![]() |
1 Eklenti(ler)
goji.... denizakvaryumunun tavsiyesine uyarak saksıyı büyüttüm.
|
2 Eklenti(ler)
bu burada bitmez....
|
2 Eklenti(ler)
devam.
|
1 Eklenti(ler)
devam..
|
1 Eklenti(ler)
fazla yaklaşmayınız tehlikeli olabilir.
|
Orhan Bey'mi desem, yoksa hemşehri olmanın ve emekli olduğunuzu öğrenmenin verdiği bi içgüdüyle Orhan Abi'mi bilemiyorum ama:)bahçenizi büyük bi keyifle gezdiğimi söylemek istiyorum..Herşey çok güzel ve herşey belkide benim çocukluğumdan beri hayal ettiğim huzurlu yaşam mekanıyla çok örtüşüyor:).Umarım sağlıkla ve mutlulukla bir ömür geçirirsiniz bahçenizde ve evinizde.Bende şimdilik kiracı olmanın verdiği dejavantajla kiralık balkonlarda gideriyorum bu özlemimi:).Zonguldak merkezdemisiniz acaba?.Malum küçük yer.Belki bigün sahilde çay içip tanışma fırsatımızda olabilir diye düşünüyorum. Geçen sene süs narıyla ilgili başlıkta yazdıklarınızdan gördüm sizi ve bu senede acaba yine o küçük fideciklerden elinizde varmıdır diye düşünmedim desemde,ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum artık:eek: :) Sağlıcakla kalın,sevgiler..
|
Çok hoş, emeklerinize sağlık..
Yüksük otu muhteşem açmış, rengi harika, tohum yaparsa birkaç tane alır mısınız benim için? Paket aldıklarım sanırım taze değildi, çimlendiremedim. |
Sn. Gurbik67, bahçeniz güzel ve keyifli. Sahibinin eli değidiği belli oluyor, sağlıkla, sevdiklerinizle keyfini çıkarın.
|
Sayın gurbik,
Herşey çok güzel, yalnız fotoğraflarda biraz odaklama sorunu var, bundan sonraki resimlerde bunuda hallederseniz güzellikleri daha net görebiliriz, kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili HAKAN TEMEL teşekkür ediyorum eş dost için mutlaka hediye bulundururuz, süs narı var ancak sabahtan akşam 8 e kadar arkadaşımın işi ile meşgulüm narı almak istiyorsan özelden telefonumu al akşam size ulaştırırım
ben site 102 de ikamet ediyorum. selamlar. |
2 Eklenti(ler)
ağaç lalesi
|
Sayın gurbik67 ağaç lalesi çok güzel açmış yapraklarını döken manolyaya benziyor.
|
Şimdiden teşekkür edeyim o halde.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
hakan temel cüce narınız.
|
2 Eklenti(ler)
kekiklerim.
|
2 Eklenti(ler)
altın zambağı bahçede boyu 1,5 mt boya ulaşıyor.
|
1 Eklenti(ler)
sardunya.
|
Orhan Abi az önce özelden telimi yazdım..cüce narımı da şimdiden gördüm, bu da güzel bi süpriz oldu:eek:..çok teşekkür ediyorum..selamlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o zaman sana söz vermedim hiç sözümde durmadığım olmamıştır. mademki istiyorsun sonbaharda hatırlat... |
1 Eklenti(ler)
feijo,mayerlimon,süs narı ve domates.
|
1 Eklenti(ler)
süs domates
|
1 Eklenti(ler)
enginar
|
1 Eklenti(ler)
salatalıklarım.
|
1 Eklenti(ler)
feriha hanımın hediyesi gold kiwi.
|
Sevgili Orhan Bey ;Şİmdi bahçenizi baştan başlayarak tekrar gezdim.Eee biraz yoruldum Hamakta dinlendim .Gülleri kokladım .Kurdu sevdim .62 nolu mesajdaki beyaz çiçeğin ne olduğunu yazmamışsınız onun ismini merak ettim .Yüksük otlarının çiçeği çok güzelmiş .Onları seyrettim .Bahçenizde sağlıklı uzun seneler yaşamanızı dilerim .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025