![]() |
1 Eklenti(ler)
Mor petunyalar.Bahçeye çok yakışan bir renk
|
murraya panniculata
1 Eklenti(ler)
Murraya panniculata(turunçgil yasemini)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçem biraz daha renklendi ve yeşillendi
|
Bahçeniz NEFİS
Keyif dolu günler dilerim |
sağlıklı günlerde güzel vakit geçirmeniz dileğimle..ellerinize sağlık :)
|
Sayın Sedo ,bulunduğunuz yer .eviniz bahçenizin manzarasına bayıldım...Çok sevdiğim bir bir yazlık yerdesiniz.Ne mutlu size.... Çiçekleriniz hepsi çok güzeller,ama lila begonvilinize hasta oldum.Ben begonvili çok sevdiğim halde iklim nedeni ile yetiştiremedim.Sizden begonvil resimlerini inşaallah bol bol görürüm..Ellerinize sağlık.Selamlar......
|
Alıntı:
|
temmuzda bahçem den fotoğraflar
5 Eklenti(ler)
temmuzda bahçem den fotoğraflar
|
4 Eklenti(ler)
Devam temmuzda bahçem den fotoğraflar
|
2 Eklenti(ler)
temmuzda bahçem den fotoğraflar amaryllis belladona ve selluka
|
Sevgili Sedo,eviniz,bitkileriniz herşey çok güzel.Hele o manzara.Memleketime selamlar:)
|
manzaraya ve çiçeklere bayıldım..
|
bahçemden
5 Eklenti(ler)
makro fotoğraf çekimlerim
|
5 Eklenti(ler)
makrolara devam ediyorum
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemden sevdiğim görüntüler
|
5 Eklenti(ler)
Çektiğim birkaç fotoğraf daha.
|
Eviniz , bahçeniz, çiçekleriniz, fotoğraf çekimleriniz, manzaranız, gökkuşağınız......
Hepsi muhteşem sevgili sedo. Allah sevdiklerinizle, sağlıkla oturmak nasip etsin..... Yeni, güzel fotoğraflar bekliyorum... |
herşey çok güzel... bayıldım... elinize sağlık...
|
Sayın sedo bahçenizdeki gözle görülür değişim harika. Sağlıkla bahçenizin tadını çıkarırsınız umarım.
Eski mesajlarınızda kümes teli ve köpükle yaptığınız saksılarınızı çok beğendim. Uygulamayı düşündüğüm bir yer var. Yapımıyla alakalı biraz ayrıntı verebilirseniz sevinirim. |
kümes telinden çiçeklik yapım
1 Eklenti(ler)
kümes telinden çiçeklik yapımı
Öncelikle beğeniniz için teşekkürler.Bir yerlerde kümes teli gazete kağıdı ve çimento kullanarak heykel yapımı görmüştüm.Bundan esinlenerek yaptım. Önce kuvvetli destek olması için birkaç tane demir parçası ile temel kurdum sonra bunu kümes teli ile istediğim şekli verdim önce gazete kağıdı ile araları doldurdum sora köpükle daha kolay olacağını düşündüm kesip şekil vermesi daha kolay oldu. Sonrada hazırladığım çimento ile sıvadım.Yaşken küçük taşlar yapıştırdım.Kolay gelsin |
Ellerinize sağlık.. Bahçeniz de konumuda çok güzel..
|
sevgili sedo, eviniz bahçeniz çiçekleriniz hepsi çok güzel.özellikle lila begonviliniz muhteşem. saksılarınız da çok güzel ellerinize yüreğinize sağlık.bu güzel bahçenin, güzel çiçeklerinin fotoğraflarının devamını bekleriz. sevgilerimle.....
|
http://www.agaclar.net/forum/1312012-post141.htm
Bilgilerin daha rahat bulunması için, mesajınızı taşıdım. |
duranta erekta
2 Eklenti(ler)
Mavi renkli çiçekleri seviyorum
|
Mor salkım
1 Eklenti(ler)
Bu güzelliği görmek bu sene de nasip oldu .Keşke tüm bahçenin etrafını mor salkım yapsaydım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025