![]() |
1 Eklenti(ler)
Çok severek yaptığım tohum kutusu ya da alet kutusu olarak da kullanılabilir. Yine model hamuruyla kabartma şeklinde yaptım.
|
1 Eklenti(ler)
devamı..
|
teşşekkür ederim demys vermiş olduğun bilgilerden dolayı. inşallah bizde çimlendirmeye çalışacağız döndermiş olduğun resimlere bakıp benzer bir bahçe yapmaya çalışacağım sizede gönderirim resimleri saygılarımla..
|
Resimleri gönderirseniz çok sevinirim.. Kolay gelsin şimdiden.
|
Mutlu yıllar diliyorum.
Gerçi size noel baba birkaç gün önce gelmişti çok güzel olmuş elinize sağlık. Tohum kutusu harika yaratıcı ve becerikli biri olduğunuzu her fırsatta bizlere gösteriyorsunuz. Emeğinize sağlık yaptığınız her iş emekli .. Sağlıklı huzurlu bir yıl dileğiyle... |
Sevgili demys,mutlu yıllar.
|
Mutlu,sağlıklı,huzurlu,bol kazançlı yıllar dileği ile yeni yılınız kutlu olsun.
|
Cok tesekkürler Fatma Sunay, Sevim4, Alcen. Hepinize mutlu yıllar diliyorum...
|
Yaratıcılığın sınır tanımadığı muhteşem güzellikler için kendi adıma çok teşekkür ederim. Sayfanız oldukça renkli ve eğlenceli en sıkı takipçisi ben olacağım sanırım;)
|
sayın demys size çok yaratıcısınız demeyeceğim çünkü yaratıcılık sadece ALLAH'a aittir.Ama çok yetenekli ve çok beceriklisiniz.ellerinize sağlık.Çok kalabalık bir aile olmuşsunuz.Birde bu işler çok masraflı değil mi?yaptıklarınızı satıyor musunuz? .Atölye iş yeriniz gibi gözüküyor.kolaylıklar diliyorum.sevgiler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025