![]() |
4 Eklenti(ler)
Begonyalar çiçek açtı
|
3 Eklenti(ler)
Zıpçıktıda en nihayet çiçek açtı.
Biberiyelerimde gelişti |
Sevgili Serilaaa begonyalar çok güzel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler....
|
Alıntı:
|
Begonyaların kıskandım benimkiler daha tomurcuk bie vermedi. Senin begonyaları gösteryimde bari utansınlar. Zıpçıktının rengide çok güzel sefayla seyret. Selamlar...
|
sayın serilaa
yan bahçeden geliyorum, sıra sizin bahçedeydi gezdim, yine dinlenmek için mola vermiştim. bir önceki bahçede yiyecek birşey bulamadım. sizin bahçede; domatesler ve biberler var, ekmeğim de yanımda. olsun, domates ve biberlerin olmasını beklerim.:D saygılar |
Begonyalar çok hoşlar, ama çok narinler azıcık susuz kalsalar hemen boyunlarını büküyorlar.
Sizin begonyaların maşallahı var, emeklerinize sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Balkonda saksı içersindeki Altın çileklerim ağaç gibi oldu ama bir tek çiçek bile vermedi.
Biberler ve domateslerim |
3 Eklenti(ler)
Salatalık çiçek açtı ve ikiz torunlarım
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili dostlar bu akşam ilk teravih namazı başlamakta ve ilk sahur yemeğiyle beraber 1.Ağustos.Pazartesi günü Ramazan-ı Şerifi idrak edeceğiz.
Ramazanın tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diler.Cenabı Haktan sağlıklı bir şekilde Bayrama erişmemizi dilerim. |
Sevgili Serilaaa maşallah altın çilekler biberler domatesler harika görünüyor ellerinize sağlık hayırlı Ramazanlar sevgiler...
|
Torunlarınıza kocaman bir Maşallah. Çok tatlılar. Size de hayırlı ramazanlar.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Avşadaki bahçe-balkonumdan bir kaç kareler
1-Ruj çiçeğimin çiçekleri 2-Sakız sardunya çiçekleri |
3 Eklenti(ler)
Arap fulu-Yaseminin çiçekleri
|
4 Eklenti(ler)
Avşa adasındaki bahçemden görüntüler;
Ağaç mineleri çiçeklendiler |
zıpçıktı çiçeklendi
5 Eklenti(ler)
Balkondaki sabah sefası ile ipomea-selvi sarmaşık çiçekleri karıştı
|
Rozet çiçeği
5 Eklenti(ler)
Bahçedeki Cezayir menekşesi-Rozet çiçeği çeşitleri ;
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
1-2Domates biber kızardı
3-Altın çilekte meyva göründü 4-Bahçemdeki çam 5-geçen sene kendini kurtaran mazı |
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Pasiflora Cerulea'nın çiçeklerive meyvesi ;
|
Tohum ve çelik hazırlanması
5 Eklenti(ler)
Sezon sonunun yaklaşmış olması sebebiyle tohum ve çelik zamanı gelmektedir.Bende hem tohumları toplamak,hemde kendi bitkilerimden çelik yaparak sezon sonu paylaşım için hazırlanmaktayım.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
5 Eklenti(ler)
Çelik olarak hazırlanan ve hazırlanacak olan Pasiflora cerulea,yasemin,Kurdela çiçeği,telgraf çiçeği,buz çiçeği,acem halısı ve sardunya çeliklerinden isteyen arkadaşlara Bayram ertesi İstanbula döndüğüm zaman gönderilebilir.Arzu eden arkadaşların özelime adres bilgilerini göndermeleri yeter.
|
4 Eklenti(ler)
devamı ve süs narından çelik isteyen arkadaşlar var ise bildirirlerse ağaç dibindeki piçlerden çelik yapabilirim.
|
Sevgili serilaaa,tüm çiçeklerin çok güzel.
Tohum hasatı başlamış gelecek yıla hazırlık hepisini salıkla yetiştirin. |
Sn.serilaaa ruj çiçeginizden de çogaltın bence.Digerleri gibi oda çok güzel görunuyor.
|
Kadir gecesi
1 Eklenti(ler)
Allah'ım! Kadir Gecesi'nde indirdiğin Kur'an hürmetine hepimizi şeytanların ve şeytanlaşmışların şerrinden koru. Amin!
|
Ramazan Bayramı
Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum.
|
Allah razı olsun sevgili Serilaaa, dualarınıza yürekten "amin" diyorum...
|
Bayramınızı kutlar sağlıklı,neşeli günler dilerim.
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Avşa adasındaki bahçem ve balkonumdan ayrılmadan evvel fotoğrafladığım görüntüleri paylaşmak isterim :
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Sardunya ve çiçekleri
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Diğer çiçekler ;
|
Bahçemden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Cezayir menekşeleri ve çiçekleri ;
|
Bahçemden görüntüler
3 Eklenti(ler)
Bahçemdeki tohumdan büyüttüğüm Altın çilek meyva vermeye başladı
Biberler ise kızarmaktalar. |
Sayın Serilaa çiçekleriniz çok güzel eğer hazırlamış olduğunuz çeliklerden vermek isterseniz adresimi özelinize bildiririm ayrıca sezonluk çiçek tohumlarındanda alma imkanım olurmu.Şimdiden yapmış ve yapacak olduğunuz yardımlarınız için teşekkür eder sevdiklerinizle sağlıklı günler dilerim.
|
Sayın smnunal adres bilgilerinizi özelime gönderirseniz elimde kalan çeliklerden sizede
gönderirim.Selamlar. |
Benim çeliklerim elime ulaştı Sayın serilaaa, çok sevindim, fazla fazla da göndermişsiniz. Çok teşekkür ediyorum ;)
Fakat birini kurtaramadım, çürümüş maalesef. Kargoda biraz hırpalanmışlar, diğerlerini şu an yaşatmaya çalışıyorum. Umarım hepsi tutar. ( Bu arada eğer hatırlayabilirseniz hangilerinden gönderdiğinizi, isimlerini rica etsem mümkün müdür ? ) Saygılar. |
Çelikler
Sayın Gülenmelek size göndermiş olduğum çelikler ;Sardunya ve kurdela çiçeği bardakta ekili idi.telgraf çiçeği çeşitlerini sudan çıkartıp gönderdim.Eğer çürümüş desenizde çürüyen yeri kesip suda tekrar köklendirebilirsiniz.Acem halısı ve ruj çiçeği çeliklerini ise saksıdan kesip gönderdim.Biraz suda köklendirebilirseniz zayiat vermeden kurtarabilirsiniz.Aklımda kalan bunlar.
Selamlar. |
İsimler için çok teşekkür ederim sayın serilaaa. Hepsini sevdim ama ruj çiçeği :D Onu önce suya koymuştum, sonra burada olmaz deyip toprağa dikmiştim ama sizin önerinizi dinleyip şu an tekrar suya koydum. Giderse çok üzülürüm çünkü :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025