![]() |
5 Eklenti(ler)
Yağmurdan sonra bahçe başka güzel oluyor.Bende resimledim tüm güzellikleri. Sarmaşık latinim bir metreye yaklaştı.
Eklenti 146488 Eklenti 146490 Çok sevdiğim beyaz gülüm nihayet açtı. Eklenti 146491 Eklenti 146492 Küpe çiçeğim sararıp solmuştu toprak ekledim gübre suyu verince canlandı. |
5 Eklenti(ler)
Saksıdan iki renk çıkması süprüz oldu.Tabii çok sevindim ama ilk aldığımda tombul bir küpeliydi şimdi zayıflamış.
Eklenti 146494 Ben zayıf halini daha çok sevdim. Katsız küpelerde açmaya başladı. Eklenti 146495 Beyaz yonca ve pembesi Eklenti 146497 clemetis yerini çok sevdi hızla büyüyor goncalarını görünce ne kadar sevindim anlatamam.kağıdına bakmadan attım ne cins olduğunuda bilmiyorum sadece pembe olduğunu biliyorum. Eklenti 146498 |
5 Eklenti(ler)
Cam güzelleri geçen yıldan yeni yeni canlanmaya başladılar.
|
Maşallah sevgili dağ çiçeyi, bu güzelleri nerde sakladınız? çok güzel gelişmiş.
|
Cam güzelinin katmerlisi varmış sende.
|
Cam güzeli hastalığı vardı bende hemen hemen her rengini toplamıştım .Baharda bütün dallarını kırıp kivilerin dibine ekiyorum.Orayı çok sevdiler, üçüncü yılları olucak bu yıl.kasımda saksılara alıp kullanmadığımız sabah güneşi alan bir odamız var oraya yerleştiriyorum, cam önüne.Kırk elli saksı oluyor (akıllı uğraşmaz)yine çelikledim bir aya kalmaz hepsi coşar.
|
5 Eklenti(ler)
Bir aylık begonyam, pet şişe sera yöntemiyle.Eklenti 146507
kivilerin çiçeği çok güzelEklenti 146508 Begonvilim çiçek açmaya başladı çok mutluyum Eklenti 146509 somon latin Eklenti 146510 saksıda çıkan gelincik öyle güzelki sökmeye kıyamadımEklenti 146511 |
Kocaman maşallah :)
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede en çok sevdiğim oturup on dakikada olsa dinlendiğim köşe.Be uğraşıyorum bahçenin keyfini yan binalar yapıyor.Eklenti 146513
Eklenti 146514 bahçenin diğer güzelleri. |
5 Eklenti(ler)
zeytinlikteki erik ağacı çok çekiciydi sizin için resimledim.Eklenti 146518
Çuhalar hala güzel[ATTACH]Eklenti 146520[/ATTACH] Eklenti 146519 Birazda petunyaEklenti 146521 Eklenti 146522 |
5 Eklenti(ler)
Doğanın güzelleri.Eklenti 146526 kimdir kimlerdendir bilmem ama çok güzelEklenti 146527
Eklenti 146528 Bu çiçekte doğadan gece mumuna benzettim(o mudur yoksa akrabasımı)Eklenti 146529 siz ne dersiniz. Eklenti 146530 |
Komşularınız inşallah ne kadar şanslı olduklarının farkındadırlar Sevgili dağçiği.
Ayrıca doğal sarmaşık da çok güzel, inşallah çok yıllıktır ya da seneye de tohumlarından yeniden çıkar. Alıntı:
|
Hepsi de birbirinden güzel özellikle küpe çiçekleri elinize sağlık:)
|
Sevgili Dağçiği, bahçeniz çok güzel. Hele küpelinizin bir saksıdan iki renk çıkması muhteşem bu demektir ki farklı renkleri aynı saksıya dikebiliriz.
|
Bu çiçekte doğadan gece mumuna benzettim(o mudur yoksa akrabasımı)Eklenti 146529 siz ne dersiniz.
Eklenti 146530[/QUOTE] Tarla Sarmaşığı,Gündüz güzeli (Convolvulus sp.) |
Sevgili dağ çiği, bahçenize nazar değmesin. çiçekleriniz, meyve ağaçlarınız, marullar hepsi çok iştah kabartıcı, emeklerinize değmiş doğrusu.
Gece mumu' na benzettiğiniz, zarif bir doğa sarmaşığı. Sağlıkla keyfini çıkarın. |
Çok teşekkürler sevgili arkadaşlar. Güzel sözlerinizle beni mutlu ettiniz.İyiki varsınız.
|
Sevgili Dağ çiği bahçenize çok emek vermişsiniz,beyazlı mor küpe çiçeğinden bende de var, çelikten inanılmaz hızla büyüyüp gelişti ,acaba cinsinden mi? Maşallah sizinki de bayağı gelişmiş. Ellerinize sağlık,
|
merhaba,
bahçeniz çok güzel çiçekler meyveler hepsi de coşmuş ellerinize sağlık |
Sevgili Fatoş hanım, fmerry bahçeme gelmişiniz güzel sözler söylemişiniz teşekkür ederim.Bu ara öyle yoğunum ki, bahçe işlerinin yoğun olduğu bir dönem özellikle sebzeler hergün ilgi istiyor.Birde yaz temizliği eklenince yorgun düştüm.Bu ay koşturmacam devam edicek her halde.
|
5 Eklenti(ler)
Clematisim açtı çok mutluyum üstündeki resim pembeydi ama lila açtı çok ta hoşuma gitti. Dünya gözüyle ilk defa clematis görüyorum sırtım yere gelmez artık.Üzerinde baya tomurcuk var dayanamadım ilk açanı resimledim. Sizlerin sayesinde tanıdım bu çiçeği ve bir çok çiçeği.Eklenti 149540
Eklenti 149541 Aldığım küpe çiçeği iki renk açınca sevinmiştim şimdi üçlendi güzel bir süpriz] oldu. Eklenti 149542 Eklenti 149543 Eklenti 149544 |
5 Eklenti(ler)
Güllerim
|
5 Eklenti(ler)
güllere deevam
|
5 Eklenti(ler)
petunyalar
|
Sevgili dağ çiği, çiçekleriniz coştukça coşmuş, maşallah. Güzel günlerde keyfini sürmenizi dilerim.
|
5 Eklenti(ler)
bahçedeki diğer güzeller
|
5 Eklenti(ler)
Cam güzelleri canlanmaya başladı bir ay sonra her yeri kaplıcaklar inşallah.
|
4 Eklenti(ler)
Annemin kıymetli laz üzümleri bahçenin dört bir kenarına dikilmiş.Babamın çok sevdiği kivileri bu yıl maşallahları var babam pek mutlu, benimde böğürtlenim.Her halde kar yağmasının etkisi var meyveler çok verimde.
|
5 Eklenti(ler)
Çok sevdiğim begonvilim şöyle çok açsada doya doya seyretsemEklenti 149597
ÇOk sevdiğim köşem işlerim bir bitsede duvarları bir güzel kireçle boyasamEklenti 149598 Küpelerimde çiçekten gözükmese Eklenti 149599 Şu lilyumlarla renkli galalarım bir açsada görsemEklenti 149600 Eklenti 149601 |
Hepsi çok güzel çiçeklerinizin keyfini sürün o köşenizde on dakikada olsa
kahve içmek güzel gider. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025