![]() |
Haklısınız fikreteren biraz zor oluyor ama bitkileri ve hayvanları çok seviyoruz:p:p:p
|
Bahçemde çok fazla saçkesen var,nasıl kurtulabilirim bitkilere zarar verirlermi,goglede araştırırken bir diğer ismininde kulağa kaçan olduğunu duydum,uyurken insanların kulağına giriyormuş mazallah:Dgeçen yıl okadar ilaçlama yaptık ama yinede bizi çok seviyorlar platonik...
|
harika bir bahce ve sevimli ufaklık hepsi bir birinden güzel allah size öyle bir bahce nasip etmiş saglıcakla güzelleştiriniz menekşelerinizde harika saygılar
|
Sağolun Ayhan bey...
|
gelişmeleri takip ediyorum nazlıhilal,
sayende sarı lacivert hercai gördüm , hiç görmemiştim... |
Sevgili Hüzün,henüz yeni resim eklemedim çünkü çiçekçiye daha gitmedim,pazartesi salı gibi inşallah,yeni resimler ekleyeceğim.Sarı mor aslında resimde lacivert çıkmış;).
|
Sevgili Nazlı Hilal, Bir şeyler yetiştirmek için, siz de benim gibi büyük gayret içindesiniz. Sayfanız hayırlı olsun, bitkilerinizi sağlıkla büyütün.Kızlarınız çok tatlı maşallah, Allah uzun ömürlü etsin.
|
Teşekkür ediyorum sevgili SDurul sizlerden öğreneceğim çok sey var,çiçek fideleri alıp diktikten sonra resim ekleyeceğim,birazda tohumlar var elimde sizden gelenleride henüz dikmedim.Özellikle kum zambağı beni çok mutlu etti,inşallah çimlendirince onlarıda eklerim.Atlasta iyi gözüküyor bir kez daha teşekkürler...;):p
|
5 Eklenti(ler)
Nihayet çiçekciye gidebildim.
Eklenti 141483 Eklenti 141484 Eklenti 141485 Eklenti 141486 Eklenti 141487 |
5 Eklenti(ler)
Çizgili petunyalar,coştular.Sabah sefaları için kamelya girişine askı aldım,en sonki resimde lisianthuslar dikili.
Eklenti 141493 Eklenti 141494 Eklenti 141495 Eklenti 141496 Eklenti 141497 |
5 Eklenti(ler)
Bodrum papatyalarını yeni aldım,küçük selelerde sebze tohumları dikili,henüz çıkmadılar.
Eklenti 141502 Eklenti 141503 Eklenti 141504 Eklenti 141505 Eklenti 141506 |
En son aldığım çiçek fidelerini henüz dikmedim,karanfiller çok güzel.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Hasekiler açtı,onbiray çiçeğini çok seviyorum,asma gülde açmaya başladı.
Eklenti 141535 Eklenti 141536 Eklenti 141537 Eklenti 141538 Eklenti 141539 |
4 Eklenti(ler)
Sarımsak ve soğanlar büyümeye devam ediyor,taşın kenarında sardunya kendiliğinden çıktı geçen yıldan tohumu dökülmüş olmalı,çok şaşırdım doğrusu.Kamelya girişini yeniden resimledim.
Eklenti 141548 Eklenti 141549 Eklenti 141550 Eklenti 141551 |
En sonda yine kızım,toprakla oynamayı çok seviyor.
|
Bu pazar yine çiçekçideydim,çok güzel çiçekler aldım akşam resimlerini ekleyeceğim.
|
Bu gün hala ekmediğim tohumlar vardı,onları diktim.Bahçemin son halini yarın ekleyeceğim inşaallah sebzelerimde büyüyorlar,ay çekirdeği bile diktim.Sabırsızlıkla tohumlarımın çimlenmesini bekliyorum,sardunyalarım çok güzel açıyorlar,en son koçtaştan siyahımsı mor aldım ki çok hoş.Malesef konyada havalar çok soğuk ve kapalı acaip rüzgar var bu durum çiçekleride etkiledi.:(
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bu top sakız ve sardunyayı,yer minelerini yeni aldım.
Eklenti 148900 Eklenti 148901 Eklenti 148902 Eklenti 148903 Eklenti 148904 |
Pembe ve kırmızı paskalya yılbaşılar açmaya hazırlanıyor.
|
5 Eklenti(ler)
|
Sıklamen tohum bağladı,sebze tohumlarım çimlendi,sardunyalardan aranjman yaptım.Fil kulağı kayınvalidemin hediyesi.
|
5 Eklenti(ler)
|
Sabah sefaları çimlendi,kedi tırnakları büyüyor en sonda buz çiçeği.
|
5 Eklenti(ler)
|
Ay çekirdekleri çimlendi,kirazlar olgunlaştı,kızılay çiçeğini yeni aldım.
|
5 Eklenti(ler)
|
Onbirayları yeni aldım,askılı saksıdakiler kırmızı açacaklar ismini bilmediğim harika bir çiçek.
|
Sayın Nazlı hanım çicek çeşidiniz bayağı bol ve güzeller.Mimulüsler harika.Tohumları toprağa dökülsün seneye saksıdan yeniden fışkırıyorlar.Tabi baharda yağmurla beraber.58 no daki ilk çiceğin adını biliyormusunuz.geçen sene bende aldım.kışa dayanmadı.ev içine almak lazım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025