agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

Satı Uğurtan 12-08-2011 12:37

Fatoş hanım, yaşadığınız acı olay için çok üzgünüm, inanın çok merak etmiştim, iyi olmanıza çok sevindim.

Fatoş 12-08-2011 15:48

Hacer'ciğim atölye benim ayağımı bağlamaya başlamıştı, çocukların, eşimin yanlarına gidemiyordum, işten eve gelince ev bomboş sadece kedilerim, herşey üstüme geliyordu, bir kaç günlüğüne dahi ayrılamıyordum, böyle daha iyi olacak gibi. Artık yaşlandım, evde pek fazla yanlız kalmak istemiyorum.

Fatoş 12-08-2011 15:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 846204)
Fatoş hanım;
Size bir şey soracaktım, özel mesajla ulaşamadım. Galiba mesaj kutunuz dolu. Bana bir ara ulaşır mısınız?

Mesajları silmeyi hep unutuyorum:) telefonla görüştüğümüze memnun oldum. Sevgili eşinize sevgi ve selamlar.

Fatoş 12-08-2011 15:59

Sevgili Periş teşekkür ederim. Lisiler ve bahçenin fotoğraflarını yükleyemedim. B.kasasını değiştirdim herhalde ondan yükleyemiyorum. Boyna kurcalıyorum, bakalım yapabilecekmiyim:)

Fatoş 12-08-2011 16:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 846486)
Fatoş ablacığım forum Sen siz çok sessiz bak bekleyenlerin ne çok dön artık:)

Yücel kardeşim, bu son seneler hayatımda çok değişikler oldu, bu son aylar daha da hızlandı bazen tuhaf şekilde ne yapacağımı bilmeden vaktim geçiyor, bilgisayar problemlerim oluyor bu yüzden de giremiyorum, bende sizleri çok seviyorum, sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.

Sevgi Durul 12-08-2011 16:14

Sevgili Fatoş, seni ve güzel bahçeni özlemiştik. Yeniden hoş geldin. Aynen, ağaçlar.net insanda sıkıntı stres bırakmıyor. İyi ki buradayız. Candan sevgiler...

Fatoş 12-08-2011 16:25

Sevgili Satı hanımcığım teşekkür ederim, o gün eğitim uçağındaki çocukların tercihlerini yapıp, kendi hayatlarını feda edip denize çakılışlarını gördük. Evlerin üstünden uçaktan atlasalardı kurtulacaklardı.

Fatoş 12-08-2011 16:33

Sevgi'ciğim dediğin gibi iyi ki buradayız, fotoğraflarımı yükleyemiyorum, umarım başarırım. Ben de sizleri özledim. Arada sesini duymak güzeldi, canım arkadaşım.

Hülya 12-08-2011 19:46

sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.[/QUOTE]

Fatoş Hanım ,
Özlettiniz kendinizi.
Galiba hepimiz için yaz ayları daha yoğun geçiyor.
Güzel bahçenizin ve çiçekleriniz resimlerini seyretmek çok keyifli oluyor.Bekliyoruz,

Yukarıda alıntıladığım sözleriniz benim için de geçerli.

Selamlar.Sevgiyle kalın.

acemifüsun 13-08-2011 17:02

Fatoşcuğum lisilerin fotoğraflarını heyacanla bekliyorum:)

cemo 13-08-2011 19:35

Kendi telaşlarımdan, sizlerin bahçelerine de bakamadım uzun zamandır.
Hayatında değişiklikler olmuş. Artık dinlenip, sevdiklerimizle ve bitklilerimizle mutlu mesut yaşayalım hep beraber canım.

Şimdi, kolları sıvarsın o bahcede sen, bayrağıda kaparsın vallahi:)

Yeni yaşamında mutlu olasın.

mandalinci 13-08-2011 23:07

Sn Fatoş,

Hayat gailesi, memleket değiştirme uğraşları derken (ki daha İzmir'e taşınma işi gerçekleşemedi, bayramdan sonraya inşallah) doğru dürüst siteye girip rahat rahat inceleyemiyorum.

Ben sizin atölyenizi ziyaret edemeden kapatmışsınız. Sizi zorluyordu herhalde bir bakıma iyi olmuş, evinizin, ailenizin tadını çıkarırsınız doyasıya, ne güzel.

Bahçenizdeki oturma köşeniz çok hoş olmuş, lisiler, liliumlar, glayöller çok güzel, kedicik çok şeker, keşke bakabilsem, evde bir tane goldenimiz var o da Allahtan çok iyi huylu, anca başa çıkıyorum.

Boş kaldım ne yaparım demeyin, bahçe sizi çok güzel oyalar, mutlu günler, güzel uğraşlar dilerim.

