![]() |
Çok teşekkürler Sayın çiçeksever70 kendimce bir şeyler yapıyorum beğenilerini beni çok sevindiriyor yine bekliyorum.sağlıcakla kalınız.
|
Çok teşekkür Sayın Bettyycim fazla olan güveç kablarını değerlendirmeye çalışıyorum arkadaşların bahçelerinden kopya çekiyorum ara ara,Sayın Cemo,Siz ve diğer dostlarımız bahçemizi ziyaret ederseniz kendi ellerimle yetiştirdiğim sebzelerle boş olan güveç kaplarını doldurup fırına atarız:)Sağlıcakla kalınız.
|
Sayın gülsu çok teşekkür ediyorum bütün kalbim le herkesin hayali nin gerçek olmasını istiyorum inşallah sizin de olur bizler de ziyaretinize geliriz:Selamlar.
|
Çok teşekkür ediyorum Sayın uzaylı,ben de sizin gibi düşünüyorum herkes kendi zevkini bahçesine sansıtsın ki farklılıklar ortaya çıksın hoşumuza gidenleri kopyalarız biz de:)Sizin çaba ve gayretlerinizi izliyor ve sizi kutluyorum,bu aralar en yoğun olduğumuz zamanlar süs bitkilerinin yanısıra sebze dikimleri çapalaması ot yolması sulaması cabası ama bunları yaparken çok mutlu oluyoruz çok yaruluyoruz ama başarmanın keyfini de biz yaşıyoruz.Sağlıcakla kalınız:)
|
Sayın periş çok teşekkür ediyorum bahçe me her zaman beklerim kaya bahçem şimdilik ufak büyütmeyi düşünüyorum ama uygun malzeme bulmam gerekecek umarım şimdiki halinden daha güzel olur:)selamlar.
|
Sayın maviarzu teşekkür ediyorum emekli olmanın avantajı,tüm zamanınız size ait,çok haklısınız büyük şehirlerde çalışmak yaşamak oldukça zorlaştı yeşile hasret kalıyoruz bu yüzden doğayla içiçe yaşamayı özlüyoruz.
Bahçe çalışmaları ve düzenlemeye yardıma gelebilirsiniz:)Sağlıcakla kalınız: |
Sayın SDurul öğretmenim size ayrıca teşekkür ediyorum her seferinde yaptığım yanlışlığı düzeltme me yardımcı oldunuz iyi ki varsınız,uzun zaman oldu foruma uğrayamadım ama baharla beraber yine siz dostlar la beraber olduk bahçe çalışmaları malum en yoğun zamanı,köy de int.bağlantısı zaman zaman aksıyor fırsat buldukça arkadaşların bahçelerine ziyarete geleceğim,bu arada sizin fırın kopyalanabilir, çok güzel,çalışmalarınız da kolaylıklar diliyorum.Sağlıcakla kalınız:)
|
Masal bahçesi. Sanki her an bir yerlerden pamuk prenses ve 7 cüceler çıkacak gibi bir duyguya kapıldım resimlere bakarken . Keyifli günler geçirmenizi dilerim. Ellerinize sağlık, çok güzel, çok şirin bir bahçe olmuş.
Çim alandaki beyazlıkları merak ettim. :confused: Özel olarak bir bitki mi ektiniz yoksa çimin içinde çıkan beyaz yonca çiçeklerimi onlar çözemedim resimden. |
Sayın füsunANK hoş gediniz, bahçeme ait güzel sözleriniz beni çok sevindirdi bahçe benim olduğu kadar sizlerin de buyurun her zaman gelin.
Bahçemin toprak alanlarını doğal haliyle bıraktım ara ara sulayıp çim makinası ile zorla na zorla na biçiyorum içinde ki beyazlıklar yonca bence de güzel durmuş:)tekrar teşekkür ediyorum:) |
Sevgili kelebekçalısı, nerelerdesiniz? Bahçenize ait yeni görüntüler yok mu? Bekliyoruz.
Sevgiler... |
Sevgili SDurul öğretmenim bahçemi ziyaretiniz beni ziyadesi ile memnun etti,uzun zamandır bahçe resimlerimi yükleyemedim şu an istanbuldayım köye dönüyorum ve sonbahar resimlerini ve bahçem de yetiştirdiğim sebzelerden hazırladığım konservelerimin görüntülerini yüklerim,Sizin kadar konserve uzmanı değilim sizin görüntülerinizden çok faydalanıyorum ellerinize sağlık görüşebilmek dileği ile sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum:)
|
Bahçenizi büyük bir keyifle gezdim. Tahmin ediyorum ileriki yıllarda çok daha güzel olacaktır.
|
Bahceniz ve eviniz cok güzel ciceklerinizi huzurla büyütün insallah.
|
Sevgili kelebekçalısı;
Bahçeniz eviniz ne kadar güzel.Dahada güzelleşmesi ve sağlıcakla kalmanız temennisiyle... |
Sayın Yakup Ünal çok teşekkür ediyorum.
