![]() |
http://c1303.hizliresim.com/17/d/kzgk1.jpg
Resimdeki çiçeği, üstünde çiçek varken dikmiştim,sonraki 3 yıl hiç çiçek açmadı ve bu sene ilk defa çiçek açtı. -Çiçeğin adı nedir? -istekleri nelerdir? bir türlü öğrenemedim bee yaa |
Alıntı:
"Ağlayan Çınar"ımız 733 yaşında. Gerçekten de büyüleyici bir güzellik öyle değil mi? Yolu düşenlerin (ki Bursa- İzmir yolu üzerindedir) mutlaka Gölyazı köyüne (tarihi adıyla Apolyont) uğrayarak "Ağlayan Çınar"ı ve diğer güzellikleri görmelerini tavsiye ederim. Merak edenler için burada ayrıntılı bilgi de mevcut... Paylaşımlarınızdaki güzelliklerin paylaştıkça çoğalması dileğiyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
amarallisler:o
|
Offf açmış mı bunlar sondakinin rengi gerçekten foto da ki kadar yeşilmi acaba? Harika görünüyorlar:)
|
Evet yeşil aynen öyle, değişik bir renk daha önce görmemiştim.
|
1 Eklenti(ler)
Hepsi de çok güzel ama benim favorim bu :)
Yalova da var mıydı, bir kaç yıl önce bunu çok aramıştım. Eklenti 379872 |
Yalova'da yoktu Adalet hnm. bunu daha önce almıştım.
|
Sayın Nevzat; ben bahçedeki amarallisleri bırakın incelemeyi korkumdan bahçede yanlarına bile yanaşamıyorum. :( Şimdilik artık ne oldularsa belki 15-20 gün sonra bir bakarım ne durumdalar diye. :(
|
Siz bilirsiniz bir şey diyemicem artık, bende merak ediyorum.
|
Alıntı:
|
Olur tabii Adalet hnm.
|
5 Eklenti(ler)
Farklı kareler.
|
Harika görüntüler çiçekler güzel ama fotoğrafçıda çok yetenekli güzel kareler yakalamakta elinize sağlık Nevzat bey:)
|
Sağolun çok teşekkür ederim, sayın günebakan.
|
:) Bahçe güzel, bitkiler güzel, fotoğraf makinesi güzel, çeken profesyonel...
Amarallisler bir başka güzel, ceylan sardunyalar renkleri ile daha bir başka güzel... Gönlünüze göre inşallah Nevzat Bey. |
amarilis ler çok nefis nevzat bey.Harika.
|
amarilis ler bu ayda açıyormuy du. Benim bahçedekiler daha topraktan çıkmadı. Hepside harika duruyor. Bende bu çiçeği çok seviyorum. Nereden aldınız. Renkleri harika. Saygılar. Ellerinize sağlık.
|
Sayın gülsu, bauhaus'tan ara ara gelince alıyorum, evet bunlar bu aylardada açıyor sanırım soğanlara özel bir işlem yapıyolar.
|
Amarilisler, clematis çok güzeller ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler.
|
Mor salkım ve ceylan.
|
1 Eklenti(ler)
Selluka fideleri.
|
1 Eklenti(ler)
Lale, açmaya hazırlanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Yine başka bir lale.
|
1 Eklenti(ler)
Bir köşe
|
1 Eklenti(ler)
Karışık
|
1 Eklenti(ler)
İspirya.
|
İspirya harika görünüyor pamuk gibi:)
|
1 Eklenti(ler)
Bir köşe.
|
Sayın Nevzat bey,bahçenizi eşimle birlikte gezdik,bu güne kadar bu güzellikleri nasıl es geçmişiz hayıflandık doğrusu.. Ellerinize yüreğinize sağlık..
|
Sn. Neslihan, çok teşekkür ederim.:o
|
Sn. Nevzat; bahçenizi henüz yeni keşfettim. Çok büyük emeklerle bu görüntüler ortya çıkmış ellerinize sağlık iyi günlerde yaşayın.
Clematislere ayrı bir hayranlık duydum. Sağlıcakla ve hoşçakalın. |
Sn. Sevgi, sağolun teşekkür ederim.:o
|
abi merhaba çok güzel kareler bayıldım valla maşallah ellerinize sağlık
esen kalın |
Merhaba sn. tekomusti, teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Sn. YeniGine, sağolun çok teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025