![]() |
İlksahifeden bu yana bahçeniz epeyce renklenmiş.daha da olacaktır.37 mesajda ki 3. resimde galiba dut ağacını kesmişsiniz gibi gördüm....Ama diplerden yine sürgün verecektir. Aynısı şu an bende mevcut,sürgünlerini kestiğimiz halde her sene çıkıyor.Kökünden sökülmediği sürece o şekil yaşamaya devam ediyor...Sarmaşıklarınız ve çiçekleriniz güzel olmuş.Kıyılara bordür halinde aynı cins çiçekler dikebilirsiniz görüntü harika olur. Güzel mevsimler dileği ile ..Selamlar efendim.....bbb....
|
Pardon....Kuruyan lilyumların soğanlarına birşey olmaz...Ortancalara gelince dipten üç göz kalacak kadar kesiniz ve bol sulayınız,eskisinden daha kuvvetli olacaklardır....bbb.
|
Sevgili fooflower.
bahçenizi güzel çiçeklerinizi birer birer inceleyerek gezdim bu bahçenizi ikinci ziyaretim, gelişmeler çok güzel. Lisianthus çiçeği çok güzel bulabilirsem almayı düşünüyorum. Güller nasılda yakışır o bahçeye güzel bahçenizde sağlık mutluluk dilerim. sevgiler. |
Alıntı:
Aynen dediğiniz gibi yeni sürgünler veriyor ama öğrendim ki kullanılan bir ilaç sayesinde sürgünler artık çıkmıyormuş. Tabii bide ilacın adını öğrenmek var.Bu ilacıda; ilk önce matkapla ağacın çeşitli yerlerinden delikler açıp buradan damla damla veriyormuşuz. Ben daha yapamadım eğer siz öğrenirseniz bana da söyler misiniz? Sarmaşıklarım bugün üç tane çiçeğini gösterdi.Kıyılara da bordür halinde ezan çiçeği istiyorum ama bu sene geç kaldım.Lilium soğanlarını kurtarma çalışmalarına başladım.Sayın lilium sayesinde captan 50 wp ile.Ortancalarımı geçen sene kaybettim. Bahçem çok güneş görüyor yaşatamadım ne yaptıysam.Şimdi sizin bahçeye gidiyorum. Görüşmek dileğiyle saygılar............ |
Alıntı:
|
Sabah sefalarınız güzel büyümüşler, benimkiler daha kısacık. Ben de kuru bir ağacı kestirmedim, ona sardıracağım, büyürlerse. Başlangıçtan bu yana bitkilerinizdeki gelişmeler, gözle görülür derecede fark ediliyor. Sağlıkla sefasını sürmeniz dileklerimle...
|
5 Eklenti(ler)
Selamlar.... Hem arşiv niteliğinde hem de sizlerin aydın fikirleri doğrultusunda bahçedeki ağaçlarım...
Nar ağacımın dalları kırılacak nerdeyse. Dün akşam dalları destekledim Eklenti 231759 2 senelik zeytinim. Eşimin yanlış budama sonrası hali Eklenti 231760 4 zeytin ağacımdan 2.si Eklenti 231761 Kirazım. Bu sene bir tanecik verdi Eklenti 231762 Soldaki diğer krazımın dalı ve leylak Eklenti 231763 |
5 Eklenti(ler)
Biraz genel görünümler.
Burasını kışın sera olarak yapmayı düşünüyorum Eklenti 231764 Eklenti 231765 Eklenti 231766 Eklenti 231767 Eklenti 231768 |
3 Eklenti(ler)
Devamı. Bu yolun her iki tarafına ezan çiçeğini istiyorum.
Eklenti 231769 Eklenti 231770 Buraya da kaya bahçesi düşünüyorum. Eğimli olduğu için Eklenti 231771 |
5 Eklenti(ler)
Birazda çiçekler
lupinlerim tohumdan. Umduğum gibi olmadılar Eklenti 231773 Eklenti 231774 Eklenti 231775 Bodrum papatyası Eklenti 231776 Kirli hanımlar tohumdan Eklenti 231777 |
3 Eklenti(ler)
|
Bahçede belirli bir yol katetmişsiniz ellerinize sağlık. Bahsettiğiniz ağaç kurtma ilacını buldunuzmu bende öyle birşey arıyrum. Gelişmeleri bahçenizden takip edeceğim. Bilgilendirirseniz sevinirim. Selamlar...
|
fatma hanımcım teşekkür ederim. Hala bulamadım ama bugün bi haber alabilirim.olumlu olursa eğer tabiiki paylaşacağım.SAYGIYLA.....
