![]() |
Bahçeyi başıboş köpek istilasından kurtardık.Bahçe kapısını da yaptığımız zaman işlem tamamlanacak.Sürgülü kapı yapmayı düşünüyorum.Malzemesini alıp kendim yapacağım.
|
11 top 1,5 metre yüksekliğinde örgü tel kullandık.80 adet 2 metre yüksekliğinde direk kullandık.Çukurları 50 cm derinliğinde açtık.Direkleri çukurlara taş ve beton ile sağlamlaştırdık.Direkleri 50 cm derinliğinde çukurlara gelecek şekilde sabitledik.Her direk arası 3metre oldu.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bahar çalışmaları devam ediyor
|
devam ediyoruz
|
5 Eklenti(ler)
Hafta sonu bahçenin bağın sürülme işlemleri tamamlandı.bende bittim yani.avuçlarımı kapatamıyorum
|
5 Eklenti(ler)
kahvaltıda tava'da sucuk iyiydi(illa'ki).:D Yumurtalı olsa iyi olacaktı fakat evde yumurta yoktu.
|
Alıntı:
|
Alırım ne zaman istiyorsun
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler
|
4 Eklenti(ler)
cevizler büyüyor.bir iki meyve var
|
5 Eklenti(ler)
ceviz fidanlığı.tohumdan üretim
|
5 Eklenti(ler)
meyve ağaçları yıl yıl büyüyorlar
|
4 Eklenti(ler)
çilekler kızarmaya başladılar
|
Elinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor.
|
Teşekkür ederim.uğraşmak gerekiyor.Haftada bir günde zor oluyor.Akşam oturup'da çay içince yorgunluk bir nebze gidiyor.Daha çok iş var.Bahçe düzenlemeleri yapılacak.
|
burdan yapılanları izlemek pek güzel ancak kendi annem ve babamdan biliyorum çok yorucu işler...kendi elinle yetiştirdiğin ürünleri tatmak gibisi de yok gerçi...kolaylıklar diliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler...........
|
5 Eklenti(ler)
meyve ğeçişi devam ediyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe kapısı yapıyorum.....
|
3 Eklenti(ler)
Kapıyı bitirdim.Gece 1 de hanımla taşıdık montajını yaptık. boyasını'da gece saat 1,5 da bitirdim.Rahat rahat uykuya daldım.
|
Alıntı:
:D |
Hasadınız bol olsun.
Bahçe işi ne kadar yorucu olsa da insanın kafasını dinlendiriyor. Kafa yorgun oldu mu vücut iyi çalışmıyor onun için bahçede çalışmaya devam. :D |
Teşekkür ederim.Durmak yok ,çalışmaya devam.
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar. Bu yıl gojiler çok verimliler.bol bol meyve veriyorlar.Eşe dosta uğrayana ikram edip tattırıyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Bu domates san marzino sanırım.Tohum takas şenliğinden gelmişti.Santini kızarmaya başladı.Bahçemizin yeni sakinleri bunlar.
|
1 Eklenti(ler)
hatmi çiçeği.Sessiz sakin çiçeklenmeye devam ediyor.
|
Maaşallah çok güzel gelişen bir bahçe
|
Çok teşekkür ederim.Sıra kendi yaşam alanlarımıza geldi.Onların düzenlenmesi ve yapımı var.
|
Merhaba bu sene kavunlar ne alemde hiç bahsetmiyorsunuz.
|
Merhaba.Kavunların çapasını yaptık.Ramazan dolayısıyla gidip göremedik.Fotoğraf'da yok tabii'ki.
|
Alıntı:
|
Selam.Ankara kavunu tarlada tohumdan hasat'a kadar sulanmaz.Tadı'da ondan'dır. sulanan kavunun tadı bizimkini tutmaz.İki kere çapa yaparız.Çapa, sulama yerine geçer derler bizde.
|
Sayın Minarislim,
Bugün bahçenizi ilk sayfadan itibaren tek tek okudum. Bizde sizin ilk sayfalarda anlattığınız kısımdayız... İnşallah bu aşamalara geliriz bizde.... Eşimde bende çalıştığımız için hafta sonu 1 gün gidebiliyoruz. Ama sizin başardıklarınızı görünce 1 günde olsa neler oluyormuş diye ümitlendim. Bize ev yapmadık, 21 m2 konteyner koyduk. Mutfağı ve tuvaleti olduğu için şu aşamada bize yetiyor. Ev belki düşünürüz ama şimdilik 1 gün için ev masrafına girmeyelim dedik. Bir kısmına ağaç bir kısmında sebze diktik. Ağaçlarımızın daha ilk yılı olduğundan şimdilik tutup tutmadıklarıyla ilgileniyoruz. Sizlerden öğreneceğim çok şey var diye görüyorum. Mahsülünüz bol, bereketli olsun... |
Çok güzel yapmışsınız. Allah kolaylıklar versin.Bahçenin durumu her yıl değişiyor,güzelleşiyor.İstediğiniz bir şey olursa seve seve gönderirim.Yardımım olursa ne mutlu bana. Allah kolaylık versin.Ürününüz bol,ocağınız esen olsun.Selamlar,saygılar.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=fındıkçı74;1182426]sayın Minarislim o kavunların tohumlarından nasıl temin edebilirim nerede bulurum saygılar selamlar.[/QUO,
Ben size göndereyim. |
[QUOTE=Minarislim;1182529]
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
San Marzino'lar büyüyorlar.Verimleri'de gayet iyi.
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler devam.........
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025