Sayın zencefil çiçeği çok teşekkür ediyorum. Sayın UHUVVET çok teşekkür ediyorum. Bahçemin sonbahar görüntüleriyle pek yakında görüşebilmek dileğiyle:) |
nohut oda bakla sofa evimin son resimleri
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 265300
bence köyün olmazsa olmazı gaz lambası:) Eklenti 265301 Eklenti 265302 Eklenti 265303 Eklenti 265304 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 265305
Eklenti 265306 nur içinde yatsın anneannemin mangalı dedeme ne kahveler pişirdi laf aramızda rahmetli dedem çok keyfine düşkündü. Eklenti 265307 |
nazara inanırım
5 Eklenti(ler)
Eklenti 265310
yeni diktiğim üzümlerimin çardağı Eklenti 265311 Eklenti 265312 Eklenti 265313 köyümüzün merası Eklenti 265314 |
5 Eklenti(ler)
|
Sayın kelebekçalısı,
Nasıl olmuşta ben bahçenizi gezmemişim :(( O kadar düzenli ve dogal bir görünümü var ki insan seyretmeye doyamıyor. Temizlik ve düzenlemeler harika ellerinize emeğinize sağlık. Evinizin içide bahçe gibi zevkle döşenmiş harika bir otantik ev. Huzur içinde sağlıkla yaşayın. artık bundan sonra sık sık ugrarım bahçenize. Bunca zaman bu bahçeyi görmemek kendi adıma bir kayıp olarak addediyorum. Sağlıklı huzurlu günler ve selamlar Asu |
Sayın manolya hanıma katılmamak mümkün değil hakikaten seyrettikçe huzur veriyor,bahçeniz eviniz ve düvar süslemeleri işlemeler üzerlik ninelerinizin duvar halısı ve bakır mangal harika,,eskiyi yaşatmak adına yarattığınız güzellikleden dolayı Sizi kutluyorum Sayın kelebekçalısı:)
|
Sayın Manolya Hanım ve Sayın Yücel Canpolat Bey,bahçeme ve evime ugramanız beni çok mutlu etti.Dogallık benim yaşam şeklimdir bunuda yaşamıma yansıtırım.Gecmisime ve yasanmışlıklara mesala anneannemin mangalı benim için paha biçilmez değerlidir.Sizlere teşekkür ederim.Evimin kapısı her zaman açık sizlere,sevgiyle kalın.
|
sayın kelebek çalısı bahçenize ilkkez uğradım ellerinize sağlık çok emek vermişsiniz çok beğendim.evinizde çok harika olmuş herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın.
|
bahçemden görüntülere devam
5 Eklenti(ler)
Eklenti 265366
komşumun köpeği zeus Eklenti 265367 kesilen akasya ağacından yaptığım oturma kütüğü Eklenti 265368 Eklenti 265369 Eklenti 265370 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 265372
yaklaşık 60 yaşında olan dut ağacım Eklenti 265373 Eklenti 265374 Eklenti 265375 Eklenti 265376 |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın Hüseyindeniz,teşekkür ederim.bahçemizin kapısı açık her zaman bekleriz.Güzel olan paylaşmaktır hepbirlikte
|
resimlerin devamı
4 Eklenti(ler)
|
resimler
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili kelebekçalısı, uzun bir aradan sonra yeniden hoş geldiniz. Hem de imrendirecek görüntülerle. Her şey çok güzel, yerli yerinde. Sağlıkla sefasını sürmeniz dileklerimle... Devamını da bekleriz. Sevgiler...
|
Eviniz çok sıcak ,bahçenizin bulunduğu yer çok güzel ,kullandığınız objeler göz okşayıcı... eh daha ne olsun değil mi ?
Sağlıkla keyfini sürün. |
Sevgili SDrul,sizden bu sözleri duymak ne güzel.Örneğimiz sizlersiniz teşekkür ederim güzel dileklerinize, sevgiyle kalın.
|
Sayın nurcanaybay, teşekkür ederim size, eh daha ne olsun değil mi yazmışsınız ya,olmuyor işte toprak bağ,bahçe gülistanlık işte burda sınır tanınmıyor sizi öyle bi içine alıyor ki hep bi güzellik yaratmak ve yaşamak istiyorsunuz.Görüşmek dileğiyle.
|
Sevgili Kelebekçalısı, bahçenizi yeni keşfettim. Çok beğendim ellerinize sağlık. Herşey o kadar güzel ki, nostaljik eşyalarla evinizi süslemeniz cabası. Yalnız yer olarak neresidir, İstanbul'da bir köy mü , sakıncası yoksa köyünüz nerde diye sorabilir miyim?
Kopya çekmek zaten serbest öyle değil mi :)) Sevgilerimle |
Sayın Kelebeçalısı elleriniz dert görmesin bu güzellikleri çekip bizimle paylaştığınız için.
Muhteşem objeler beni hasta ettiniz. Bende de çok var ama böyle başkasında görünce eksik olanlara hevesleniyorum. Bahçeniz zaten mükemmel herşey göz alıcı güzellikte. 2012 bayrak yarışına hoş geldiniz diyerek sevgilerimi gönderiyorum.. |
Sn. kelebekçalısı burdaki bitki nedir? Çok güzelmiş..
|
Sayın selis sanırım haseki küpesi
|
Sevgili gulbirsen , kopya ****** serbesttir.Yerimiz İstanbul a bağlı Beyciler Köy ünde.Sevgiyle kalın.
|
Sayın selis,Fatma Sunay Hanım ın size yazdığı doğrudur.Sorduğunuz çicek Haseki Küpesidir.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025