![]() |
petunya
1 Eklenti(ler)
tekrar çiçeklere dönüyorum......
|
2 Eklenti(ler)
gül her zaman güzel
|
1 Eklenti(ler)
oglumun aycekirdekleri
|
Alıntı:
|
Sayin ozbey,
verdiginiz bilgi icin tesekür ederim, begenmenizede cok sevindim |
Sn uemmue, bahçenize ve çiçeklerinize hayran kaldım emeklerine salık.
|
tesekürler Sn.Sevim4
emek verip paylasinca sizler tarafindanda begenilince cok mutlu oldum |
1 Eklenti(ler)
bu arada ikide yaramazimiz var
bahcede dolasmaktan büyük keyif aliyorlar:) |
Sayın uemmue bitkilerinizi çok dekoratif sergilemişsiniz. Ayrıca fotoğraf çekimleri de çok güzel ben pek anlamam ama çok hoş gerçekten hele birkaç tanesi tablo gibi. Her şey çok güzel gönlünüzce keyfini çıkarmanızı dilerim.
|
Sayin Hakki Sen,
tesekür ederim inanin bende acemiyim bu konuda. Yeni yeni ögreniyorum insallah önümüzdeki günlerde daha hos fotograflar cekecegim acmamis cicekler var onlari bekliyorum dört gözle |
Bahçenizden bakımlılık fışkırıyor. :)
Çok ilgilendiğiniz belli. Çimler yemyeşil, güller pasparlak, kış bahçesinin saksıları uyum içinde... Güle güle keyfini sürün. :) |
1 Eklenti(ler)
gardenam
|
Ellerinize sağlık, herşey çok güzel ve ahenk içinde, yazın çiçekleriniz gelişince renkleriyle bahçeniz muhteşem olacak. Sevgiyle kalın.
|
Yeni başlığınız hayırlı olsun yaşadığınız ev de havuzlu bahçe de çok güzel, o çimlerde yalınayak dolaşmak isterdim, sizin çok sevdiğiniz köşede kahvemi yudumlamak, cam güzellerine minelere doya doya bakmak isterdim,
devamını bekliyoruz.. |
1 Eklenti(ler)
Petunya
|
1 Eklenti(ler)
Acelya
|
1 Eklenti(ler)
papatya
|
1 Eklenti(ler)
kadife
|
1 Eklenti(ler)
Karanfil
|
1 Eklenti(ler)
Kadife
|
1 Eklenti(ler)
Ates
|
1 Eklenti(ler)
Begonya
|
Çiçekleriniz çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. Ateş çiçeğinden ben de aldım, fakat yaprakları sizin çiçeğinizin yaprakları gibi iri değil. Herhangi bir besin veriyor musunuz?
|
Alıntı:
|
Sevgili SDurul,
Herhangi bir besin vermiyorum. Topraklarina biraz Hayvan gübresi karistirmistim. |
Sevgili Sati Ugurtan,
Haklisiniz. Bu iki yaramaz gercekten Bahcenin gülleri. |
Sayın uemmue;
Benim ve sanıyorum birçok arkadaşımız için yeni bir bahçe ile tanışmak çok keyifli. Muhakkak, görüpte benzerini oluşturmak isteyeceğimiz yepyeni güzellikler bulunuyor çünkü. Sizin bahçeniz, şu haliyle bende, son derece sade ve bakımı kolay bir bahçe izlenimi uyandırıyor. Belki, çimlerin arasına, bir-iki, çalı formlu bitki düşünülebilir.:confused: Ama, hiç yeni bir bitki dikmeden bile, yaza tüm mevsimlik çiçeklerinizin açmasıyla birlikte, çok daha renkli ve çok daha gösterişli bir bahçe olacağı muhakkak. Tüm sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve mutlulukla oturun.:) |
Merhabalar,
ağaçlarınız, çiçekleriz, bahçeniz çok güzel çok beğendim yeni resimleride bekliyorum bakmak zevk veriyor. |
Sevgili fmerry,
begenmenize sevindim. Yenilikler oldukca paylasacagim |
3 Eklenti(ler)
Camlarimiz
|
2 Eklenti(ler)
Sepetlerim
|
Sevgili uemmue bu güzel bahçenizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Bahçeniz çok bakımlı, sade çiçekleriniz, ağaçlarınız çok güzel, uzun yıllar sevdiklerinizle keyfini yaşayın:)
Gülünüz, papatyalarınız ve bazı çiçekleriniz bahçede toprakta çok daha güzel gelişmezler mi? Sebzeler de saksıda, biraz daha büyüyünce mi bahçeye alacaksınız? İkinci çam fotoğrafınızdaki ağaçda bir sararma gördüm, yanlış mı hatırlıyorum aceba, yoksa bir hastalık mı var? Sevgiler:) |
Sevgili acemifüsun,
tesekür ederim iyi dilekleriniz icin. Ciceklerin bahcede toprakta olmasi daha iyi olurdu . Camlarin alti zaten cicek bölümü,oradakiler gelisince fotograflarini cekecegim. Saksida olmalari heryerde cicek olmasini istedigimden. Cama gelince,evet bir sararma oldu asiri yagmurdan hastalandi , ama simdi toparlanmaya basladi insallah düzelir Sevgiler |
2 Eklenti(ler)
Visne
|
1 Eklenti(ler)
Kiraz
|
1 Eklenti(ler)
Petunya
|
2 Eklenti(ler)
Ates
|
1 Eklenti(ler)
Küpe,bakalim ne zaman küpelenir:confused:
|
1 Eklenti(ler)
Ayva cicek acti.......
|
Sevgili uemmue, başlığınız hayırlı olsun.Bahçeniz çok zarif ,çok güzel .İçinde sağlıklı günler geçirmenizi dilerim :))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025