Fatoş 17-08-2011 11:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farezya (Mesaj 846622)
sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.

Fatoş Hanım ,
Özlettiniz kendinizi.
Galiba hepimiz için yaz ayları daha yoğun geçiyor.
Güzel bahçenizin ve çiçekleriniz resimlerini seyretmek çok keyifli oluyor.Bekliyoruz,

Yukarıda alıntıladığım sözleriniz benim için de geçerli.

Selamlar.Sevgiyle kalın.[/QUOTE]

Sevgili Farezya, dediğiniz gibi yaz ayları daha yoğun geçiyor, günler uzun dahi olsa bazen gün yetmiyor:)
Bu yeni bilgisayara yüklenilen yeni programları çözebilsem bahçe ve çiçeklerimin resimlerini yükleyebileceğim. Sevgilerimle..

Fatoş 17-08-2011 11:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 846934)
Fatoşcuğum lisilerin fotoğraflarını heyacanla bekliyorum:)

Füsun'cuğum, geçenlerde Urla'ya gelmişsin keşke bana da uğrasaydın, bekliyorum sizleri.

Fatoş 17-08-2011 12:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 846974)
Kendi telaşlarımdan, sizlerin bahçelerine de bakamadım uzun zamandır.
Hayatında değişiklikler olmuş. Artık dinlenip, sevdiklerimizle ve bitklilerimizle mutlu mesut yaşayalım hep beraber canım.

Şimdi, kolları sıvarsın o bahcede sen, bayrağıda kaparsın vallahi:)

Yeni yaşamında mutlu olasın.

Cemo'cuğum, oğlunu askere yollamışsın, Allah kavuştursun. Hayırlı teskereler dilerim, canım. Sende telaşlı bir yaz geçiriyorsun ama güzel telaşlar.

iyi dileklerin hepimiz için geçerli olur. inşallah.

Nerde bende o enerji bayrağı kapabileyim, bayraklı bahçeleri seyrederek mutlu oluyorum canım, ben yavaş yavaş arkanızdan gelirim :)

Sana kolaylıklar diliyorum. Sevgilerimle .

Fatoş 17-08-2011 13:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 847037)
Sn Fatoş,

Hayat gailesi, memleket değiştirme uğraşları derken (ki daha İzmir'e taşınma işi gerçekleşemedi, bayramdan sonraya inşallah) doğru dürüst siteye girip rahat rahat inceleyemiyorum.

Ben sizin atölyenizi ziyaret edemeden kapatmışsınız. Sizi zorluyordu herhalde bir bakıma iyi olmuş, evinizin, ailenizin tadını çıkarırsınız doyasıya, ne güzel.

Bahçenizdeki oturma köşeniz çok hoş olmuş, lisiler, liliumlar, glayöller çok güzel, kedicik çok şeker, keşke bakabilsem, evde bir tane goldenimiz var o da Allahtan çok iyi huylu, anca başa çıkıyorum.

Boş kaldım ne yaparım demeyin, bahçe sizi çok güzel oyalar, mutlu günler, güzel uğraşlar dilerim.

Sevgili Mandalinci, İzmir' e gelişlerinizi yazlık, galiba mandalin bahçeniz ziyaretleri olarak sanıyordum. Kararınız hakkınızda hayırlı olsun, herhalde Urla civarına taşınacaksınız inanıyorum ki İzmir de çok mutlu olacaksınız . Sizin bahar sonunda yazlığa giderken bana geleceğinizi umut etmiştim Artık İzmir de olacaksınız evime ve bahçeme her zaman beklerim.

Artık yorulmuştum, evim de vakit geçirmeye hasret kalmıştım. Şimdi gelen ve gidenlerle vakit geçiriyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de Allah kolaylık versin. Sevgiyle kalın.

acemifüsun 17-08-2011 13:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 848261)
Füsun'cuğum, geçenlerde Urla'ya gelmişsin keşke bana da uğrasaydın, bekliyorum sizleri.

Canım, mecburi bir geçmiş olsun ziyaretiydi. Havalar biraz serinlesin, ben de çok istiyorum:)

ayazkentli 17-08-2011 14:04

Fatoş ablacığım,

sizin bilgisayarda Picasa programı varmı?
Yoksa, google'dan indirip, kurun. (Bu program, google'nın kendi ücretsiz programı).

Bu program ile bir kaç tıklamayla, fotoğraflar küçülüyor, karanlık fotoğraflara ışık eklenebiliyor, kontras ayarı yapılabiliyor. Küçülttüğünüz fotoğrafları, otomatikman bir klasöre kopyalayıp, yüklemeye hazır hale getiriyor.

