![]() |
3 Eklenti(ler)
Bahçem daha çok soğanlı bitki ağırlıklı.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Pria dan aldığım nergislerim (4 adet)den 3 ü çiçek açtı.Biri yine salyongoza yem olmuş.Tomurcuğunu yemiş.
|
merhabalar...bi japon açelyası aldım...asitli toprakta yetişirmiş..asitli toprak nedemek ve nereden bulabilirim...yardımcı olursanız sevinirim..şimdide
n teşekkürler cevap için... |
5 Eklenti(ler)
Çok beğendiğim bir balkonu burada resimledim.Diğer çiçekleri yeni aldım.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda Baumaxtan aldığım orkidelerim.
|
Kış.
1 Eklenti(ler)
Bahçemden değil ama;Afyondan geçen haftadan ağaçlarda kırağı.Sanki çiçek açmış gibi.
|
1 Eklenti(ler)
devamı
|
Yine Bahar Geldi.
4 Eklenti(ler)
Başlığa bahar geldi dedim ama şu an dışarıda kar atıştırıyor.Şubat ayı sıcak geçip mart ayı böyle olursa inşallah bahçedeki çiçek ve ağaçlarda sıkıntı olmaz.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
2 Eklenti(ler)
devamı...
|
4 Eklenti(ler)
Cumartesi günü 10 Begonya,5 küpeli,5 onbiray,6 ipek fidesi ile 2 saksı sarkan petunya,4 saksı bodrum papatyası ve 2 saksı karanfil aldım.
Aşağıdaki resimler öğlen ve akşama kadar güneş gören arka bahçeden. |
Arka bahçedeki haseki küpeleri ile Sakaryadan getirdiğim beyaz süsenler açtı.Leylaklar da açmaya başladı.3 tane leylağım var.Onları da sonra resimleyeceğim.
|
3 sene önce ektiğim şakayıklarım (4 tane) 3 ü tomurcukta.İlk defa bu sene açacak.
|
Dün;Eskişehirden küçük kayınçom geldi.Eşi çiçeğe meraklı.Çiçek almaya gidelim dedi.Çakır köyüne gittik.Kiraz ve vişne ağaçları çiçek açmış.Maşallah O kadar çok çiçek var ki nerdeyse toprağa değecek kadar ve ağacın dalları nerdeyse görülmüyor.4 tane seraya girdik. En son beğendiğimiz seraya geri dönerek çiçek aldık.
|
Kısa zamanda seradan aldığınız güzelleri bekliyorum...
|
3 Eklenti(ler)
Leylaklarım
|
2 Eklenti(ler)
Şakayıklarım
|
3 Eklenti(ler)
Sarkan petunya,karanfil,sardunya,sakız sardunyalarım.
|
5 Eklenti(ler)
Onbiray,mor çuha,bodrum papatyası ve küpelilerim....
|
3 Eklenti(ler)
Bodrum papatyası,hercai menekşe,ipek çiçekleri.
|
4 Eklenti(ler)
Haseki küpesi,aslanağzı ve sarılıcı gül
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda soğanlı irislerim.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemden resimler.
|
1 Eklenti(ler)
Bu gülü 2 sene önce aldım.Bahçede yer olmadığı için bahçe kapısının girişine dışarıya diktim.
|
Haziran Ayı
4 Eklenti(ler)
Evden amarilis,bahçeden gül,hüsnü yusuf ve diğerleri...
|
2 Eklenti(ler)
1 dalda 2 farklı renk hercai.
|
3 Eklenti(ler)
Yaramaz boyuna aldırmamış çiçek açmış.Buda ismini bilmediğim bende bolca bulunan bir çiçek.Tahta arabadaki de sedumun bir çeşidi.
|
1 Eklenti(ler)
Anne ve çocuğu.Ne kadar güzel uyuyorlar.Resim biraz bulanık fakat evden çektim.Rahatsız etmemek için.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemden çiçekler.
Zambaklar,küpeli ve beyaz onbiray çiçekleri. |
5 Eklenti(ler)
devamı...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025