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Devam
Eklenti 233570 Eklenti 233571 Eklenti 233572 Eklenti 233573 dün yola atmışlar dı bu miniği Eklenti 233574 |
5 Eklenti(ler)
Devam
selluka için acemice yaptığım düzenek Eklenti 233576 lupinlerim tohumda Eklenti 233577 lisilerim 3 renk Eklenti 233578 Eklenti 233579 Eklenti 233580 |
5 Eklenti(ler)
DEVAM
cam güzelinin yeni gine cinsi. SABAH AKŞAM SULAMAK GEREKİYOR. Eklenti 233806 Eklenti 233807 Eklenti 233808 Eklenti 233809 Eklenti 233810 |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Dut sürgünleri ana gövde cıvarından geliyorsa; bu bölgenin toprağını bir iki karış açalım ve üç dört kilo üre gübresi döküp toprağını kapatalım. Hızlı çürüme yapacaktır. İlaç kullanmamanı tavsiye ederim. Lakin; bu ilaç su ile diğer bölgelere ulaşıp oralardaki bitkilere zarar verebilir. Kolay gelsin. Sağlıklı günler dilerim. |
Teşekkür ederim Ligustrum. Aynen dediğiniz gibi çoook seviyorum gece 24'de bile işten eve gelsem hemen behçedeyim ve sulamaya başlıyor konuşuyor hemde ağlıyorum nedense...
Bilgi için teşekkür ederim.dediğinizi yapmak daha mantıklı. peki üre gübresini nereden bulacağımıda söylerseniz sevinirim. Saygıyla efendim.... |
Çitfçilerin gübre temin ettiği gübrecilerden dökme olarak üç dört kilo alırsanız en ekonomik temin şeklidir.
|
5 Eklenti(ler)
pazar sabahı İzmir boşalmış gibi. Tatil yok haftanın 7 günü iş..Bende bahçe bahçe dolaşıyorum..
biraz da bahçemden bu sabahki çekilen görüntüler.. Eklenti 234464 Eklenti 234465 Eklenti 234466 Eklenti 234467 Eklenti 234468 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Dün kardeşimin bahçesindeydik... Birde bu fotodaki yatmayı çok seviyorum kardeşim gibi...
Eklenti 234489 |
Sevgili fooflower,bahçeniz çok canlanmış,sarmaşıklarınız açmışlar çok beğendim...Dahlia lar da maaşallah çok keyifli görünüyorlar..Lupinlerin tohumlarını ilk defa gördüm, baklaya benziyor sanki. Kudret narları da güzel gelişmişler..Cam güzellerini nereye diktiğinizi pek göremedim, yol sırasına mı acaba ....Çimde uyuyan arkadaşında keyfi ne güzel....Görüşmek üzere ,selamlar sevgiler.....
|
sayın fooflower,
kardeşinizin yerinde ben olmak isterdim şimdi. ohhhhhhhh. ne rahat bir uyku çekiyor. saygılar |
Sevgili berrin hanımcığım hoşgeldiniz. Lupinlerin tohumları aynen baklaya benziyor dalında kurumalarını bekliyorum şu an. Cam güzeli cinsi olan yeni gine olan çiçekler 4 tanesi yol kenarında dikililer.Mesaj 58 de. Yine beklerim efendim. Saygıyla..
Sayın mavikartal hoşgeldiniz.Haftada bir sırf çimlerde uzanmak üzere ben gidiyorum. İzmir dışında yaşadığı için zor oluyor ama değiyor doğrusu.Saygıyla efendim. |
Kemalpaşa Damlacık köyünden selamlar.Bahçenizde kısa zamanda çok yol almışsınız,çok emek vermişsiniz ben 5 yıla yakındır uğraşıyorum sizin kadar yol alamadım.Güzel bahçenizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Saygıyla
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025