![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
kar topum.
|
2 Eklenti(ler)
devam
|
3 Eklenti(ler)
devam.
|
3 Eklenti(ler)
devam.
|
1 Eklenti(ler)
devam.
|
Sevgili gurbik kartopu gelin gibi görünüşüne bayıldım lilyum karanfiller göz kamaştırıyor maşallah ellerinize emeginize saglık sevgiler...
|
periş teşekkürler sağol.
|
Alıntı:
|
Sevgili gurbik67 bahçeniz o kadar güzel o kadar özenli ki...
her çiçekte her meyvede nekadar emek verildiği çok belli oluyor.Bahçenize çok imrendim .Heleki uzun zamandır aradığım feijo bitkisini sizin bahçenizde görmek beni ayrıca mutlu etti. Demekki iklim koşulunu artık dert etmem gerekmeyecek.Bu bitkiyi nasıl bulabileceğim hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bahçenizde huzur içinde sağlıkı günler geçirin inşallah . |
Bu bahçe nasıl gözümden kaçmış bilemiyorum ama,sahibi de biraz kabahatli...:)) Çünkü böylesine güzel ,ve nadide cins çiçek ve sebzelerle dolu bir bahçe neredeyse dört aydır gözden ırak tutulmuş...Bahçe duvarına bayıldım...sarı laleler,mor ebruli lisi,güller ve yüksük otu denilen çiçeğinizin sıhhatli ve fevkalade frapan görüntülerine mest oldum diyebilirim.
Efendim ellerinize sağlık,birde üzeri çiçek dolu ayakları harika bir masa gördüm..üzerindeki çiçeklerle değerine değer katılmış:) Pembe ve portakal renkli cam güzellerinin bu kadar ağır bir renk armonisi yapacağını inanınız ilk defa sizin çiçeklerinizde fark ettim, ve iyi bir fikir almış oldum:)) Köpeğinize yakalanmadan bahçeden çıkabilirsem ne âlâ.... Güzel bahçenizin karelerini görmekten zevk duyacağımı belirterek,sonbahar resimlerini bekliyorum ,ikinci ziyaretimde inşaallah...Gönlünüze ve ellerinize sağlık...Selamlar. |
Sayın Orhan bey;
Bahçeniz şahane, bitkiler, otantik parçalar, anlatımları ile. Diğerlerinin yanında, mercan ve küpeler benim için başka bir tat. Kolay gelsin, ailece sağlıkla inşallah. Saygılarımla lütfen. |
bahçeniz cennet gibi hele kartopulara bayıldım.Nazarlar değmesin maşşallah,hemşehrim bu bahçe zonguldağın neresindedir.Sağlıkla mutlu günler dileği ile hoşça kalın.
|
Sn gurbik67 nereden nereye Feriha Hanım'ın terasından sizin bahçeye... özelden size çiçek ismi sormuştum ama daha sonra bahçenizi de bulunca çok sevindim. yüksük otlarınza bayıldım renk renk hele benekliler harika bir de 217 nolu mesaj da ki çiçek nedir? onun da tohumu var mı? :)))
|
çok güzel bir bahçe yapmışsınız elinize sağlık kartopları ile yüksük çiçekleri çok güzel kaktüslere bayıldım hemşerim çalışmaya devam selamlar
|
selahattin bey teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
sayın dağ çiçeği;
evet iklim koşulunu dert edinki sonradan hüsrana uğramayın, araştırdıktan sonra karar verin. feijo zonguldak'ta yetişiyor. romantikten almıştım. |
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. uzun süren gezinin sonunda maalesef kutu çiçekleri ve bir kısım bahçe çiçeklerini kaybettim.
|
Kisin kapimizi caldigi bu günlerde cok ic acici oldu bahcenizi gezmek. Bu yil dogumdu, bebekti derken bahceleri gezme isini cok ihmal ettim. Artik hayranlarinizdan biri de benim.
|
çok çok teşekkür ederim sağol.
|
1 Eklenti(ler)
kamkatlarım
|
1 Eklenti(ler)
kamkat
|
3 Eklenti(ler)
pepinolarım
|
2 Eklenti(ler)
mayer
|
4 Eklenti(ler)
acı biberler
|
2 Eklenti(ler)
sarmaşık bamya
|
1 Eklenti(ler)
kekik
|
1 Eklenti(ler)
bakımsız kalan kiwiler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025