Ayrıca, format atılan bilgisayarlarda eğer fotograflar format atılmayan bölümde silinmeden duruyorsa ve bu fotoğrafları bulamıyorsanız, bu program bulamadığınız o fotoğrafları'da bulup ortaya çıkarıyor.

cemo 17-08-2011 19:52

Fatoşcuğum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerin desteği yüreğimi güçlendiriyor. İyi ki varsınız.

mandalinci 17-08-2011 22:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 848300)
Sevgili Mandalinci, İzmir' e gelişlerinizi yazlık, galiba mandalin bahçeniz ziyaretleri olarak sanıyordum. Kararınız hakkınızda hayırlı olsun, herhalde Urla civarına taşınacaksınız inanıyorum ki İzmir de çok mutlu olacaksınız . Sizin bahar sonunda yazlığa giderken bana geleceğinizi umut etmiştim Artık İzmir de olacaksınız evime ve bahçeme her zaman beklerim.

Artık yorulmuştum, evim de vakit geçirmeye hasret kalmıştım. Şimdi gelen ve gidenlerle vakit geçiriyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de Allah kolaylık versin. Sevgiyle kalın.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yerleşince sizlerle görüşmek isterim.

Güzel bahçenizi görüp, sizden bilgiler almak beni mutlu eder, dostlar sayesinde mutlu olacağız inşallah, sağlıklı, güzel günler dilerim.

ozbey 21-08-2011 00:08

Fatoş Hanım, görüntüler, çekimleriniz ve bahçeniz süper.
Fazla söze hacet kalmıyor, bahçenizde hayranlıkla gezindim.
Ellerinize sağlık.

Uzaylı 21-08-2011 07:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 848494)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yerleşince sizlerle görüşmek isterim.

Güzel bahçenizi görüp, sizden bilgiler almak beni mutlu eder, dostlar sayesinde mutlu olacağız inşallah, sağlıklı, güzel günler dilerim.

Bir gün biraraya gelip Fatoş hanım'da toplansak ne güzel olur... Hem tanışır ( aslında yürekten tanışıyoruz ) hem de kaynaşırız.

BGDR 21-08-2011 13:39

Sümbüller, (özellikle hoş kokularıyla) Frezyalar ve Gala çiçekleriniz çok güzel...

Fatoş 26-08-2011 20:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli (Mesaj 848319)
Fatoş ablacığım,

sizin bilgisayarda Picasa programı varmı?
Yoksa, google'dan indirip, kurun. (Bu program, google'nın kendi ücretsiz programı).

Bu program ile bir kaç tıklamayla, fotoğraflar küçülüyor, karanlık fotoğraflara ışık eklenebiliyor, kontras ayarı yapılabiliyor. Küçülttüğünüz fotoğrafları, otomatikman bir klasöre kopyalayıp, yüklemeye hazır hale getiriyor.

Ayrıca, format atılan bilgisayarlarda eğer fotograflar format atılmayan bölümde silinmeden duruyorsa ve bu fotoğrafları bulamıyorsanız, bu program bulamadığınız o fotoğrafları'da bulup ortaya çıkarıyor.

Atilla'cığım onu da indirdim, ama kullanmasını beceremedim. Neyse eski kullandığım programı yüklettim artık rahatım, yeni şeylere bu yaştan sonra zor alışıyorum:D:D

Fatoş 26-08-2011 21:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 848421)
Fatoşcuğum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerin desteği yüreğimi güçlendiriyor. İyi ki varsınız.

Cemo'cuğum , şimdi Erzurum'da oğluşunla birliktesin herhalde, bugünlerde geçecek sağlıkla inşallah, her şey istediğin gibi olsun canım.

Fatoş 26-08-2011 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 848494)

İzmir'e gelişinizi heyecanla bekliyorum, geldiğinizde İzmir deki arkadaşlarıda bize çağırıp birlikte olur, tanışırız.Sevgi ve selamlarımla.

Fatoş 26-08-2011 21:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 850668)
Fatoş Hanım, görüntüler, çekimleriniz ve bahçeniz süper.
Fazla söze hacet kalmıyor, bahçenizde hayranlıkla gezindim.
Ellerinize sağlık.

Sevgili Özbey,,çok teşekkür ederim. Bu bahçeyi bu hale getirebilmem sizlerin bahçeleri sayesinde oldu. Bir çok bitki ve çiçeği bahçelerinizde tanıdım, hatta fotoğraf makinası ve bilgisayar kullanımınıda sizler sayesinde öğrendim, hala burada çok şeyler öğreneceğimden eminim:) Sevgilerimle.

Fatoş 26-08-2011 21:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 850697)
Bir gün biraraya gelip Fatoş hanım'da toplansak ne güzel olur... Hem tanışır ( aslında yürekten tanışıyoruz ) hem de kaynaşırız.

