbtanbul a dönünce ilk işlerimden birisi sizi aramak olacak...Atlas izin binlerce teşekkür ederim. Ne kadar da güzel büyütmüşsünüz...Ah bir de ben becerebilsem:)))) Görüşmek üzere... Selamlar ve sevgiler Üsküdar a ve size....
|
Sevgili Arzuakyürek, hoşgeldiniz Ağaçlar net e ve bahçeme ...Sağolun..Sizin bahçenizde çok hoş ve renkli,sahibi gibi.....Sevgiler selamlar.....
|
Sevgili Yakup Ünal...Acaba kaç dilim baklava yedim biliyormusunuz:))) Ben her zaman baklavanın kıyılarını ve tepside kalan artıkları çok severim....Öyle bütün dilimli bir porsiyon yediğim hiç görülmemiştir...Baklavaları çok yiyenler zaten belli değil mi?:)))) benim boyum l.70 Kilom 67 ...Ama sizin maşallahınız var , genç yaşta.....Siz bahçenizdeki o taşları tek tek eğilip de ayıklamadığınız müddetçe .....Artık bilemem:)))))))...... Eeeee kısas a kısas demişler.....:)))))) Şaka bir yana Bayram ziyaretine teşekkür ederim....Karpuzları kes kes baklava niyetine ye :)))) Ayaş domateslerini de:))) Selamlar sevgiler sana.....
|
Ağustos ayı içinde çektiğim bazı resimler...Sarmaşıklar zamanı.....
5 Eklenti(ler)
|
Japon gülleri...Kalan dört küpeli den en keyiflisi bu..Bakarmısınız:((
5 Eklenti(ler)
|
Soğan begonyaları tomurcukta...Çiçeklenmeleri hiç bitmedi:))
5 Eklenti(ler)
|
Bu sene aldığım begonyaların ikisi hariç hepsi keyifli:))
4 Eklenti(ler)
|
Pembe zakkumlar açıyor....Küçük begonyalar çok vefalı çiçeklerdirler..Severim onları.
5 Eklenti(ler)
|
Begonyalar ve Japonlar,yüzümü güldürdüler :)))
5 Eklenti(ler)
|
Yakın çekimler.....
5 Eklenti(ler)
|
Obelya larda çok başarılı olmadı....Bu seneki güller yine açıyor...
5 Eklenti(ler)
|
Acem borusu ,birinci çamı sardı...sonbaharda kesmek zorundayım...
5 Eklenti(ler)
|
Beyaz datula daha açamadı...Mavişi de zar zor kurtardım....
5 Eklenti(ler)
|
Çamlar yaprakları heryerde iki günde bir toplamak gerekli..
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçeden görüntüler...Palmiye ve cinyaların pozu:)))
5 Eklenti(ler)
|
Ipomealar ,palmiyenin gövdesi dahil, heryeri zapt ettiler..Sökmeye kıyamıyorum..:))
5 Eklenti(ler)
|
Cinya ve ipomea kardeşliği,sarmaş dolaş:))Çim yer yer kurudu..
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin sarmaşık görüntüleri...Beyaz zakkum keyifli..
5 Eklenti(ler)
|
Küpeliler ve mavi ipomea....
5 Eklenti(ler)
|
Yine begonyalar....
5 Eklenti(ler)
|
Begonyalara devam...
5 Eklenti(ler)
|
Acem borusunun varendanın alt tahtalarından geçit bulup üst balkona tırmanışı..
5 Eklenti(ler)
|
Acem in dallarıyla sarılı varenda...Dahlialar ın zamanı....
5 Eklenti(ler)
|
Dahlialara devam...
4 Eklenti(ler)
|
Sarmaşık zamanı....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
İzmir üzümlerimiz ve altın çilek...
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025