![]() |
Sevgili Mandalinci, haklısınız çoğunlukla çok bunaltıcı sıcaklarda ,bende korkuyla birşeyler bekliyorum.Tanrı cümlemizi kötüsünden korusun , çok teşekkür ederim. Sağolunuz...
|
İpek çiçekleri ile başlayalım,çünkü çok keyifliler....
5 Eklenti(ler)
|
Güller tek tük açıyorlar...Sıcaktan bunaldılar...
5 Eklenti(ler)
|
Bu sene aldığım hosta açtı.Alınan tohumdan cinyalar....Küçük yer karanfili...
5 Eklenti(ler)
|
Boyanan lastiklere dikilecek çiçekler..Sarmaşik gül ve fuller yine açıyor...
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Yazlıktaki 2 saksı ful bu sene ikinci defa açtılar.İstanbuldakiler ne alemde bilemiyorum..Yazlıktaki küpelerin pek keyfi yok tek tük açıyor ve yapraklarda kararma oluyor.Katmerli petunyalardan da iyi netice alamadım. Cam güzelleri gibi onlardada dipten kuruma ve sararmalar oldu.Bu ilk defa başıma geldi Bu sene saksı topraklarını değiştirirken fazlamı gübre koydum acaba diye düşünüyorum....
|
Latinlerin yaprakları kuruyor,sıcaktan keyifli değiller.Dahlialar açmaya devam ediyor
5 Eklenti(ler)
|
Kırmızı,ve rubiler çok açtı,beyaz ve pembeler yeni yeni başladılar..
5 Eklenti(ler)
|
Dereotu tohum yaptı,Ananasları diktim!!..Lastikler şenlendi..Altın çilek...
5 Eklenti(ler)
|
Zengardenin cinyaları,katmerli çıktı.Ve komşunun erikleri....
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Ligustrum a..Benimki açmadı daha,köydeki ağaçları ekledim.
5 Eklenti(ler)
|
Yazlıktaki gül ibrişim ağacım senelerdir büyümedi.Yukkaların içinde kaldığından mıdır nedir.boyu ancak l50 cm. de kaldı,geçen sene birhayli çiçeklenmişti...Bu sene bir iki tomurcuğunun gözüne bakıyorum, ama nafile ...Velhasılı ya yerini beğenmedi veya başka bir sorun olmalı . Köy meydanındaki susuz gübresiz Gülibrişimlere bakarmısınız Tanrı aşkına ....Ben nasıl saçımı başımı yolmayayım bu manzara karşısında:)))))))...Nispet yapıyorlar gibi harika açmışlar...bende resimlerini bari çekip ekleyeyim.....
|
Tamirhane gülleri..Harika açmışlardı..Çiğ köftede Mavikartal5 e aç kalmasın bu defa..
5 Eklenti(ler)
|
Glayöller açıyor...Ve arka bahçenin dahliaları....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Hosta üç başak oldu...Güller lastikleri çok sevdiler .Açıyorlar..
5 Eklenti(ler)
|
Arka yan bahçe,benim cinyalarım ve çam ağacındaki kuş evi..
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin halleri......Ön bahçenin kuşları....
5 Eklenti(ler)
|
Önbahçedeki Gülibrişime bakar mısınız..Kuşlar bile hayretler içinde :))))
5 Eklenti(ler)
|
Asmanın korukları ..Çekirdeksiz İzmir üzümü.Yaprağıda dolmalıktır.
5 Eklenti(ler)
|
Kolyoz,Kedimiz ve kum çiçeklerimiz.....
5 Eklenti(ler)
|
Siyahi kırmızı glayöller açtı ..rengini çok beğendim...Dahlianın rengi de aynı.....
5 Eklenti(ler)
|
Cinyalar l0 senedir tohumlarını alarak üretiyorum.Bahçenin yerlilerinden oldular..
5 Eklenti(ler)
|
Cinyalar daha boylanmadılar.Sarmaşıklarla dahliler iç içe.Sarmaşıklar her sene çıkar.
5 Eklenti(ler)
|
Bu begonyaları yeni bulup aldım.Çok sevdiğim bir türdür..Beyaz gül harika kokuyor..
5 Eklenti(ler)
|
Orkide hediye geldi..Bambu 2 aydır benimle beraber yazlıkta....
5 Eklenti(ler)
|
Dahlialara ve cinyalara devam....
5 Eklenti(ler)
|
Şugüzellere bakar mısınız..Favorilerimdendirler kendileri:))))
5 Eklenti(ler)
|
Eflatun cinyalar resimde uçuk pembe çıkmışlar.....
5 Eklenti(ler)
|
Dahlianın rengi siyahi kırmızı,fakat resimleyemedim.
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili berrinb,dahlıyalar Cinyalar clayyörler harika bordo gılayyörün rengi çok güzel.
Armudada maşallah diyelim lastik tekerler renk katmış yartıcılınız sınır danımıyor. Ellerinize sağlık. |
Sevgili berrinb çiçeklerinizin hepsi çok güzel renkleri solmasın inşallah. Bu çiçeğin isminin cinya olduğunu bilmiyordum kendilerini pek severim ama benim bahçemde nesli tükendi. Bu sene bir arkadaşım tohum verdi saksıda yalnızca iki kök yetiştirebildim. Merakla bekliyorum ne renk diye.
|
Dalyalarınız çok iştahlılar ve her renkleri birbirinden güzel. Çiçeklerinizle keyifli tatiller dilerim.
|
Bahçeniz aldı başını gidiyor.Bahçedeki bitkilerin işi zor.Çünkü sizin gibi bir patronları var.Enerji dolu, hayat dolu.Onlarda ayak uydurmaya çalışıyorlar.
Keyifli günler dilerim. |
Sevgili Berrin çok geçmiş olsun..Tanrı daha kötüsünden korusun canım benim İpek çiçekleri maşallah coşmuşlar harika görünüyorlar rengarenk dahlialar baş döndürüyor... Lastiklerin içindeki güzeller çok tatlı arka bahçenin halleri ve ön bahçenin kuşlarına bayıldım maşallah her bir kare okadar güzelki kelimeler yetmiyor anlatmaya ellerinize emeklerinize o güzel yüreğinize sağlık sevgiler...
|
Berrin Hanım bahçenizi rengarenk yapmışsınız yine, ipek çiçekleri ve zinnialar çok keyifli ve güzel olmuşlar, elinize sağlık.
|
Alıntı:
Sizi ve herkesleri. Selam ve sevgiler |
Glayölleriniz cok güzel açmış renkleri de harika.Bende ilk defa bu yıl diktim. Ama sadece bir tanesi açtı. Beceremedim galiba. Acaba sonbaharda soğanlarını sökmem gerekir mi?
|
Sayın berrinb hanımefendi,
Bahçenize gelişim iadei ziyaret gibi oldu ama bahçenizi açtığınız günden bu yana diğer güzel bahçelere yaptığım gibi inceliyor ,feyz alıyor ancak yazmıyordum. Sanatçı kimliğinizle her iki bahçenizi muhteşem hale getirmişsiniz. Geçmiş olsun efendim. 2 gün önce geçirdiğiniz tatsız olayı unutmuş ve keyif içinde bahçenizle ilgileniyorsunuzdur umarım. Allah bu tip afetlerden hepimizi korusun. Herşey gönlünüzce olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025