![]() |
Bahçenizdeki güller çok güzeller rengarenk her çeşit gül var.Ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
|
Sevgili Bahar güller harika rengarenk cıvıl cıvıl maşallah ellerinize saglık...
|
5 Eklenti(ler)
güllerim çiçeklerim devamı.
Eklenti 224702 Eklenti 224703 Eklenti 224704 Eklenti 224705 Eklenti 224706 |
Alıntı:
Onları büyütüp oldurmaya çalışıyorum çok emek isteyen bitkiler. Adeta çocuk gibiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
neden derseniz bitkilerle uğraşmak çok zor zaten onlar bizleri karşılıksız bırakmıyor . onlarda verilen emekleri güzel çiçekler açarak bizleri sevindiriyor. |
Alıntı:
Doğayı sevmek insanı güzelleştirir. Çok teşekkürler. Ha bu arada bende KARADENİZLİYİM:) saygılar. |
5 Eklenti(ler)
|
Öncelikle bahçeme hoş geldiniz. Gülleriniz çok güzel maşallah. Terasımda bnmde güllerim var 14 koca saksı. sevgiyle kalın
|
Geçen yıldan anımsıyorum. Bahar Hanım dendiğinde, aklıma rengarenk güller geliyor.
İşte yine Gelin tacı ve Haseki küpeleri ve birkaç çiçekli bitki içinde ağırlıklı olarak güller. Herbiri aypayrı güzel. Hepside belliki çok iyi bakılmış. Elinize sağlık. Güle güle keyfini sürün.:) |
Alıntı:
Bu sene bir kaç tane çiçek büyütmek istedim çiçekler hakkında fazla bilgim yok ama gülleri sorarsanız kendimi bir numara ilan edebilirim. Onları ayrıcalıklı seviyorum onların hastasıyım. Bazen düşünürüm koskocaman bir tarlaya gül bahçesi yapsam diye. |
5 Eklenti(ler)
yeni açan güllerimin devamı..
Eklenti 225735 Eklenti 225736 Eklenti 225737 Eklenti 225738 Eklenti 225739 |
Tebrik
Herşey cok güzel güle güle oturun
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
Sayın Bahar Merhabalar.
Fotoğraf çekimleriniz fevkalade va kareleme konusundada iyisiniz.Bu güzel fotoğraf karelerini görmeye devam edeceğiz inşallah. Bu arada ''Bende KARADENİZLİYİM '' demişsiniz.:)Karadenizli olmak ve karadenizde yaşamak bir ayrıcalıktır.:) Sağlık sıhhat ve mutluluk dolu güzel günler diliyorum güzel kardeşim. Saygılar selamlar. |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Bahar güller harika ellerinize saglık...
|
Teşekkürler periş bu sene coştular.
|
Bahçeniz, gülistan olmuş. Hepsinin renkleri formları çok güzel görünüyorlar...Eflatun ile pembe muhtemelen kokuludur, ve kokuları çok güzeldir. Bayıldım, ellerinize sağlık, Selamlar.....
|
Sevgili berrin haklısın onlar kokulu güller pembe güllerim ısparta gülü kokusuna doyum olmuyor.
Artıt bahçede gül dikecek yerim kalmadı çeşit buldukça aralarından eleme yapma gereği duyuyorum. Sevgiler.. |
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu gülü japon gülü demişlerdi bilen alan varmı..
Eklenti 230257 Eklenti 230258 Sarmaşık güllerim.. gelin gibiler Eklenti 230259 |
Güllerin hepsi çok güzel olmuş
Tebrikler. |
Sevgili bahar,çok güzel japon gülünüz güllerde ellerine salık.
|
Sevgili Bahar sarmaşık güller harika görünüyor ellerinize sağlık...
|
Alıntı:
onlar kokularıyla rengarenk açarak bizlerin doğayla içiçe olmamızı sağlıyorlar. saygılar. |
Alıntı:
sevgiler. |
Alıntı:
dökülüyor. |
4 Eklenti(ler)
Çam ağacım sanki sararıyor gibi bu sene dikmiştim tutmadımı acaba
Eklenti 230380 sevdiğim renkli güllerim Eklenti 230381 Eklenti 230382 Eklenti 230383 |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025