![]() |
Nejla hanım güzel yazınız ve harika resimlerinizle beni doğup büyüdüğüm bahçeli eve götürdünüz. Anılar canlandı gözümde ve rahmetli annemin ağaç sevgisi çiçek sevgisi ni hatırladım.Yanına gittiğinizde benim için de sarılın annenize Allah uzun ve sağlıklı ömür versin.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçedeki favori çiçeklerimden bir kaç fotoğraf...
|
Gerçekten favori olmayı hakediyorlar. Özellikle beyaz olanı. Yalnız ne olduğunu çıkaramadım:confused: Glayör gibi geldi bana.
Kolaylıklar diliyorum. |
Evet Orhan Bey glayör...
|
3 Eklenti(ler)
Yan komşunun duvar dibi annemin kış mevsiminde içeri alıp yaz aylarında ve baharda bahçede olan çiçeklerinin köşesi...
|
3 Eklenti(ler)
Sırf ben istiyorum diye bir köşeye yerleştirilmiş kaktüsler...
|
36. mesajdaki son resimde henüz açmamış hali ile begonvil var... Bahçede olmasını çok istediğim ama Bursa nın havasında bir türlü yaşatamadığımız begonvil nihayet yerini aldı. Sitede daha önce bahçesinden bahsettiğim Dayım ve Yengemin anneme hediyesi olarak geldi... Üstelik begonvil için çok daha zor şartlara sahip bir şehirden, Eskişehirden geldi. Annem o koca saksıyı kış aylarında içeri taşımayı göze alarak, begonvilin sevincini aylardır yaşıyor. Kapatılmış bir balkonda bol güneşten gelen bu güzel bitkinin çiçekleri ne yazıkki ben Aydın a dönünce açtı... Vişne çürüğü gibi bir rengi var... Darısı begonvil severlerin başına...
|
Çok güzel, emek ve sevgi ile yapılmış bir bahçe. Nazar boncuğu beni eskilere götürdü. Annem, en sevdiği salon çiçeklerine nazar boncuğu takarlardı.
|
Sevgili Necla hanım, anneciğinizin güzel bahçesini bizlerle paylaşarak bizi eski anılara götürdünüz, çok teşekkür ederim.Sevgili anneciğinizle sağlıklı uzun yıllar dilerim. Anneciğinizi bizim için öpün. Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Devam edelim...
|
5 Eklenti(ler)
daha var...
|
küvet içindeki maydanoz fıkrıne bayıldım
buyuk bı legenımız var bende degerlendırıcem... bahcenız cok güzel uzun ömürler dılıyorum |
Annenizin bahçesi sera gibi :))
Daha kıyı da köşe de neler vardır kimbilir.Askı da ki yanlış bilmiyorsam yılbaşı çiçeği ,çok güzel açmış.Ona da yeni merak sardım ,geçen haftalar da bir parça alıp toprağa sokmuştum kolayca köklenmiş böyle olunca da daha çok sever oldum :) Annenizin ellerine sağlık . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nejla hanım ;
Bitki sayısını arttırmamaya kararlıyım ama teklifiniz için teşekkür ederim. Annenizin ve sizin ellerinize sağlık. |
Yeşili görmek çok güzel.Ellerinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025