![]() |
2 Eklenti(ler)
manolya.
|
1 Eklenti(ler)
enginar.
|
1 Eklenti(ler)
ve mola zamanı.
|
1 Eklenti(ler)
orman gülü
|
1 Eklenti(ler)
osmanlı çimi
|
2 Eklenti(ler)
fırça çalısı
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bir gül daha
|
1 Eklenti(ler)
süs biberleri
|
Alıntı:
Sayın gurbik, bitkiniz Yellow Evening Missouri Primrose olabilir. |
sevgili arzu hangi birini aklımda tutayım ismini bir yere yazıyorum tekrar aklımdan çıkıyor.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
yüksük otu
|
1 Eklenti(ler)
kartopu
|
Alıntı:
Bundan mutlaka tohum alın .Çoğaltalım .Çok güzel Not alınmıştır :)) Kartopu çok güzel olmuş maşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
laz kirazı
|
2 Eklenti(ler)
devam.
|
1 Eklenti(ler)
goji.... denizakvaryumunun tavsiyesine uyarak saksıyı büyüttüm.
|
2 Eklenti(ler)
bu burada bitmez....
|
2 Eklenti(ler)
devam.
|
1 Eklenti(ler)
devam..
|
1 Eklenti(ler)
fazla yaklaşmayınız tehlikeli olabilir.
|
Orhan Bey'mi desem, yoksa hemşehri olmanın ve emekli olduğunuzu öğrenmenin verdiği bi içgüdüyle Orhan Abi'mi bilemiyorum ama:)bahçenizi büyük bi keyifle gezdiğimi söylemek istiyorum..Herşey çok güzel ve herşey belkide benim çocukluğumdan beri hayal ettiğim huzurlu yaşam mekanıyla çok örtüşüyor:).Umarım sağlıkla ve mutlulukla bir ömür geçirirsiniz bahçenizde ve evinizde.Bende şimdilik kiracı olmanın verdiği dejavantajla kiralık balkonlarda gideriyorum bu özlemimi:).Zonguldak merkezdemisiniz acaba?.Malum küçük yer.Belki bigün sahilde çay içip tanışma fırsatımızda olabilir diye düşünüyorum. Geçen sene süs narıyla ilgili başlıkta yazdıklarınızdan gördüm sizi ve bu senede acaba yine o küçük fideciklerden elinizde varmıdır diye düşünmedim desemde,ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum artık:eek: :) Sağlıcakla kalın,sevgiler..
|
Çok hoş, emeklerinize sağlık..
Yüksük otu muhteşem açmış, rengi harika, tohum yaparsa birkaç tane alır mısınız benim için? Paket aldıklarım sanırım taze değildi, çimlendiremedim. |
Sn. Gurbik67, bahçeniz güzel ve keyifli. Sahibinin eli değidiği belli oluyor, sağlıkla, sevdiklerinizle keyfini çıkarın.
|
Sayın gurbik,
Herşey çok güzel, yalnız fotoğraflarda biraz odaklama sorunu var, bundan sonraki resimlerde bunuda hallederseniz güzellikleri daha net görebiliriz, kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili HAKAN TEMEL teşekkür ediyorum eş dost için mutlaka hediye bulundururuz, süs narı var ancak sabahtan akşam 8 e kadar arkadaşımın işi ile meşgulüm narı almak istiyorsan özelden telefonumu al akşam size ulaştırırım
ben site 102 de ikamet ediyorum. selamlar. |
2 Eklenti(ler)
ağaç lalesi
|
Sayın gurbik67 ağaç lalesi çok güzel açmış yapraklarını döken manolyaya benziyor.
|
Şimdiden teşekkür edeyim o halde.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
hakan temel cüce narınız.
|
2 Eklenti(ler)
kekiklerim.
|
2 Eklenti(ler)
altın zambağı bahçede boyu 1,5 mt boya ulaşıyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025