![]() |
2 Eklenti(ler)
dahlialar açmaya başladı..
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıllarda yaptığım kediye ahşap koruyucu sürdüm. Yağmur ve güneşten zarar görüyordu. Rengi biraz koyu oldu ama alıştım. Bu kedinin küçük bir sopadan kuyruğu vardı ama kaybolmuş. Ona yeni bir kuyruk bulmak lazım ..:D
|
Sevgili demys,kedi çok tatlı görünüyor,çok yaratıcısınız maşallah,tasarımlarınıza hayran oldum,ne güzel,ne zevkli bir bahçe yaratmışsınız.Elinize, yüreğinize sağlık:)
|
Sevgili demys,çok güzel bir bahçeniz var dahilialar ne güzel açmışlar.el emeği boyamalarınızla bahçe bambaşka olmuş,kuklalar harika güzel paylaşımlarınızın devamı dileğiyle sevgiler...
|
Teşekkürler loveflower , İremsıla..
|
1 Eklenti(ler)
Meraklı meraklı atölyeye bakan yeni yaptığımız Ayşe.. Adını Ayşe koydum :)
|
1 Eklenti(ler)
en sevdiğim köşe..
|
Ayşe de, düzenlemeler de fotograflar da çok güzel.:)
|
Hoş fikirler ortaya konmuş yaratıcılığınız harika herşey gönlünüzce olsun.
|
1 Eklenti(ler)
yemyeşil..
|
1 Eklenti(ler)
Çoook eski dut ağacımız.. Boyu 5 katlı apartman kadar..
|
1 Eklenti(ler)
devamı..
|
Sevgili Demys herseferinde beni bu bahçeye hayran bırkıyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum yaratıcı fikirleriniz için. Ellerinize sağlık bebeklere bayıldım çok güzel görüntüleri var. Bu tür objeler bahçeyi daha da güzelleştiriyor. Sevgiyle kalın...
|
Cok beğendim , umarım bizimde bahçemiz bir gün bu güzellikte olur.....
|
1 Eklenti(ler)
Eski saksıyı boyayıp kuş yuvalarıyla süsledim..
|
1 Eklenti(ler)
atölyedeki yeni çalışmalardan..
|
Güzel fikirler veriyorsunuz bize, saksı çok şirin olmuş.
|
Çok teşekkürler beğenmenize sevindim :)
|
Bülbülü altın kafese koymuşlar.... Yok, yok ben demys in evlerinden isterim demiş...:D:D Harikasınız, ufkumuzu açıyorsunuz. Tebrikler, teşekkürler....
|
Çook güzel olmuşlar.
|
Elleriniz dert görmesin, çok güzeller.
Ayşe'ye pencereden su veresim geldi :) |
Elinize sağlık gene harikalar yaratmışsınız. Bu böyle olmayacak eniyisi ben sizin yanınıza çırak olarak geleyim.
|
Çok teşekkürler Sevgili Karalale, Limon, Kiraz ve Fatma Sunay..
Yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum.. Yolunuz buralara düşerse beklerim hepinizi. |
3 Eklenti(ler)
Atölyenin yaz başındaki ilk hali ve son hali.
Kapı ve pencereler çok kötü durumdaydı. İyice zımparalayıp eski boyalarını kazıdım. Sonra beyaza boyadım. |
2 Eklenti(ler)
Yeni yaptığım hoşgeldiniz yazısı..
|
Sayın Demys ;
Büyücek bir araziyi işlemlerden geçirip adeta şirin bir çocuk parkına çevirmişsinz. Bu yetmemiş, bir işlemden daha geçirip sanki bir saray bahçesine çevirmişsiniz. O ne güzel fikirler ki; ortaya dökülmüş parıl parıl olmuş gözlerimize fer dağıtıyorlar. Başka işlemler de gelecek gibi sanırım. Var olun hep inşallah. Ailecek saygılar lütfen. |
Merhaba nasılsınız.sizi tebrik ediyorum muhteşem bayıldım.ne güzel şeyler yapmışınız.Hayranım böyle yetenekli becerikli insanlara inanın sizi izlemeden artık yapamıyorum dinleniyor ruhum bahçenizde.selam ve sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki çok eski sandalyeyi beyaza boyayıp üzerine peçete yapıştırdım..
Tamamen yenilendi. Artık atölyede kullanıyorum. |
Eskiyi yenileyip, kullanılabilir hale getirmekten büyük zevk alırım.Siz de bu konular da çok beceriklisiniz .Diğerleri gibi sandalye de çok güzel olmuş.İnsanı özendiriyorsunuz :)
|
sevgılı demys , ne kadar huzurlu ve duzenlı bır bahce , baktıkca ıcım acıldı resmen , emeklerınız ıcın tebrık ederım , yapmıs oldugunuz duzenleme ve aksesuarlarda harıka , huzur ıcınde yasamanız dılegıyle
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025