![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Marnalı61.
Merhaba. Çok güzel bir hobi bahçesi ve sera. Doğa deseniz harika. İnsan orada gün geçtikçe gençleşir. Tadını çıkarın. Harika bir yaşam sürülür orada. Saygılar, sevgiler. |
Sayın marnalı61,
Bahçe başlığınız hayırlı olsun. Bir çoğumuzun olmayı isteyebileceği, çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
geçen hafta mevsimin ilk karı yağdı.sera için ilk deneyim oldu. yaklaşık 20 cm lik kar yağdı serada küçük bir hasarla atlattık.
|
1 Eklenti(ler)
kompost gübre tankım. üstten doldurma kapağı var. alttan boşaltma kapağı var. köydeki artık tahtalardan yaptım. 1 m3 civarında hacimli. geçen yaz içine bahçeden söktüğüm sebze atıkları biçilen otlar,evsel organik atıklar(yumurta kabuğu,meyve sebze kabukları,içilen çay posası vb.) odun talaşı,fındık kabuğu posası,biraz toprak, tarım kireci ni katman katman ekledim. 5-6 ay sonra 4 çuval topraklaşmış kompost aldım. yaz sebzeleri için bahçeme karıştıracağım.
|
Arı kovanı sanmıştım! Belki o da yer bulur.
Kolay gelsin. |
1 Eklenti(ler)
uzun zaman ayrı kaldım. ama şu anda köy harika tam mevsimi. o kadar çok yağmur yağdı ki her yer yeşerdi.neredeyse taşların üzerinden ot çıkmaya başladı.bahçem ve seramdan bazı resimler.
|
1 Eklenti(ler)
üstteki resim pepino.alttaki karabakla
|
5 Eklenti(ler)
bahçe ve seradan bazı görüntüler. domatesler hızla büyüyor.
|
herşey rüya gibi bu sayfada ...deniz manzarası olgunlaşmaya başlamış sebzeler. evinizde harika ...bence evinizin her tarafını çiçeklerle donatın...
|
Alıntı:
|
marnalı61 merhabalar.
Gayet başarılı fotoğraf kareleriyle sunum yapıyorsunuz.Tebrik ediyorum.Ben 3 ay oldu emekli olalı şimdi hobi serası kurmayı düşünüyorum.Malzemenin birazını aldık.Bundan sonra bol bol vaktimiz olacak bu işlere.Bu arada seranız çok güzel olmuş.Bol ürünlü yıllar diliyorum.Saygılarselamlar. |
Sayın marnalı 61. Seraya yaptığınız pencereler harika ve pratik. O serada denize karşı yağmur sesini dinlemek harika olur.
|
Sayın marnalı61.
Ramazan bayramımızı en içten dileklerimle kutlar .Ailenizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim. Trabzon-Yomra_ Kaşüstü bld. sinden Saygılar selamlar. |
5 Eklenti(ler)
işlerim dolayısıyla uzun bir süre ayrı kaldım. bir kaç kış resmi gönderiyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025