Sevgili Uzaylı, sizleri evimde ağırlamak ve vakit geçirmekten çok memnun olurum, hepimiz sanki daha önce tanışmışız gibi geliyor bana herhalde yüreklerimiz aynı sevgiyi taşıyor. Bekliyorum canım.

Fatoş 26-08-2011 21:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi BGDR (Mesaj 850808)
Sümbüller, (özellikle hoş kokularıyla) Frezyalar ve Gala çiçekleriniz çok güzel...

Bahçeme hoş geldiniz BGDR:) Teşekkür ederim.

Fatoş 26-08-2011 21:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 848302)
Canım, mecburi bir geçmiş olsun ziyaretiydi. Havalar biraz serinlesin, ben de çok istiyorum:)

Füsun'cuğum İzmir'deki sıcaklar daha bitmez, o kadar da uzatma canım, benim bahçede serinlersin, bahçe püfür püfür esiyor.

Fatoş 26-08-2011 22:30

5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır yükleyemediğim kareler:):)

Eklenti 242785

Eklenti 242786

Eklenti 242787

Eklenti 242788

günebakan 26-08-2011 22:47

Rengarenk görünüyor bahçen ablacığım harika:)

Fatoş 26-08-2011 23:26

5 Eklenti(ler)
Minyatür gülüm

Eklenti 242790

Sardunyalar ve geçen gün saksısı ( biri tarafından) değiştirilip ölümüne neden olunan zavallı beyaz begonyam:(
Eklenti 242792

Sevim'ciğimin söylediği gibi görmemişin lisileri yine, ne yapalım çok güzeller, göstermek paylaşmak istiyoruz:o
Eklenti 242793

Eklenti 242794

yaramaz pamuk hiç olmadık yerde uyuyor, hatta meşe ağacının tepesinde bile:)

Fatoş 26-08-2011 23:34

Teşekkür ederim, Hacer'ciğim.

Fatoş 26-08-2011 23:55

5 Eklenti(ler)
rozet çiçekleri;
Eklenti 242801
sardunyalarımdan bir kaçı.
Eklenti 242802

Eklenti 242803

Eklenti 242804
bahçeden bir görünüm.
Eklenti 242805

Fatoş 27-08-2011 00:25

5 Eklenti(ler)
Bu sakızlarım güneşin doğuşundan batışına kadar güneş altında, çok dayanıklı çıktı.
Eklenti 242806
Bu ise gittikçe küçüldü,
Eklenti 242807
red robinlerim ise bu yıl çok bereketli oldu.
Eklenti 242808
Muz ağacım bu yıl meyva verdi , iki ayrı yerinde muz hevengleri var, bakalım olgunlaşacaklar mı merak ediyorum.
Eklenti 242809

Eklenti 242810

Periş 27-08-2011 08:23

Sevgili Fatoş lisiler mükemmel görünüyor sardunyalar ceylan rozet çiçekleri harika domatesler maşallah çok verimli begonya çokda güzel görünüyordu aslında üzüldüm sarkan tür begonyolar ne durumda bahçenin genel görünümüne bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.....

nergis akasya 27-08-2011 08:46

Selam bayıldım bahçenize çok güzel.

Yücel Canpolat 27-08-2011 08:54

Eklenti 242805[/QUOTE]

Kuş olup uçsam bu bahçeye konsam:)

Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in:)
Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir.
Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz.
Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten:)

Fatoş 27-08-2011 11:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 853060)
Sevgili Fatoş lisiler mükemmel görünüyor sardunyalar ceylan rozet çiçekleri harika domatesler maşallah çok verimli begonya çokda güzel görünüyordu aslında üzüldüm sarkan tür begonyolar ne durumda bahçenin genel görünümüne bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler.....

Sevgili Periş'ciğim, lisileri çok seviyorum, çok dayanıklılar, ilk başta özen istiyorlar, kök yapısı güçlenince her şeye dayanıklı oluyor, sadece üstlerindeki geçmiş çiçekleri almak istiyor ki devamlı çiçek verebilsin. bu sene 20 kök red robin yetiştirdim sadece 3 adetini kendime ayırabildim, onlarda bana yetti. Begonyayı aldığımda küçüçük bir fide idi ne renk açaçağını bile bilmiyordum, gelişip çiçeklenince tabiiki eşimin özel ilgisine maruz kaldı:mad: sarkanları daha çiçeklenmeden kaybettim, artık seneye mutlaka alacağım kısmetse, bu sene de bahçemle telaşlarım yüzünden istediğim gibi olamadı ama dayanıklı türleri seçerek iyi yaptığımı anladım. Teşekkürler. İyi bayramlar dilerim:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025