![]() |
Alıntı:
güllerle uğraşmak o kadar zorki sevmeyen az seven bakamaz onlara aşık olmak lazım sorunları çok fazla çıkıyor. İlgilenmezseniz senede iki üç kez hasta oluyorlar.Çocuk gibiler bir okadar güzeller. Sizinde olur inşallah.. |
Bahar Hanım;
Müthiş güzel güller yetiştirmişsiniz. Hoş sadece güzel olan güller değil, bahçeniz de, son derece güzel. ;) Belliki, gerçektende güllerle dost olmuşsunuz.:) Tabii ki, kokularınada aşina olmuşsunuzdur. Elinize ve dilinize sağlık.;) |
Ooooo ne güzel gül aşıkları çoğalıyor. Demek siz de güllerle yatıp, güllerle kalkanlardansınız. Ama çok da güzel başarmişsınız ellerinize sağlık.
Kaç kök gülünüz var? Güzel fotoğrafları bekliyoruz. |
Sayın Bahar,
Sayfanız hayırlı olsun. Gülleriniz çok güzel, allah sağlık içersinde keyfini sürmeyi nasip etsin. Gül severleri bu sayfalarda görmek çok güzel. Bende gül aşığı olarak fotoraflarınızı zevkle takip ettim. |
Maşallah bahar hanım emeklerinize sağlık çok güzel güllerinizvar.
|
Alıntı:
Sabah gözümü açar açmaz onların yanındayım öylen akşam hep beraberiz. Bir yere gitsem iki günden fazla kalamıyorum. sanki evde çocuklarımı bırakmış gibi apar topar dönüyorum. Onlar beni ben onları seviyorum. |
Alıntı:
Daha çekmediğim güllerim var onlarıda çekip sizlerle paylaşırım. Sevgiler |
Alıntı:
güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Demek gül aşıkları bir yerlerde buluşuyor. Onları sevmek onlara dokunmak bir başka duygu.İnanırmısınız onlarla konuşuyorum bazen, onlarda karşılık olarak bahçeme kokularını yayıyorlar. sevgiler. |
Alıntı:
Size yetişebilirmiyim imkansızı başarmak gibi bir şey olur.Şu anda bahçemde açmamışlarla birlikte yetmiş iki adet gülüm var. Çoğunu kuş burnuna yani, yabani güllere kendim aşıladım.İstediğim rengi aşılama imkanım oluyor. Sağlıcakla kalın. |
Bahar hanım güllerinizde, bahçenizde çok güzeller. Şiir mısralarınız çok hoşuma gitti.Eski Türkçede ki derinliği hep sevmişimdir.Aşı yapmanız da ne güzel çok isterdim öğrenmek.
|
Baharın Bahçesi 2. resimler
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki meyve ağaçlarım..
Eklenti 152136 Eklenti 152137 Eklenti 152138 Eklenti 152139 Eklenti 152140 |
5 Eklenti(ler)
Bahçem sular altında..
Eklenti 152145 Eklenti 152146 Yağmurun bereketi bahçem bu kadar güzel sulanmamıştı. Eklenti 152148 Eklenti 152149 Eklenti 152150 |
5 Eklenti(ler)
Asmamın ürünleri yaprak salamuralarım
Eklenti 152154 Eklenti 152155 Eklenti 152156 Eklenti 152157 Eklenti 152158 |
5 Eklenti(ler)
Bu güllerim bahçemin gözdeleri
yağmurlardan nasibini onlarda aldı. Eklenti 152159 Eklenti 152160 Eklenti 152161 Eklenti 152162 Eklenti 152163 |
5 Eklenti(ler)
Sarmaşık güllerim ikinci kata çıktı. Arasına yavru ağzı gül aşılamıştım oda bu sene coştu güzelliğini sergiliyor.
Eklenti 152168 Eklenti 152169 Eklenti 152170 Eklenti 152171 Eklenti 152172 |
5 Eklenti(ler)
Gül sevmek onlara bakmak başka duygu.
Eklenti 152174 Eklenti 152175 Eklenti 152176 Eklenti 152177 Eklenti 152178 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Canımın cananı güllerim..
Eklenti 152184 Eklenti 152185 Eklenti 152186 Eklenti 152187 Eklenti 152188 |
5 Eklenti(ler)
Gül aşıkları bana katılmazmısınız.:confused:
Şimdilik bu kadar sevgiler:) Eklenti 152189 Eklenti 152190 Eklenti 152191 Eklenti 152192 Eklenti 152193 |
Çok güzel gülleriniz var. Bordo ve sarı olana bayıldım.
|
Sevgili Bahar bahçenizde ki gülleriniz çok güzel, güle aşk budur. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
hele o kokuları insana hayat veriyor. |
Alıntı:
çok naziksin inşallah sizinde güzel gülleriniz olur. Bir gül dedi bülbül güle, Gül gülmedi gitti Gül bülbüle, bülbül güle, Yar olmadı gitti |
Sevgili Bahar güllerinizi hayranlıkla izledim. Bende bir gül tutkunuyum. Özelliklede kokulu güllere vurgunum. Herşey gayet sağlıklı ve de güzel . Bu güzel bahçenizde meyvelerinizi afiyetle yiyin, güllerinizide kokularını içinize çeke çeke keyifli uzun bir ömür diliyorum . Sevgiler ...
|
Alıntı:
Gülleri çok sevdiğiniz belli güllere vurgun onların tutkunu olmak güzel bir duygu. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sevgiler:) |
Sevgili Bahar, ben de sizin gibi gülleri çok seviyorum. Hele tam açmamış halleri daha çok hoşuma gidiyor. Gülleriniz hepsi çok güzeller. Meyve ağaçlarınız da epey büyüğe benziyor. Bu güzel bahçenizde sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, huzurla yaşayın inşallah.
|
[QUOTE=Bahar;657165]Gül sevmek onlara bakmak başka duygu.
