![]() |
Sevgili uemmue, bahçenizdeki çimlerin, çiçeklerin, ağaçların, güzelliği beni mest etti herşey çok güzel.
|
Sevgili Sati ugurtan,
begenmenize sevindim, güzel birseyler yapmaya calisiyorum |
1 Eklenti(ler)
cok güzel
|
1 Eklenti(ler)
karanfil
|
2 Eklenti(ler)
costuk
|
2 Eklenti(ler)
cekirgelere ragmen actik,
yediler güzelim yapraklarimizi |
1 Eklenti(ler)
Sebze kösem
|
1 Eklenti(ler)
cicek actik
|
1 Eklenti(ler)
sevgili çiçek dostlarım,
bu california gelinciği, tohum dan yetiştirdim ;) |
3 Eklenti(ler)
Gazanya
|
2 Eklenti(ler)
Küpe
|
4 Eklenti(ler)
Ortancalarım
|
3 Eklenti(ler)
Oğlumun ayçiçekleri açtı
|
1 Eklenti(ler)
Petunya
|
1 Eklenti(ler)
Ceylan
|
1 Eklenti(ler)
Sardunya
geçen kış soğuktan öldü diyordum ki, kurtardım;) |
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar,
hepinize çok teşekür ediyorum,sayenizde tohumdan yetiştirmeyi ögrendim ve ilk sebze denememi yaptım. Başarılı da oldum,çok keyifli bir deneme oldu benim için. Sevgiler |
Sevgili uemmue, nihayet buralardasınız baya bir zaman ara verdiniz ama beklediğimize değmiş.
Ortancalar çok harika. Yer problemi nedeniyle hep heveslenip bir türlü bakamadığım tek çiçek. Ay çiçeğiniz çok şirin görünüyor. Çok keyifli görüntüler, paylaşımınız için teşekkürler. |
Cok güzel her sey derli toplu, düzenli. Domasteslerinizi daha derin bir kaba alacaksiniz degil mi? Gecen yil ben de ilk kez yetistirdim ne kadar uzadiklarini görünce cok sasirmistim. Sevgiler.
|
Sevgili Hakkı Şen,
haklısınız bu aralar kendimizi öyle bir kaptırdık ki sormayın,Eylül de Bahçede büyük bir değişiklik yapacağız ve çiçek bölümlerini çoğaltacağız.Neler ekeceğimizi araştırıyoruz . Ortanca farklı bir güzellik veriyor bahçeye ben de yeni bölümler için çeliklemelere başladım.Beğenmenize çok sevindim. Bahçemde gezdiğiniz için ben teşekür ederim, tekrar beklerim Sevgiler |
Sevgili Çiçeksever 70,
ben de şaşırdım çok uzadılar diye,malesef bu yıl ılk deneme olduğu için saksılarında kalacaklar Eylül de saksıların olduğu köşeyi elden geçirip onlara toprakta yer yapacağız. Böyle yanlışlarla öğreniyoruz işte,tecrübe edindikçe daha güzel işler çıkıyor ortaya. Sevgiler |
Gözlerim şenlendi çok güzeller.
Teşekkürler |
Sevgili uemmue hepsi çok güzeller özellikle ortancalara bayıldım .renkleri ve sağlıkları çok güzel
|
Sevgili uemmue, ellerine saglık zevkle gezdim.
|
Sevgili Sevim4,
teşekür ederim,sizlerden öğreneceğim çok şey var:) |
1 Eklenti(ler)
Kadifelerim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025