Eklenti 152177 (Bu gülü kendime yakın buldum.:) Onda beni çeken bir şey var. Ama bilemedim.:)) Sn. Bahar bahçeniz güzelmiş. Gülleriniz ve ağaçlarınız da... Elma ve armut mu? aşılamıştınız...Resimlerde yok. |
Bahar Hanım;
Bahçeniz için ikinci bir başlık açmıssınız.:confused: Bir yanlışlık mı oldu? Yoksa bilmediğimiz bir nedeni mi var?;) |
Sevgili Bahar, bahçe başlığınız hayırlı olsun, Güllerinizin hepsi çok güzel, Salamuralarınızı ağız tadıyla yemek nasip olsun. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Bahçeme bir eleştiri yaparmısınız sizdende beklerim doğrusu. Önerileriniz olabilir;) saygılar. |
5 Eklenti(ler)
Bu sene içinde yapmış olduğum aşılarım
Armut aşısı tutunca çok sevindim,ee nede olsa başarılı olmuştum:) Eklenti 153039 Buda yapmış olduğum elma aşısı inşallah meyvelerinide görüntülemek nasip olur:) Eklenti 153040 Bu aşım biraz nane molla gibi duruyor;) fidanı çok inceydi ondan olsa gerek diye düşünüyorum. Eklenti 153041 Görüntüde erik aşım..Duvar dibinde olduğundan seneye yerini deyiştirmeyi düşünüyorum. Eklenti 153042 Bu vişne aşım, vişnesi yabani çok küçüktü aşılama gereyi duydum güzelde gelişti. Rüzgardan çok sallanıyor ama yapacak birşey yok. Eklenti 153043 |
Güllerinizin hepsi çok güzel. Beni en çok cezbeden sarmaşık gülünüz oldu. Emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Bahar hanım sayfanız hayırlı olsun,salamuralarınızı afiyetle yiyin,gülleriniz çok güzel sardunya da edinin derim...
|
Sevgili nazlı hilal hani düşünmedim deyil sardunyalarıda çok seviyorum hatta bütün
çiçekleri çok seviyorum, onları kışın aşırı soğuklarından koruyamam. Ayrıca güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevgiler. |
Başlığınız hayırlı olsun sevgili Bahar, bu kadar çok çeşitli gülü olan bir bahçeelbette güzel bir bahçedir.
Salamura yapraklarınız çok iştah açıcı görünüyor, afiyetle yiyin, bahçenin başka fotoğraflarını da görebilecekmiyiz? |
Alıntı:
Amacım asla sizi kırmak değil. ''Üyelerin Bahçeleri'' konusunda iki başlığınız var! Ya da iki ayrı bahçe.:confused: Onu anlayamadım. Zaten ikinci başlıkta (2) rakamı da yok mu? Ve ben o ilk başlığa mesajımı yazmıştım. Bu sizin ilk açtığınız ve hala silinmemiş olan başlığınız!;) http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21231 Bu da benim, o bahçenize! yazdığım mesajım.;) 2010, 20:31 #13 Orhan Özbilgiç Ağaç Dostu Giriş Tarihi: 12-04-2008 Şehir: İstanbul Mesajlar: 1,004 Galeri: 65 Bahar Hanım; Müthiş güzel güller yetiştirmişsiniz. Hoş sadece güzel olan güller değil, bahçeniz de, son derece güzel. Belliki, gerçektende güllerle dost olmuşsunuz. Tabii ki, kokularınada aşina olmuşsunuzdur. Elinize ve dilinize sağlık. |
[QUOTE=Halil Önen;657381]
Alıntı:
Sizin kadar olmasada birşeyler yapmaya çalışıyorum.:) Bu arada yapmış olduğum aşılarımı resimledim yorumlarınızı bekliyorum.:) Saygılar. |
Alıntı:
Saysam çiçek sayısı çok azdır.Önümüzdeki günlerde onlarıda resimler sizlerle paylaşırım. Elimde olsa tarla alıp güller dikesim geliyor Evin dört tarafı gül artık bahçenin ortalarına da göz diktim eşimle bazen tartışıyoruz:p o sebze dikelim diyor, ben gül sonuç,;) zafer benim;) Salamura yapmayı seviyorum çok zahmetli ama deyiyor doğrusu. Konyalıların meşhur yemeyi yaprak sarması:)düğünlerin vaz geçilmezi.:) |
Sn Orhan özbilgiç
Size bir özür borçluyum. O iki başlık meselesi benim hatam resim yüklemelerde veya bazı hatalarımı sonradan farkedip düzeltemememden kaynaklanıyor. Size hiç mi hiç kırılmadım kırılacak bir şeyde yok zaten. Rahat olun saygılar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025